Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

bebeğim sevindim haberine ama sen gene kasma
içmiyceksin diye bişey yok illaki içersin
Baktın seni kızdırıyor hep birlikte döveriz biz onu

günaydın canım ayse diyebilirsin bana:)
yeni diyet listene uymak daha kolay olur heralde senin için canım akşamdan bigün sonrasının yemeğini hazırlayınca çok kolay oluyo ben 2 günlük hazırlıyorum mesela bi gün de kocam nöbette oluyo 3 günü atlatıyorum bir yemekle,sevmezsem kendime uygun bişeyler hazırlıyorum oluyo bitiyo.
kararına da sevindim canım daha iyi olucak herşey erkek arkadaşına da evde eğlenebileceği ortamlar hazırla arada sıkılmasın,tutturmasın sonra çıkalım diye

merhaba canlarrr, ben bu sabah doktoruma gittim bi sürü kan verdim öğleden sonrada sonuçlarını alıcam. 11 de kahvaltımı ettim 1 yumurta 1 dilim tam bugday ekmeği bol yeşillik ve azıcık peynir. birazdan da yeşil çayımı içerim. ah kuzular bende birde görümce var yani kaynana çarpı 2 düşünün neyse ben pek takmıyorum zatiiii allahtan uzağımda 500 km kadar hemde

ayy alemsin kuzu
özele mi gittin bebeğim:44:

evet tatlım ilk haftanın listesiydi, sonraki hafta 1 meyve ve 1 dilim ekmek eksilmiş :) ben çok acıkan bir tip olduğum için kadıncağız basmış meyveyi :) ama bu liste bile bende çok işe yaramıştı, o derece çok yiyordum yani :)

bende çok hurma yedim diye üzülüyodum dün
o zaman sa kasmıyorum

canım ben çok acıktığım için öyledir belki sonraki haftalar azaltacaktı ama devam etmemiştim. 3 iyidir hem kuru meyveler ve kuru yemişler de meyve yerine geçiyor ya onları da hesaplamak lazım. her şeyin fazlası zarardır herhalde. 3 iyi gibi geliyor bana.

hadi bakalım inşallah iyi sonuçlarla gelirsin canım:) benim de görümce fena mı fena senin şu gelinlik meselesi varya kimse dertlenmedi benim görümce pahalı diye tutturdu neyse vazgeçtim ondan başka bişey beğendim bu sefer niye ordan alınmıyomuş da benim memleketten alınmıyomuş vs vs herkesi de doldurdu nerdeyse ayrılıyoduk çok şükür şimdi uzağız biz de rahatız:) sana tavsiyem saygısızlık boyutuna getirmeden isteklerini açıkca ifade et kv de görümce de sana yön veremiyceğini anlasın
bi arkadaşım var azerbaycanda yaşıyo iki tarafın ailesi de burda,uzaklık baldır uzaklık candır uzakken evlilik süper oluyo çok mutlu oluyosun der inşallah sen de öyle olursun

sabah 1 muz yedim. tartıda fazla çıkıyorum ya :/ regl de olamadım 2 haftada 2 test yaptım negatif çıkıyor ama adet olamıyorum. resmen dengem alt üst oldu. netten bakıyorum, doktor da adet düzenin bozulabilir demişti. bir kaç gün daha bekleyip doktora gidicem galiba, of ne zor kadın olmak ya.

saol canım. evet evet en güzel uzak olmak. benim görümcede aynı seninki gibi bana alınan herşeyi her iğneyi kıskanıyor. üstelik evli yani. neyse benimle başa çıkamıyor dahada kuduruyor ama hiç umrumda değil. kendi kendilerine kudurup dursunlar

canım evet bazen adet düzeni bozulabiliyo diyetten de olabilir ama yine de bi git görün doktora sen için rahat etsin

yok canım ben dün öğlen yoğurtla hurma yedim sonra canım
tatlı faln istedi hurma ile geçiştirdim

vaaay süpersin karşımda duramaz diyosun yani:) ben o kadar söz geçiremedim canım ama mesafeliyim hep onun kadar fena olamıyorum her işini yüzünde bi gülümsemeyle yapan cinstensen kudurt kudurt belki bi gün usanır o da

canım evet bazen adet düzeni bozulabiliyo diyetten de olabilir ama yine de bi git görün doktora sen için rahat etsin

diyetten olduğunu düşünmüyorum çünkü buradaki çoğu kişiden fazla besleniyorum, bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştm muhtemelen ondan kaynaklı :/ psikoljik zorluğu yetmezmiş gibi bir de bedenen zorluğu çıkıyor.

Son düzenleme:

napiim kuzum. küçük falan olsak belki boyun eğeriz de küçükte değiliz ki anam şimdi hamile duble nazlı belki doğurunca rahatlarız

kıyamam canım yaa :26: doktora mutlaka başvur kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…