selam kizlar,
dun benden sonra cekistirmeye devam etmissiniz :)))))
aysocancim dedikodu kazani adini begendim, tamam ole yapicam :)))
rukiyecim yazdigin o diyet listesi cok kalabalik geldi bana yahu :)) ama sanirim ilk haftanin listesi sonradan azaltilacaksa iyidir :))
bugun cok erken uyandim ve erken kahvalti yaptim. Bol yesillik, domates, salatalik, peynir, 5 zeytin ve 1 dilim tahilli ekmek yedim. Yesilcay ictim. Birazdan da meyve yemem lazim ama bulundugum ortamda yiyemeyebilirim ((
dun diyetisyenime ugradim, yine listem degisti:))
saatler eski duzenine dondu, aralara meyveler doldu, oglen tavuk/et, aksama sebze yemegi geldi, tabiii yogurtla. Aksam da guzel bi ispanak yemegi pisirdim, yogurt ve bol salatayla yedim. Artik usenmicem sebze yemegi yapmaya, en kotu haslarim bisiler, yogurtla yerim :)
bu arada 2-3 ay alkol de almama karari aldim. Zorda kalmadikca icmicem. Cunku baska carem kalmadi. Bi sure bole olmak zorundaa. Erkek arkadasima da soledim bu durumu, ben gece gezmelerine artik cikmak istemiorum, alkol almicam dedim. Sende ara ver dedim. O da gulerek ne yapalim ben cikarim artik dedi, beni kizdirmak icin. Bende cik tabii dedim, sona da yok yok ben sensiz ne yapayim dedi. Bakalim zamanla gorucez, en kotu ihtimal cikarim ama alkol almam ne yapayim
bebeğim sevindim haberine ama sen gene kasma
içmiyceksin diye bişey yok illaki içersin
Baktın seni kızdırıyor hep birlikte döveriz biz onu