• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

selam kizlar,
dun benden sonra cekistirmeye devam etmissiniz :)))))
aysocancim dedikodu kazani adini begendim, tamam ole yapicam :)))
rukiyecim yazdigin o diyet listesi cok kalabalik geldi bana yahu :)) ama sanirim ilk haftanin listesi sonradan azaltilacaksa iyidir :))

bugun cok erken uyandim ve erken kahvalti yaptim. Bol yesillik, domates, salatalik, peynir, 5 zeytin ve 1 dilim tahilli ekmek yedim. Yesilcay ictim. Birazdan da meyve yemem lazim ama bulundugum ortamda yiyemeyebilirim :(((
dun diyetisyenime ugradim, yine listem degisti:))
saatler eski duzenine dondu, aralara meyveler doldu, oglen tavuk/et, aksama sebze yemegi geldi, tabiii yogurtla. Aksam da guzel bi ispanak yemegi pisirdim, yogurt ve bol salatayla yedim. Artik usenmicem sebze yemegi yapmaya, en kotu haslarim bisiler, yogurtla yerim :)
bu arada 2-3 ay alkol de almama karari aldim. Zorda kalmadikca icmicem. Cunku baska carem kalmadi. Bi sure bole olmak zorundaa. Erkek arkadasima da soledim bu durumu, ben gece gezmelerine artik cikmak istemiorum, alkol almicam dedim. Sende ara ver dedim. O da gulerek ne yapalim ben cikarim artik dedi, beni kizdirmak icin. Bende cik tabii dedim, sona da yok yok ben sensiz ne yapayim dedi. Bakalim zamanla gorucez, en kotu ihtimal cikarim ama alkol almam ne yapayim :(

bebeğim sevindim haberine ama sen gene kasma
içmiyceksin diye bişey yok illaki içersin:52:
Baktın seni kızdırıyor hep birlikte döveriz biz onu:27::27:

Selam kizlar,
Dun benden sonra cekistirmeye devam etmissiniz :)))))
Aysocancim dedikodu kazani adini begendim, tamam ole yapicam :)))
Rukiyecim yazdigin o diyet listesi cok kalabalik geldi bana yahu :)) ama sanirim ilk haftanin listesi sonradan azaltilacaksa iyidir :))

Bugun cok erken uyandim ve erken kahvalti yaptim. Bol yesillik, domates, salatalik, peynir, 5 zeytin ve 1 dilim tahilli ekmek yedim. Yesilcay ictim. Birazdan da meyve yemem lazim ama bulundugum ortamda yiyemeyebilirim :(((
Dun diyetisyenime ugradim, yine listem degisti:))
Saatler eski duzenine dondu, aralara meyveler doldu, oglen tavuk/et, aksama sebze yemegi geldi, tabiii yogurtla. Aksam da guzel bi ispanak yemegi pisirdim, yogurt ve bol salatayla yedim. Artik usenmicem sebze yemegi yapmaya, en kotu haslarim bisiler, yogurtla yerim :)
Bu arada 2-3 ay alkol de almama karari aldim. Zorda kalmadikca icmicem. Cunku baska carem kalmadi. Bi sure bole olmak zorundaa. Erkek arkadasima da soledim bu durumu, ben gece gezmelerine artik cikmak istemiorum, alkol almicam dedim. Sende ara ver dedim. O da gulerek ne yapalim ben cikarim artik dedi, beni kizdirmak icin. Bende cik tabii dedim, sona da yok yok ben sensiz ne yapayim dedi. Bakalim zamanla gorucez, en kotu ihtimal cikarim ama alkol almam ne yapayim :(

günaydın canım ayse diyebilirsin bana:)
yeni diyet listene uymak daha kolay olur heralde senin için canım akşamdan bigün sonrasının yemeğini hazırlayınca çok kolay oluyo ben 2 günlük hazırlıyorum mesela bi gün de kocam nöbette oluyo 3 günü atlatıyorum bir yemekle,sevmezsem kendime uygun bişeyler hazırlıyorum oluyo bitiyo.
kararına da sevindim canım daha iyi olucak herşey erkek arkadaşına da evde eğlenebileceği ortamlar hazırla arada sıkılmasın,tutturmasın sonra çıkalım diye:34:

merhaba canlarrr, ben bu sabah doktoruma gittim bi sürü kan verdim :59: öğleden sonrada sonuçlarını alıcam. 11 de kahvaltımı ettim 1 yumurta 1 dilim tam bugday ekmeği bol yeşillik ve azıcık peynir. birazdan da yeşil çayımı içerim. ah kuzular bende birde görümce var yani kaynana çarpı 2 düşünün :47: neyse ben pek takmıyorum zatiiii allahtan uzağımda :27: 500 km kadar hemde :52::52::52:

merhaba canlarrr, ben bu sabah doktoruma gittim bi sürü kan verdim :59: öğleden sonrada sonuçlarını alıcam. 11 de kahvaltımı ettim 1 yumurta 1 dilim tam bugday ekmeği bol yeşillik ve azıcık peynir. Birazdan da yeşil çayımı içerim. Ah kuzular bende birde görümce var yani kaynana çarpı 2 düşünün :47: Neyse ben pek takmıyorum zatiiii allahtan uzağımda :27: 500 km kadar hemde :52::52::52:

ayy alemsin kuzu
özele mi gittin bebeğim:44:

Selam kizlar,
Dun benden sonra cekistirmeye devam etmissiniz :)))))
Aysocancim dedikodu kazani adini begendim, tamam ole yapicam :)))
Rukiyecim yazdigin o diyet listesi cok kalabalik geldi bana yahu :)) ama sanirim ilk haftanin listesi sonradan azaltilacaksa iyidir :))

Bugun cok erken uyandim ve erken kahvalti yaptim. Bol yesillik, domates, salatalik, peynir, 5 zeytin ve 1 dilim tahilli ekmek yedim. Yesilcay ictim. Birazdan da meyve yemem lazim ama bulundugum ortamda yiyemeyebilirim :(((
Dun diyetisyenime ugradim, yine listem degisti:))
Saatler eski duzenine dondu, aralara meyveler doldu, oglen tavuk/et, aksama sebze yemegi geldi, tabiii yogurtla. Aksam da guzel bi ispanak yemegi pisirdim, yogurt ve bol salatayla yedim. Artik usenmicem sebze yemegi yapmaya, en kotu haslarim bisiler, yogurtla yerim :)
Bu arada 2-3 ay alkol de almama karari aldim. Zorda kalmadikca icmicem. Cunku baska carem kalmadi. Bi sure bole olmak zorundaa. Erkek arkadasima da soledim bu durumu, ben gece gezmelerine artik cikmak istemiorum, alkol almicam dedim. Sende ara ver dedim. O da gulerek ne yapalim ben cikarim artik dedi, beni kizdirmak icin. Bende cik tabii dedim, sona da yok yok ben sensiz ne yapayim dedi. Bakalim zamanla gorucez, en kotu ihtimal cikarim ama alkol almam ne yapayim :(

evet tatlım ilk haftanın listesiydi, sonraki hafta 1 meyve ve 1 dilim ekmek eksilmiş :) ben çok acıkan bir tip olduğum için kadıncağız basmış meyveyi :) ama bu liste bile bende çok işe yaramıştı, o derece çok yiyordum yani :)

bende çok hurma yedim diye üzülüyodum dün
o zaman sa kasmıyorum:21:

canım ben çok acıktığım için öyledir belki sonraki haftalar azaltacaktı ama devam etmemiştim. 3 iyidir hem kuru meyveler ve kuru yemişler de meyve yerine geçiyor ya onları da hesaplamak lazım. her şeyin fazlası zarardır herhalde. 3 iyi gibi geliyor bana.

merhaba canlarrr, ben bu sabah doktoruma gittim bi sürü kan verdim :59: öğleden sonrada sonuçlarını alıcam. 11 de kahvaltımı ettim 1 yumurta 1 dilim tam bugday ekmeği bol yeşillik ve azıcık peynir. birazdan da yeşil çayımı içerim. ah kuzular bende birde görümce var yani kaynana çarpı 2 düşünün :47: neyse ben pek takmıyorum zatiiii allahtan uzağımda :27: 500 km kadar hemde :52::52::52:

hadi bakalım inşallah iyi sonuçlarla gelirsin canım:) benim de görümce fena mı fena senin şu gelinlik meselesi varya kimse dertlenmedi benim görümce pahalı diye tutturdu neyse vazgeçtim ondan başka bişey beğendim bu sefer niye ordan alınmıyomuş da benim memleketten alınmıyomuş vs vs herkesi de doldurdu nerdeyse ayrılıyoduk çok şükür şimdi uzağız biz de rahatız:) sana tavsiyem saygısızlık boyutuna getirmeden isteklerini açıkca ifade et kv de görümce de sana yön veremiyceğini anlasın
bi arkadaşım var azerbaycanda yaşıyo iki tarafın ailesi de burda,uzaklık baldır uzaklık candır uzakken evlilik süper oluyo çok mutlu oluyosun der inşallah sen de öyle olursun:34:

sabah 1 muz yedim. tartıda fazla çıkıyorum ya :/ regl de olamadım 2 haftada 2 test yaptım negatif çıkıyor ama adet olamıyorum. resmen dengem alt üst oldu. netten bakıyorum, doktor da adet düzenin bozulabilir demişti. bir kaç gün daha bekleyip doktora gidicem galiba, of ne zor kadın olmak ya.

hadi bakalım inşallah iyi sonuçlarla gelirsin canım:) benim de görümce fena mı fena senin şu gelinlik meselesi varya kimse dertlenmedi benim görümce pahalı diye tutturdu neyse vazgeçtim ondan başka bişey beğendim bu sefer niye ordan alınmıyomuş da benim memleketten alınmıyomuş vs vs herkesi de doldurdu nerdeyse ayrılıyoduk çok şükür şimdi uzağız biz de rahatız:) sana tavsiyem saygısızlık boyutuna getirmeden isteklerini açıkca ifade et kv de görümce de sana yön veremiyceğini anlasın
bi arkadaşım var azerbaycanda yaşıyo iki tarafın ailesi de burda,uzaklık baldır uzaklık candır uzakken evlilik süper oluyo çok mutlu oluyosun der inşallah sen de öyle olursun:34:

saol canım. evet evet en güzel uzak olmak. benim görümcede aynı seninki gibi bana alınan herşeyi her iğneyi kıskanıyor. üstelik evli yani. neyse benimle başa çıkamıyor dahada kuduruyor :52: ama hiç umrumda değil. :52::52: kendi kendilerine kudurup dursunlar :27::27::27:

sabah 1 muz yedim. tartıda fazla çıkıyorum ya :/ regl de olamadım 2 haftada 2 test yaptım negatif çıkıyor ama adet olamıyorum. resmen dengem alt üst oldu. netten bakıyorum, doktor da adet düzenin bozulabilir demişti. bir kaç gün daha bekleyip doktora gidicem galiba, of ne zor kadın olmak ya.

canım evet bazen adet düzeni bozulabiliyo diyetten de olabilir ama yine de bi git görün doktora sen için rahat etsin

canım ben çok acıktığım için öyledir belki sonraki haftalar azaltacaktı ama devam etmemiştim. 3 iyidir hem kuru meyveler ve kuru yemişler de meyve yerine geçiyor ya onları da hesaplamak lazım. Her şeyin fazlası zarardır herhalde. 3 iyi gibi geliyor bana.

yok canım ben dün öğlen yoğurtla hurma yedim sonra canım
tatlı faln istedi hurma ile geçiştirdim

saol canım. evet evet en güzel uzak olmak. benim görümcede aynı seninki gibi bana alınan herşeyi her iğneyi kıskanıyor. üstelik evli yani. neyse benimle başa çıkamıyor dahada kuduruyor :52: ama hiç umrumda değil. :52::52: kendi kendilerine kudurup dursunlar :27::27::27:

vaaay süpersin karşımda duramaz diyosun yani:) ben o kadar söz geçiremedim canım ama mesafeliyim hep onun kadar fena olamıyorum her işini yüzünde bi gülümsemeyle yapan cinsten:47:sen kudurt kudurt belki bi gün usanır o da:34:

canım evet bazen adet düzeni bozulabiliyo diyetten de olabilir ama yine de bi git görün doktora sen için rahat etsin

diyetten olduğunu düşünmüyorum çünkü buradaki çoğu kişiden fazla besleniyorum, bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştm muhtemelen ondan kaynaklı :/ psikoljik zorluğu yetmezmiş gibi bir de bedenen zorluğu çıkıyor.

Son düzenleme:
vaaay süpersin karşımda duramaz diyosun yani:) ben o kadar söz geçiremedim canım ama mesafeliyim hep onun kadar fena olamıyorum her işini yüzünde bi gülümsemeyle yapan cinsten:47:sen kudurt kudurt belki bi gün usanır o da:34:

:52: napiim kuzum. küçük falan olsak belki boyun eğeriz de küçükte değiliz ki anam :52::52: şimdi hamile duble nazlı belki doğurunca rahatlarız:52:

diyetten olduğunu düşünmüyorum çünkü buradaki çoğu kişiden fazla besleniyorum, bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştm muhtemelen ondan kaynaklı :/ psikoljik zorluğu yetmezmiş gibi bir de bedenen zorluğu çıkıyor.

kıyamam canım yaa :26: doktora mutlaka başvur kuzum

Back