- 21 Ocak 2013
- 804
- 93
- 118
geçmiş olsun canım, diyetisyen listeni de ona göre hazırlarlar ve kilo vermen kolaylaşır.
saol canım evet belkide öyle olur. bakalım diyetisyenle de bi görüşeyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım, diyetisyen listeni de ona göre hazırlarlar ve kilo vermen kolaylaşır.
ve ben geldimmm. sonuçlarımı aldım. kötü haber şekerim varmış :26::26::26: hormonlarımda falan bişi yok ama şeker ilacına başlıyorum
ve ben geldimmm. sonuçlarımı aldım. kötü haber şekerim varmış :26::26::26: hormonlarımda falan bişi yok ama şeker ilacına başlıyorum
2 kez idrar testi yaptım negatif çıktı, hamile olduğumu düşünmüyorum, belirtim falan da yok yani ama artık beklemenin de faydası yok randevu alıcam, en azından başka bir sıkıntı varsa öğrenirim.
sağol canım:)
ayy kuzum napalım kendimizi öyle avutalım,kadınların işi hiç bitmiyo bazen ona da yaptırmaya çalışıyorum ama demeden hiç bişey yapmaz çoğu zaman da boşver yap kendin gitsin diyorum ama et türü balık türü yemekler ona ait ben tavuktan başkasına dokununca iğreniyorum
aaaaaaa, kaç çıktı ki canım şekerin?
çok mu çıktı ki ilaç verdi?
hangi ilacı verdi?
geçmiş olsun cnm, üzülme. bak işte kilo verememedeki nedenin çıktı, diyet yapıcaksın mecburen, ilaçla da beraber kilo vereceksin kesin.
kilon düşünce de şekerin de düşer.
şeker ilaçları kullanan arkadaşlarım var biliorum, başladıklarında hemen kilo verdiler. Bağırsakları bozuyo ilk dönem.
üzüldüm canım dikkat et bundan sonra yeyip içtiklerine artık çok aç kalmaman lazım doktor diyetinle ilgili bişey söyledi mi
çok da takma canım şimdi bi çok kişide var şeker kolestrol
saol canım evet belkide öyle olur. bakalım diyetisyenle de bi görüşeyim.
evet canım açlık şekerim yüksek çıktı. açlık şekerinde sınır 100 benim 115 metformin etkin maddeli ilaca başladık dengeleyici diyebiliriz yani. evet şeker ilaçlarının en büyük yan etkisi gaz yapması. ( daha önce tıbbi mümessillik yaptım ilaçları azıcık bilirim de)
115 çok yüksek değil ki cnm, nie hemen ilaç verdi yaa, bi süre diyet yaptırıp, kilonu düşürüp sonra tekrar baksaydı, eger düşmeseydi ilaç verseydi:44::44:
neyse doktorun öyle uygun gördüyse diyecek bişi yok tabiii
evet o ilaçları biliorum çok gaz yapıyor, bağırsakları da bozuyo.
alışacak artık vücudun ona da canım.
evet canım çok yüksek değil aslında ama bundan 2 yıl öncede şekerim yüksek çıkmıştı 3 ay izlenmişti ve 6 aylık ilaç tedavisi ile düzene sokmuştuk. aynı zamanda genetik olması da hemen ilaç kullanmamı gerektirdi :26::26:
hımmmm tamam şimdi anladım, oldu o zaman
umarım yine kısa bir süre kullanırsın cnm.
öğle yemeğim: sac kavurma, 2 dilim ekmek. leslie ile de yürüdüm.
oooo sen iyiymişsin yine de
benimkine yap demiyorum hiç, desem yardımcı olur belkide bilmiorum, tabii iyi zamanını yakaladığımda
öğle yemeğim: sac kavurma, 2 dilim ekmek. leslie ile de yürüdüm.
canım sen de de alışsın şimdiden yoksa ilerde çocuk falan olunca çok zorlanırsın az da olsa bi ucundan tuttur arada
şu stresten kilo verenlere hayranım ben hep alırım herhalde
ama sende eziyet etme kendine
yemek düzenini kur kendine
zayıflamaya başlarsın
çok iyi vermişsin tebrikler, başarmış kişileri görünce motivasyonumuz artıyor. ne kadar sürede verdin nelere dikkat ettin anlatır mısın?