63 falandım 48e düştümKac kiloydun sen kaca düştün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
63 falandım 48e düştümKac kiloydun sen kaca düştün
Güzel bi liste hemn hemn benim beslenme seklim gibi :)biraz fazks gördüm
canım listemi önüme koydum yazdım :) ikinci haftadan sonra menüde çorba varsa ekmekler 1'er dilime, meyve 5 taneye düşmüş
63 falandım 48e düştüm
Ya arada değişiklik gerekiyo yoksa duruyo zatn
evet canım, küçük değişiklikler büyük şeyler değiştiriyor.
Ya ben gene birden herseyden bunaldim psikolojim gene gitti biyerlere off mutfağa saldirasim geliyo
Yok cnm sen takinti yapmissin birak takma bukadr
selam kızlar
bugün genelde olduğu gibi giremedim bay patron hiç ayrılmadı işlerde yoğun zaten
ne güzel kaynatmışsınız kıskandım
benim kaynanoş zayıfladığın belli oluyor ben yapamıyorum sen ne güzel yapabiliyorsun diyor
gün yapıyorlar ayda bir, yemeklere geçmeden tartılıyorlar sonra bir güzel götürüyorlar yiyecekleri
biz annemlerle aynı şehirdeyiz bebek doğduğunda annemlerin apartmanda bir daireye taşınmıştık sonra annemlerin evi yapılmıştı taşındılar bizde yine annemlere yakın ev aldık ne eşim ne ailesi karşı çıkmadı şimdi oturduğumuz ev küçük başka yer aldık inşaat halinde bitmek üzere yaza doğru taşınacağız inşallah her iki annemlerede yakın mesafede
ben yakın olmanın çok faydasını gördüm özellikle çocuk olduktan sonra işimiz olduğunda bırakıyoruz rahatlıkla ya da çağırıyorum annem çıkıp geliyorda
hafta da bir sırayla birine bırakıyoruz geziyoruz sinemaya falan gidiyoruz o yönden iyi
görümcem yok, şimdilik eltim de yok kaynanamla aram çok iyidir maşallah
çok yazdım
hoşbuldum canım :) inş toparlicaz senindemi k.validenler ank.da hangi semtte ?
3 hurma yemiş o da 1 meyve eder, günde 2 meyve çok değil canım
diyetisyen listemi yazayım:
09.00: 2 kk peynir,1tk bal,pekmez, 2 dilim ekmek, sınırsız yeşillik domates salatalık.
11.00: 1 porsiyon meyve
13.00: 1 çay bardağı yoğurt, 6-8 kaşık sebze yemeği, salata, 2 dilim ekmek.
15.00: 1 porsiyon meyve,1 su bardağı ayran
17.00: 2 porsiyon meyve
19.00: 1 çay bardağı yoğurt, 4-5 köfte, 1-2 dilim ekmek, salata
21.00: 2 porsiyon meyve
22.00: 1 su bardağı tarçınlı süt.
günlük 6 meyve vermiş diyetisyenim ve ben bu listeyle 2-3 haftada 3,5 kilo vermiştim.
tatlım ben yazın 63 kiloydum sonra stresten 1 ay içinde 48 kiloya düştüm daha sonra 52 oldum.... yazdan beri yemek düzenim yok günümü kahve süt su ile geciriyorum terk öğün yemek yiyorum o da akşam
şu stresten kilo verenlere hayranım ben hep alırım herhalde
ama sende eziyet etme kendine
yemek düzenini kur kendine
zayıflamaya başlarsın
ben de dün çok yoğundum bizim kızlar coşmuş oku oku bitiremedimsevindim canım sorununun olmamasına maşallah Allah daim etsin:)
ama görümcenin olmayışı süpermiş canım yoksa olaydı kayınvalideyi de kocanı da işlerdi güzel güzel onlar çok fena oluyo
şu stresten kilo verenlere hayranım ben hep alırım herhalde
ama sende eziyet etme kendine
yemek düzenini kur kendine
zayıflamaya başlarsın
sağol canım inşallah hep böyle gider
bende diyorum iyi ki görümcem yokmuş :13: olsa genelde dert oluyor ama günün birinde görümce olacağım iki tane bekar abim var