• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

günaydın kızlar kahvaltım iki dilim ekmek beyaz peynir 1 yumurta maydanoz
şimdi öğle yemeğine çıkıcam ara yapamıyorum bu aralar
hani derler ya görümce görmiyim ömrümce :) ama ben memnunum görümcemden iyi anlaşırız benim eşimin tüm akrabaları ank.da arada gittiğim ve genelde izinden dolayı az kaldığım için kıymetliyim ilerde ne olur bilemem

diyetten olduğunu düşünmüyorum çünkü buradaki çoğu kişiden fazla besleniyorum, bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştm muhtemelen ondan kaynaklı :/ psikoljik zorluğu yetmezmiş gibi bir de bedenen zorluğu çıkıyor.

geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın her açıdan çok zor bişeydir muhakkak

günaydın canım bizimkilerde keçiörende sık sık gidiyoruz ankaraya :)

günaydın kızlar kahvaltım iki dilim ekmek beyaz peynir 1 yumurta maydanoz
şimdi öğle yemeğine çıkıcam ara yapamıyorum bu aralar
hani derler ya görümce görmiyim ömrümce :) ama ben memnunum görümcemden iyi anlaşırız benim eşimin tüm akrabaları ank.da arada gittiğim ve genelde izinden dolayı az kaldığım için kıymetliyim ilerde ne olur bilemem

merhaba canım afiyet olsun:)
bizde 1-2 ayda bir gidiyoruz aynen 2-3 günlük tatillerde:)çok hoşmuş o lafta tam yerinde:52:
size de maşallah hep öyle olur inşallah

merhaba canlarrr, ben bu sabah doktoruma gittim bi sürü kan verdim :59: öğleden sonrada sonuçlarını alıcam. 11 de kahvaltımı ettim 1 yumurta 1 dilim tam bugday ekmeği bol yeşillik ve azıcık peynir. birazdan da yeşil çayımı içerim. ah kuzular bende birde görümce var yani kaynana çarpı 2 düşünün :47: neyse ben pek takmıyorum zatiiii allahtan uzağımda :27: 500 km kadar hemde :52::52::52:
canm sonuçların iyi çıkar umarım
uzaklık böyle durumlarda iyi diyelim o zaman :)
diyetten olduğunu düşünmüyorum çünkü buradaki çoğu kişiden fazla besleniyorum, bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştm muhtemelen ondan kaynaklı :/ psikoljik zorluğu yetmezmiş gibi bir de bedenen zorluğu çıkıyor.

canım çok üzüldüm git doktora ihmal etme biran önce nedenini öğrenirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
bebeğim sevindim haberine ama sen gene kasma
içmiyceksin diye bişey yok illaki içersin:52:
Baktın seni kızdırıyor hep birlikte döveriz biz onu:27::27:

tam dayaklık aslında, tmm döveriz haber veririm size toplaşıp gelirsiniz :52::52::52:
içmeyeceksin de bişi yok tabii de, ben içince ayarını kaçırdığım için hiç içmesem daha iyi
gerçi diyetisyenim çok zorda kalırsan 1 bardak kırmızı şarap içersin dedi :1::1:

valla canım kasmam lazım 1-2 ay, başka çarem kalmadı:ssz:

an itibariyle karbonatlı suya başlamış bulunuyorum kızlar
eczaneye İngiliz karbonatı dedim solvay marka verdi doğrusudur umarım
1,5 litre suya bir tatlı kaşığı ekledim bir bardağını içtim pek sevmedim ama bir süre deneyeceğim

tam dayaklık aslında, tmm döveriz haber veririm size toplaşıp gelirsiniz :52::52::52:
Içmeyeceksin de bişi yok tabii de, ben içince ayarını kaçırdığım için hiç içmesem daha iyi
gerçi diyetisyenim çok zorda kalırsan 1 bardak kırmızı şarap içersin dedi :1::1:

Valla canım kasmam lazım 1-2 ay, başka çarem kalmadı:ssz:

tmm haber ver
kas bakalım bebeğim sende ne gibi etkisi olcak 1 hafta dene bakalım:53::44:

günaydın canım ayse diyebilirsin bana:)
yeni diyet listene uymak daha kolay olur heralde senin için canım akşamdan bigün sonrasının yemeğini hazırlayınca çok kolay oluyo ben 2 günlük hazırlıyorum mesela bi gün de kocam nöbette oluyo 3 günü atlatıyorum bir yemekle,sevmezsem kendime uygun bişeyler hazırlıyorum oluyo bitiyo.
kararına da sevindim canım daha iyi olucak herşey erkek arkadaşına da evde eğlenebileceği ortamlar hazırla arada sıkılmasın,tutturmasın sonra çıkalım diye:34:

ayşecim haklısın, bugün mesela dünden kalan çorbam ve ıspanak yemeğim var, benimkine yanına köfte yaparım bi de olur biter, oh rahatım bugün :1::1:
erkek arkadaşıma evde eğleneceği ortam hazırlarım hazırlamasına da, yine içkili bi ortam olur :52::52::52:
çıkmak isterse de çıkıcam artık ama soda fln içerim napıyım :ssz::ssz:

merhaba canlarrr, ben bu sabah doktoruma gittim bi sürü kan verdim :59: öğleden sonrada sonuçlarını alıcam. 11 de kahvaltımı ettim 1 yumurta 1 dilim tam bugday ekmeği bol yeşillik ve azıcık peynir. birazdan da yeşil çayımı içerim. ah kuzular bende birde görümce var yani kaynana çarpı 2 düşünün :47: neyse ben pek takmıyorum zatiiii allahtan uzağımda :27: 500 km kadar hemde :52::52::52:

canım inşallah sonuçların güzel çıkar, çıkmasa bile ona göre yemek yiyeceksin artık bu da iyi haber

sendeki çarpı ikiyi uzak olduklarından tekrar 2 ye bölüyoruz ve elde ediyoruz 1 :52::52::52: iyisin iyi:34:

evet tatlım ilk haftanın listesiydi, sonraki hafta 1 meyve ve 1 dilim ekmek eksilmiş :) ben çok acıkan bir tip olduğum için kadıncağız basmış meyveyi :) ama bu liste bile bende çok işe yaramıştı, o derece çok yiyordum yani :)

işe yarar tabii canım, sık ama az yemek iyi bişi:34:

sabah 1 muz yedim. tartıda fazla çıkıyorum ya :/ regl de olamadım 2 haftada 2 test yaptım negatif çıkıyor ama adet olamıyorum. resmen dengem alt üst oldu. netten bakıyorum, doktor da adet düzenin bozulabilir demişti. bir kaç gün daha bekleyip doktora gidicem galiba, of ne zor kadın olmak ya.

canım benim hemen bugün bi gidip kan tahlili versen gebelik için.
eğer sonuç yine negatif olursa bi doktora gitsen :43:

an itibariyle karbonatlı suya başlamış bulunuyorum kızlar
eczaneye İngiliz karbonatı dedim solvay marka verdi doğrusudur umarım
1,5 litre suya bir tatlı kaşığı ekledim bir bardağını içtim pek sevmedim ama bir süre deneyeceğim

tadına alışırsın canım belli bir zaman sonra, hatta sade su tuhaf gelmeye başlar :1::1:
eczanelerde ingiliz karbonatı adı altında farklı farklı firmaların ürünü satılıyor, farketmez yani, doğrudur aldığın :34:

ayşecim haklısın, bugün mesela dünden kalan çorbam ve ıspanak yemeğim var, benimkine yanına köfte yaparım bi de olur biter, oh rahatım bugün :1::1:
erkek arkadaşıma evde eğleneceği ortam hazırlarım hazırlamasına da, yine içkili bi ortam olur :52::52::52:
çıkmak isterse de çıkıcam artık ama soda fln içerim napıyım :ssz::ssz:

oh ne güzel ben de dünden hazırladım yeşil mercimek yemeği bide bulgur pilavı var yanına peynirli salata yapıp mercimekle salata yoğurt yemeyi düşünüyorum,ayy ne güzel erkeklerin böyle bi derdi yok eve git sonrası gelsin önüne dünya onlara güzel valla:34:

kurtuluşun yok desene herşey sana kaldı o zaman canım birazcık sık dişini olcak bu iş:)

oh ne güzel ben de dünden hazırladım yeşil mercimek yemeği bide bulgur pilavı var yanına peynirli salata yapıp mercimekle salata yoğurt yemeyi düşünüyorum,ayy ne güzel erkeklerin böyle bi derdi yok eve git sonrası gelsin önüne dünya onlara güzel valla:34:

kurtuluşun yok desene herşey sana kaldı o zaman canım birazcık sık dişini olcak bu iş:)

aa bende mercimek yemeğini çok severimmm, yogurtla harika olur cidden, afiyet olsun cnm şimdiden:34:

doğru diosun valla, ben eve giderken markete uğruyorum, eksikleri alıyorum, eve gidince onları yerleştiriyorum, yemeği salatayı vs hazırlıyorum, benimki gelio oturuyo hızlıca yiyor ve kalkıyor, ben daha yemeğimi bitiyorum, sonra masayı topla, bulaşıklarla uğraş derken cidden en az 2 saat ayakta kaldığımı farkediyorum. tv nin karşına oturana kadar spor yapmış gibi hissederek kendimi kandırıyorum artık napalım :1::1::1::1:

öğle yemeğimi de yazayım bi kase tarhana çorba bir tabak da haşlanmış karnıbahar üzerinde salçalı kıymalı patates püreli sos vardı azıcık:)

ve ben geldimmm. sonuçlarımı aldım. kötü haber şekerim varmış :26::26::26: hormonlarımda falan bişi yok ama şeker ilacına başlıyorum :5::5:

aa bende mercimek yemeğini çok severimmm, yogurtla harika olur cidden, afiyet olsun cnm şimdiden:34:

doğru diosun valla, ben eve giderken markete uğruyorum, eksikleri alıyorum, eve gidince onları yerleştiriyorum, yemeği salatayı vs hazırlıyorum, benimki gelio oturuyo hızlıca yiyor ve kalkıyor, ben daha yemeğimi bitiyorum, sonra masayı topla, bulaşıklarla uğraş derken cidden en az 2 saat ayakta kaldığımı farkediyorum. tv nin karşına oturana kadar spor yapmış gibi hissederek kendimi kandırıyorum artık napalım :1::1::1::1:

sağol canım:)
ayy kuzum napalım kendimizi öyle avutalım,kadınların işi hiç bitmiyo bazen ona da yaptırmaya çalışıyorum ama demeden hiç bişey yapmaz çoğu zaman da boşver yap kendin gitsin diyorum ama et türü balık türü yemekler ona ait ben tavuktan başkasına dokununca iğreniyorum:1:

canım benim hemen bugün bi gidip kan tahlili versen gebelik için.
eğer sonuç yine negatif olursa bi doktora gitsen :43:

2 kez idrar testi yaptım negatif çıktı, hamile olduğumu düşünmüyorum, belirtim falan da yok yani ;) ama artık beklemenin de faydası yok randevu alıcam, en azından başka bir sıkıntı varsa öğrenirim.

Back