Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Bugün yediğimi yazmasam daha iyi bence. Çünkü hiç iyi bir örnek değilim. Böyle diyette olmaz zaten

Sabah :kibrit kutusunun yarısı kadar peynir , 5 yeşil zeytin, 1 dilim ekmek (son bir lokmayı yiyemedim), bir yumurta .

Öğlen: Bir activia.

Akşam: Ton balıklı bir tabak salata. ( akşam biraz sıkı olsun dedim)

Bu kadar. Şu sıra biraz ailevi sıkıntılarım var. Sıkılınca boğazım kesiliyor. O yüzden sabah bir dilim ekmeğin son lokmasını bile yiyemedim.
Bugün bu kadar yedim . Hiç aç değilim .

Diyet menüm böyle olmuyor , ara öğünler filan yapıyorum. Bunların üstüne Akşam 10 gibi de light sütümü içerim bir bardak o kadar.

Ha yeşilçay ve suyumu içtim tabi.

Son düzenleme:
selam kızlar
bugün genelde olduğu gibi giremedim bay patron hiç ayrılmadı işlerde yoğun zaten
ne güzel kaynatmışsınız kıskandım
benim kaynanoş zayıfladığın belli oluyor ben yapamıyorum sen ne güzel yapabiliyorsun diyor
gün yapıyorlar ayda bir, yemeklere geçmeden tartılıyorlar sonra bir güzel götürüyorlar yiyecekleri
biz annemlerle aynı şehirdeyiz bebek doğduğunda annemlerin apartmanda bir daireye taşınmıştık sonra annemlerin evi yapılmıştı taşındılar bizde yine annemlere yakın ev aldık ne eşim ne ailesi karşı çıkmadı şimdi oturduğumuz ev küçük başka yer aldık inşaat halinde bitmek üzere yaza doğru taşınacağız inşallah her iki annemlerede yakın mesafede
ben yakın olmanın çok faydasını gördüm özellikle çocuk olduktan sonra işimiz olduğunda bırakıyoruz rahatlıkla ya da çağırıyorum annem çıkıp geliyorda
hafta da bir sırayla birine bırakıyoruz geziyoruz sinemaya falan gidiyoruz o yönden iyi
görümcem yok, şimdilik eltim de yok kaynanamla aram çok iyidir maşallah
çok yazdım

günaydın kızlaaar:)
yaa dün çok yoğundum bi ara geldim kayboldum ne güzel kaynatmışsınız dedikodunun dibine vurmuşsunuz valla kaçırdığıma üzüldüm şimdi
pınarcım sen o bahsettiğin topiği aç adı da dedikodu kazanı olsun canımızı sıkan herkesi atalım o kazanayaa çok bunalınca çevremizdeki güvenilmiycek insanlara bile anlatıyoruz sorunlarımızı en azından burda anlatır birbirimizden tavsiyeler alırız ne iyi olur tatlım

bu arada kahvaltım herzamanki gibi 1.5 dilim ekmek 1 kk peynir çok az domates

ben de dün çok yoğundum bizim kızlar coşmuş oku oku bitiremedimsevindim canım sorununun olmamasına maşallah Allah daim etsin:)
ama görümcenin olmayışı süpermiş canım yoksa olaydı kayınvalideyi de kocanı da işlerdi güzel güzel onlar çok fena oluyo

bende çok hurma yedim diye üzülüyodum dün
o zaman sa kasmıyorum

tatlım ben yazın 63 kiloydum sonra stresten 1 ay içinde 48 kiloya düştüm daha sonra 52 oldum.... yazdan beri yemek düzenim yok günümü kahve süt su ile geciriyorum terk öğün yemek yiyorum o da akşam

şu stresten kilo verenlere hayranım ben hep alırım herhalde
ama sende eziyet etme kendine
yemek düzenini kur kendine
zayıflamaya başlarsın

şu stresten kilo verenlere hayranım ben hep alırım herhalde
ama sende eziyet etme kendine
yemek düzenini kur kendine
zayıflamaya başlarsın

aynen canım ben de veremem stresli olduğumda canım hep atıştırmak ister çikolata kek tatlı tarzı bi de

Son düzenleme:

sağol canım inşallah hep böyle gider
bende diyorum iyi ki görümcem yokmuş :13: olsa genelde dert oluyor ama günün birinde görümce olacağım iki tane bekar abim var

Selam kizlar,
Dun benden sonra cekistirmeye devam etmissiniz :)))))
Aysocancim dedikodu kazani adini begendim, tamam ole yapicam :)))
Rukiyecim yazdigin o diyet listesi cok kalabalik geldi bana yahu :)) ama sanirim ilk haftanin listesi sonradan azaltilacaksa iyidir :))

Bugun cok erken uyandim ve erken kahvalti yaptim. Bol yesillik, domates, salatalik, peynir, 5 zeytin ve 1 dilim tahilli ekmek yedim. Yesilcay ictim. Birazdan da meyve yemem lazim ama bulundugum ortamda yiyemeyebilirim ((
Dun diyetisyenime ugradim, yine listem degisti:))
Saatler eski duzenine dondu, aralara meyveler doldu, oglen tavuk/et, aksama sebze yemegi geldi, tabiii yogurtla. Aksam da guzel bi ispanak yemegi pisirdim, yogurt ve bol salatayla yedim. Artik usenmicem sebze yemegi yapmaya, en kotu haslarim bisiler, yogurtla yerim :)
Bu arada 2-3 ay alkol de almama karari aldim. Zorda kalmadikca icmicem. Cunku baska carem kalmadi. Bi sure bole olmak zorundaa. Erkek arkadasima da soledim bu durumu, ben gece gezmelerine artik cikmak istemiorum, alkol almicam dedim. Sende ara ver dedim. O da gulerek ne yapalim ben cikarim artik dedi, beni kizdirmak icin. Bende cik tabii dedim, sona da yok yok ben sensiz ne yapayim dedi. Bakalim zamanla gorucez, en kotu ihtimal cikarim ama alkol almam ne yapayim

sağol canım inşallah hep böyle gider
bende diyorum iyi ki görümcem yokmuş :13: olsa genelde dert oluyor ama günün birinde görümce olacağım iki tane bekar abim var

inşallah canım hep güzel gitsin:)
ben de öyle benim de 1 tane erkek kardeşim var günün birinde ben de görümce olucam ama inşallah görümce deyince benim aklıma gelenler gibi bi duygu uyandırmam kardeşimin eşinde,ama kayınvalidem benim de çok iyi sağolsun inşallah hep öyle olur ama görümceye aşırı düşkünler yakın olsak canım kayınvalidemi de yönetir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…