Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Yapiyorum gece iciyorum ama ilk basta etki yapti sonra kaldi yarin hilal gibi ilac alcam:)ona slma diyodum ama catlicam artik

bebeğim ben de kivi falan yedim baktım olmuyo denedim denedim
vücudumun farkındayım biliyorum durumumu çünkü o yüzden yapmak zorundaydım
sürekli kullanmıycağım için sıkıntı yok arkadaşım eczacı benim

boyumu yazmayı unutmuşum 170 :) bugün 1 buçuk saat koşu bandındaydım ardından 1 saat tempolu yürüyüş yaptım sadece sabah süt içtim henüz bir şey yemedim bakalım herkes bana boyun kilona uygun hatta zayıfsın diyor ama hırs yaptım 45 kilo için bilmiyorum belkide biraz zayıf kaçar boyuma göre ama bakalım

neden zayıflamak istiyon bende senle aynı boydayım 55 fala olsam iyi diyom
o kadar zayıf olma ya kötü olmazmı:2:

ohh iyi kaynatmışsınız kızlar tabi konu kaynanalar olunca :) benim şimdiye kadar sorunum olmadı çok şükür farklı şehirlerde olmanın avantajı görümcemlede iyi anlaşırız ama şimdi yeni elti geliyo bakalım nasıl olacak yaşayıp görücez :)
kahvaltım azıcık lavaş arasına zeytin ezmesi beyaz peynir
ara türk kahvesi 3 hurma
öğle yarım kase çorba 1 dilim kepek ekmek 5 kaşık güveç 1 kase yoğurt
şimdi ne yesem diye düşünüyorum leblebi yesem olurmuki ?

ara : 1 muz, leslie ile yürüdüm, kaç gündür ihmal etmiştim kendilerini akşam da sebze yemeği, salata, yoğurt var. ekmek yemeyi düşünmüyorum.

canım, meyve yeme şansın varsa meyve, yoksa ayran olabilir, leblebi tuzsuzsa belki olabilir.

neden zayıflamak istiyon bende senle aynı boydayım 55 fala olsam iyi diyom
o kadar zayıf olma ya kötü olmazmı:2:

Bu dünyada Adriana Lima gerçeği olunca insan ne kadar zayıf olsada daha da zayıflayası geliyor bugün yeni bi kot aldım 27 beden sanırım azıcık kilo vermişim ya canım bacaklarım kalın benim birazcık yani ben istiyorum ki tayt giyince söyle incecik hoş görünsünler

sen bilin tabe canım az kaldı benim de nasıl verdiğini ne kadar verdiğini süresini merak ettim

leblebi yerine mi söyledn meyveyi canım
çok meyvede iyi değildir ama

3 hurma yemiş o da 1 meyve eder, günde 2 meyve çok değil canım
diyetisyen listemi yazayım:
09.00: 2 kk peynir,1tk bal,pekmez, 2 dilim ekmek, sınırsız yeşillik domates salatalık.

11.00: 1 porsiyon meyve

13.00: 1 çay bardağı yoğurt, 6-8 kaşık sebze yemeği, salata, 2 dilim ekmek.

15.00: 1 porsiyon meyve,1 su bardağı ayran

17.00: 2 porsiyon meyve

19.00: 1 çay bardağı yoğurt, 4-5 köfte, 1-2 dilim ekmek, salata

21.00: 2 porsiyon meyve

22.00: 1 su bardağı tarçınlı süt.

günlük 6 meyve vermiş diyetisyenim ve ben bu listeyle 2-3 haftada 3,5 kilo vermiştim.

Son düzenleme:
sen bilin tabe canım az kaldı benim de nasıl verdiğini ne kadar verdiğini süresini merak ettim

tatlım ben yazın 63 kiloydum sonra stresten 1 ay içinde 48 kiloya düştüm daha sonra 52 oldum.... yazdan beri yemek düzenim yok günümü kahve süt su ile geciriyorum terk öğün yemek yiyorum o da akşam

:)yaa gulsemmi aglasammi oldum sen o boyla napcan 45 48bike degil birincisi o kiloya dusemessib kemiklerin fln musade etmez hadi düştün diyelim hasta gibi durursun bence bu düşünceyi aklindan cikar kilon gayet iyi 1.70boyun varsa kiloda 55 mümkün degilki bacaklarin kalin olsun gayt iyisindir takinti yapma

aklımı başıma getiren bi konuşma oldu fazla takıntılıyım sanırım önceden kilolu olduğum için

Bence cok cirkin bi kadın cok itici emin ol burda cook daha güzel kizlar var hic takilma bunlara bide saglikli beslen ogunlerinin cok az oldunu belirtmissin kilo alnaktan kotktun icinmi az yiyosun?

Güzel bi liste hemn hemn benim beslenme seklim gibi :)biraz fazks gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…