Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

ayy sende ben gibi bizimde onlara yakın biyere taşınacağımızı düşünüyolar ama
ben istemiyorum inş. olmaz yya

valla kuzum büyüklerimizde şahit olduğumuz kadarıyla iki tarafada yakın olmamak en güzeli oluyo. hem kendi ruh sağlığın hemde evliliğinin iyi gitmesi için sanırım şart uzak olmak.

ayy kızlar benim kv kp o kadar çok şeyler yaptılar ki eşim askerdeyken hiçbirini unutmadım
ben saygımdan ses çıkartmam ama eşim bu yüzden onlara hep mesafelidir ve bana laf ettirmez
yüz göz etmez beni eşimin o kouda hakkını yemem

Yazık kız ver sırlarını benim artik şişman kadin görmeye tahammulum kalmadi yan komsum 103kilo sürekli basinin etini yiyorum hadi diyeete basla benle beraber diye ama oturunca bi öküz yerim ben nereye baslim diyo

ne güzel kuzum. benimki uzakta olunca ben başa çıkmak zorunda kalıyorum. çıkıyorumda

Bencede dedikodu topine ihtiyac var ksynana görümce koca konsu arkadaş iş sitresi hertürlü gün dedikodularina acik bir toik:)

aynen aynen kesinlikle lazımm

Hem okuyorum hem yaziyor sizlri geriden takip ediyom bitti simdi sayfalr kusura bakmyin kızlar valla muhabbetin icine limon sıkıyor gibi oldum:)))))

Kızlar ben 7yillk evliyim size nacizane bi tavsiye vereyim asla yuzgoz olmayin saygisizlikta yapmadan herkese cvabini verin benim bide eltim var hic biseylerine bulasmaz yedim yemgin tabani bile tezgahta birakir ben köpek gibi herislerini yaparim ama gene o iyi bende çözümü temizlikci tutmakta buldum hafta sonunda hafta sonuna uruyorun torunlarini goriyolar böyle iyi cok buyuk bi yuk attim ustumden

ay kuzum ya kıyamammm bende dediğim gibi büyüklerimden cevremden gördüğüm kadarıyla uzak durmaya çalışıyorum. devam da etmeyi planlıyorum. çok zor annecimden biliyorum :2:

ay kuzum ya kıyamammm bende dediğim gibi büyüklerimden cevremden gördüğüm kadarıyla uzak durmaya çalışıyorum. devam da etmeyi planlıyorum. çok zor annecimden biliyorum :2:

Dorudur canim anneler cok çekmiş he bende bu devirde nelr cektim neler anlatsam roman olur artik iyiyim Allah a şükür hic biseyi takmiyorum eden bulur

Yazık kız ver sırlarını benim artik şişman kadin görmeye tahammulum kalmadi yan komsum 103kilo sürekli basinin etini yiyorum hadi diyeete basla benle beraber diye ama oturunca bi öküz yerim ben nereye baslim diyo

canım, anlatıyorum da her şeyi ama o biraz haset bir de boğazını tutamayınca olmuyor tabi. aldığıma yediğime içtiğime gezdiğime pek dikkat eder. şimdi de giden kilocuklarımı kıskanıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…