günaydın canlar ben geldim epey yazılmış valla tamamını okuyamadım henüz ara ara okurum artık:)
h.sonu ankaradaydım k.validemlere gittim neyseki çok abartmadan atlattım 600gr almışım onuda göze almıştım zaten su tüketemedim tek sıkıntım o oldu herkes zayıflamışsın dedikçe ağzım kulaklarımdaydı bu sabah itibariyle 69,20 ile tekrar sıkıya giriyorum yarın sabah kivi sonrasında incirli süt yapıcam bağırsaklarımıda düzene sokmam lazım
Günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun her pazartesi kacamklardan üzülme günü bosverinnnn onları yapmasak tuvalete cikmak hayal olur öyle düşünün:) Kahvaltim domates peynir yumurta maydanoz iki ek cay
evet bebeğim
artık çok yavaşladı kilo vermem ya
Günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun her pazartesi kacamklardan üzülme günü bosverinnnn onları yapmasak tuvalete cikmak hayal olur öyle düşünün:) Kahvaltim domates peynir yumurta maydanoz iki ek cay
yapacak bişi yok cnm, az az gidecek işte, sen sabırlı ol yeter ki
günaydın cnm, 3 tane cips ten hiç bişicik olmaz unut gitsin
güzel kahvaltı.
mutlu bir gün olsun senin için
yok bebeğim hurmna incir yiyorum sen meraklanma
biraz toplamam lazım durdu ya kilo vermem yavaşladı yane
günaydın cnm,
o çikolatayı 1 günde halledersin sen
kahvaltın da güzel, ohh afiyet olmuşş.
bende sütlü nescafe içiorum şimdik
amin canım senin için de öyle olur inşallah:)
özledim sizi ya valla hafta sonu girmeyince özlüyor insan alıştım artık size
Hedefine az kaldi ondan boyle oluyobu arada hafta sonu 300 gr daha vermisim ben nasil oldu anlamadim :) ama sevindirik oldum ♥♥♥
Hedefine az kaldi ondan boyle oluyobu arada hafta sonu 300 gr daha vermisim ben nasil oldu anlamadim :) ama sevindirik oldum ♥♥♥
önce yazdıklarınızı okuyorum, anca bana sıra geliyor
kızlar benim haftasonu fena değildi.
yemek olarak tek bozduğum, pazar kahvaltıda sosis yedim
ve tabii cuma ve cumartesi günü akiam alkol aldım:44:
bildiğiniz gibi alkol benim dieti mahvediyor.
bu yüzden haftaiçi anca toparlıyorum.
ama gerçekten artık alkol almak istemiyorum.
dün erkek arkadaşımla da konuştum.
en azından 1 ay noolur hiç çıkmayalım, alkol almayalım die,
o da kilo vermek istio ve tekrar düzenli spor yapmak istediğinden, alkol alma faslımızı çözeceğiz gibi inşallahhh..
baktım olmuyo, valla ben gezmicem onunla başka çarem kalmadı.
çünkü gece gezmelerine çıkınca alkol almadan olmuyo cidden, çekilmiyor sabaha kadar sarhoşların arasında olmak
bugün sabah 1 kaşık pekmez ve sütlü nescafe içtim.
henüz bişi yemedim, yarım saate kahvaltılık şeylerden yicem.
ofise gelirken markete uğradım, 2 poşet doldurdum domates, maydonoz, tere, salatalık, süt, peynir, kırmızı biber
canım hoşgeldin ne zamandır yoktun.misafirliğe gidince öyle oluyo malesef ben de annemlere gittim bi kaçamak önümüzdeki hafta ya da bu hafta ankara gitcem kayınvalidemlere illaki orda da olur ama toparlıycaz beraber,bu hafta aldığın o kiloyu vermeye çalışırsın sonra yeniden düzene girer hadi bakalım tekrar kolay gelsin:)
Saol canim benim sanada afiyet olsun. Bir aydir hic yememistim. Asiri canim cekti bende yedim :) pisman deilim bugun acisini çıkarırım kendimden :))
günaydın arkadaşlar, hafta sonu, misafirler, misafirlik beni de bozdu :) toparlanmak lazım acilen. şimdi kahvaltılık gevrek yiyorum.
oh oh afiyet olsun canım:)
hafta içi aldığın alkolü tolere edersin sen biliyorum ,bu sorunu çözeceğinize de sevindim canım daha hızlı vermeye başlıycaksın o zaman erkek arkadaşın da verdiğiniz karardan memnun olucak ben bile merak ettim
zten şu istediğimiz kilolara ulaşalım, ikinci amacımız da olağan düzenimizden çıktığımız zamanlarda ve yerlerde nasıl boğazımızı tutacağımız topiğine geçicez, ben açarım o topiği, burdan oraya geçeriz topluca
artık orda da işte şuraya gittim ama şunu yemedim, hayır dedim vs vs konularını konuşucaz, hatta gittiğimiz misafirliklerdeki kişilerden bahsederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?