Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

günaydın cnm, nerelerdesin sen yahuu
okuyamazsın hepsini, bir gün mesai harcaman lazım okuman için, hiç kasma kendini
biz ara ara konumuzdan sapıp başka konulara geçioruz
şaka bi yana, okursan seni gülümsetecek bi çok şey görürsün, günün daha da güzel geçebilir
çok su tüketmeyince dolaşımımız yavaşlıyor, tuvalet sorunu çıkıo ortaya.
600 gr bile almamışsındır belki, takma kafana, bu hafta halledersin
çevresel faktör hem iyi hem de kötü yönden etkiliyor bizi.
"zayıflamışsın" lafı gerçekten mutlu ediyor bizi ama bi taraftan da kıskananlar oluo dietimizi bozmaya çalılıolar, e tabi biz de meyilli olunca
yola devammmm

günaydın cnm,
bizimde pazartesi sendromumuz bu dediğin gibi
vallahi benim haftasonu tuvalet düzenim de bozuluyor
kahvaltın süper

afiyet olsun canım günaydıın:)
senin bu rahatlatıcı tavırların ne hoş kııı

önce yazdıklarınızı okuyorum, anca bana sıra geliyor

kızlar benim haftasonu fena değildi.
yemek olarak tek bozduğum, pazar kahvaltıda sosis yedim
ve tabii cuma ve cumartesi günü akiam alkol aldım:44:
bildiğiniz gibi alkol benim dieti mahvediyor.
bu yüzden haftaiçi anca toparlıyorum.

ama gerçekten artık alkol almak istemiyorum.
dün erkek arkadaşımla da konuştum.
en azından 1 ay noolur hiç çıkmayalım, alkol almayalım die,
o da kilo vermek istio ve tekrar düzenli spor yapmak istediğinden, alkol alma faslımızı çözeceğiz gibi inşallahhh..
baktım olmuyo, valla ben gezmicem onunla başka çarem kalmadı.
çünkü gece gezmelerine çıkınca alkol almadan olmuyo cidden, çekilmiyor sabaha kadar sarhoşların arasında olmak

bugün sabah 1 kaşık pekmez ve sütlü nescafe içtim.
henüz bişi yemedim, yarım saate kahvaltılık şeylerden yicem.
ofise gelirken markete uğradım, 2 poşet doldurdum domates, maydonoz, tere, salatalık, süt, peynir, kırmızı biber

gunaydın... nasıl oldu anlamadım 1 yılda hatta daha az sürede 50 li kilolardan 73 e cıktım. haziran 15 te ucretsiz izinim bitiyor işe baslıyorum tekrar. o zamana kadar hedefim 58 kilo. 15 kilo vermem lazım. bugun itibariyle diyete ve spora basladım. insallah motivasyonum bozulmaz.

günaydın cnm,
o çikolatayı 1 günde halledersin sen
kahvaltın da güzel, ohh afiyet olmuşş.
bende sütlü nescafe içiorum şimdik

Saol canim benim sanada afiyet olsun. Bir aydir hic yememistim. Asiri canim cekti bende yedim :) pisman deilim bugun acisini çıkarırım kendimden :))

günaydın arkadaşlar, hafta sonu, misafirler, misafirlik beni de bozdu :) toparlanmak lazım acilen. şimdi kahvaltılık gevrek yiyorum.

Hedefine az kaldi ondan boyle oluyo bu arada hafta sonu 300 gr daha vermisim ben nasil oldu anlamadim :) ama sevindirik oldum ♥♥♥

zaten isteyince olmuyo, ummadığın anda gidiveriyor kilocuklar
akışına bırakmakta fayda var, stres yaptığımızda inatlaşıyor

oh oh afiyet olsun canım:)
hafta içi aldığın alkolü tolere edersin sen biliyorum ,bu sorunu çözeceğinize de sevindim canım daha hızlı vermeye başlıycaksın o zaman erkek arkadaşın da verdiğiniz karardan memnun olucak ben bile merak ettim

hoşbuldum canım :) inş toparlicaz senindemi k.validenler ank.da hangi semtte ?

günaydın arkadaşlar, hafta sonu, misafirler, misafirlik beni de bozdu :) toparlanmak lazım acilen. şimdi kahvaltılık gevrek yiyorum.

zten şu istediğimiz kilolara ulaşalım, ikinci amacımız da olağan düzenimizden çıktığımız zamanlarda ve yerlerde nasıl boğazımızı tutacağımız topiğine geçicez, ben açarım o topiği, burdan oraya geçeriz topluca
artık orda da işte şuraya gittim ama şunu yemedim, hayır dedim vs vs konularını konuşucaz, hatta gittiğimiz misafirliklerdeki kişilerden bahsederiz

evet tolere ediyorum ama canım çıkıo, onu tolere edicem die istediğim gibi kilo veremiyorum.
alkol ü devre dışı çıkarırsam daha iyi kilo vericem eminim.
erkek arkadaşımı da kilo verirken görürsek, daha istikrarlı olucaz.
zaten aslında tüm erkekler bizlerin kilo vermesini istemio, özgüven patlaması yaşamayalım die

inşallah o günleri görürüz de açarsın topiği, zevkle iştirak ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…