- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
Yanlız ben emzirmenin faydalarını goruyorum kilolar cabuk terkediyo beni :))))inşallah böyle sürer
Aaaah bacım napcm ben bilmiyorum çok düzensiz saçma sapan besleniyorumannemin evindeyken ne güzel hiç ogün atlamazdim ne güzel diyet yapardım şimdi çok karışık ha bu arada bugün akşama kadar oturmadan sürekli yürüdüm neyse ki o spor oldu akşamda kendime ceza verdim bitek meyve yedim :)
Etcem etcem iki gündür biraz kötü olmuştum ama kendimi toplicam hemndikkat ettiğin sürece neden sürmesin canım.
çok alışma canım, sen zayıfladıkça gidecek kraliçeliğin
Çıtırlar kraliçesi olcan cnmm
yap tabiki daha bunun evlenince alınan kiloları vaaar, bebekte alınan kiloları vaaar. şimdiden önlemini al ki sonra benim gibi bunalıma girme
başkası gelir elbetE bebeim ben zayiflicam sen yerindemi sayacaksin sende zayifkicaksin :) siskolk kraliceligini biz bi baskasina devredelim en iyisi
başkası gelir elbet
Kızlarrrrr bana noluyo delirmis gibiyim diyeti bozdum bozcam cok fena iştahım var surekli biseyler yemk istiyorumm niye böyle olduyaa
Kızlarrrrr bana noluyo delirmis gibiyim diyeti bozdum bozcam cok fena iştahım var surekli biseyler yemk istiyorumm niye böyle olduyaa
Bisiler yeme ama bisiler ic :) sakinnn bozmak yok. Bitki cayi ic bi tane meyve ye sut ic :)
Yaa cok moralim bozuldu sacma sapan düşünceler sardı gitmez bu kilolar kac ay nasil urascam demeye başladım gayt iyidim noluyo yaa off hep eşimin yüzünden almis gebe aburcuburlari pastaları
Canimm yaaa kiyamamm. Ama hayallerimizi dusun kusum. Bikiniler giycez eski cicilerimizin icine rahatlikla girebilcez.
Şimdi elime aldim esimle ilk tanıştım kiyafetimi bana destek olsun diye meyveli çay yaptim yaninada gevrek alcam bi avuc cips gibi yicem bakalim
yoğurdu artır çekinme yoğurt yerken iyi bir yağ yakıcıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?