• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

En büyük temennim akşam esimle kahve icmeye çıktık cocuklardan siyirmak uzereydim nezamndir paltomu giymemistim giyince inanamadim:)))dar olan paltom normale dönmüş inanin kilolar yüzünden dışarı çıkmak tan nefret eder hale gelmiştim

ne güzel incelmişsin, benim de içine giremediğim kotlarım olmaya başladı.

Arkadaslar bende kilo vermek istiyorumcok hareketli olmama ramen gram gitmiyor gidenide hemen alirim boyum 1.65 kilom 77nasil baslamam lazim yardimci olursaniz sevinirim

Ayyy sorna o mısırlari cipsler cikolatalar resmn mideme çöplük muamelesi yapiyodumya nasil rahatim şimdi toplamda kac kilo verdin sen bide nezamn da 80oldunu bilmiyodum senin benim boyda kısa 80leri görsem toparlak bisi olurdum sen gene iyimis

benim ideal kilom 53-73 arasıymış. ben 72 ile hamile kalmıştım, 3-4 kilo aldım, sonlanınca kendimi yemeğe verdim, hormon haplarının da etkisiyle 80,9u gördüm. 22 oacakta diyete başladığımda 80,5 idim. bugün 74,2 çıktım.

Hos bulduk insallah sizlerin destegiyle veririm 42yasindayim ya s ilerledikce metebolizma daha yavaslayip dahacok kilo almaktsn korkuyorum

Bu sitedeki sistem nedir tam anlayamadim nadil baslayim

hoş geldin, öyle özel bir sistem yok canım. zayıflamak isteyenlerin buluşup her gün öğünlerini yazdığı, birbirine destek olduğu,yanlışlarını ve olması gerekenleri söylediği, cuma kilo bildirimi yaptığımız bir grup işte.

Yarindan itibaren gunluk yemem gereken neler mesela

Abla diyeyim size 28yasindyim ben valla burda diyetisyene giden arkadaslarda var günlük yenmesi gerekenleri onlar anlatsa daha iyi ben yaptimi anlatim ekmeği azalttim cikolata cips börek çörek bunlari kestim sağlıklı besleniyorum artik bide aksan yemegindn sonra bisey yeniyorum bolll su bide

Canim bende gun icerisinde gayet orantili yiyorum saat 6-7 den sonra kendim hakim olamiyorum surekli canim tatli isyiyor tatli krizimi yeneniyorum

Yarindan itibaren gunluk yemem gereken neler mesela

ben ekmeği, yağı, tuzu, şekeri azalltım, ara öğünler yapıyorum, bol su içiyorum. evde yürüyüş videoları ile spor yapmaya çalışıyorum. öyle hali hazırda bir menüm yok, her şeyden az az yiyorum.

Back