• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

kızlar aranıza geçen hafta katıldım .
geçen haftaki kilom:78,400
bugünkü kilom 77,200
giden 1.200

aramıza yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz . çok doğru yerdesiniz. ortam arkadaşlar süper. biraz azim birazda burayı takıp ederek gayet sağlık lı kilo verebilirsiniz

bugünkü kilom 77,200
giden 1.200

aramıza yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz . çok doğru yerdesiniz. ortam arkadaşlar süper. biraz azim birazda burayı takıp ederek gayet sağlık lı kilo verebilirsiniz

hoşbulduk canımm :)

bugünkü kilom 77,200
giden 1.200

tebrikler güzel gitmiş kilocuklar.

hoş geldiniz aramıza tatlı krizleri için tarçınlı süt tavsiye ediyorum çok etkili

günaydın canm geçen hafta bende 200 gram vermiştim hatırlarsan üzülme sakın sonuçta almamışsın

canım basen ve bel de incelme var ne güzel kilo içinde bu hafta yeni taktiğe göre bakarsın dediğimiz gibi duraklama olacak hepimiz de sıkma canını

tamm canım bugün yicem zaten bünye afallasın:45:

kıyamam sabah tuvalete çıkmadan tartılıyorum demiştin. ondan fazla çıkıyorsun bence. ben senin akşamki kilonu kabul ediyorum. :) maşallah. sen hedefine çok çok yakınsın. bak benim vermem gereken kiloya :( hedefime ulaşmam için vermem gereken daha 22 kilo var :(

olsun bitanem düğünümüze daha var vercez hepsini sıkma sen canını azimli olalım yeterki:20:

Günaydınlar kızlar herkese güzel günler hayrli cumalar. Buraya bi haftasi takip olmak üzere tam dört haftadr uruyorym baslangicim 75.800 gecen hafta68.400 bu hafta68.200 bi tuhaflik oldugunu söylemiştim zaten önceki haftalarda üstüme yapismayanbkilolari vermk kolay olmuştu artk zorlancam sanirim 10gr versem bile pes etmicm bide 4 gündür tuvalete cikamiyorum heralde onunda etkisi var kayisida bi ise yaramiyo kivi denicem sizin gibi inşallah ise yarar kahvaltimida yazim ne domates peynir yumurta roka maydanoz salatalk iki ek bir kasik pekmez uc cay

Back