Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

4 mile leslie ile yürüdüm, birazdan da sebze yemeği ve yoğurt yicem 1 dilim de ekmek yerim ama 1 dilimi geçmem :)

4 mile leslie ile yürüdüm, birazdan da sebze yemeği ve yoğurt yicem 1 dilim de ekmek yerim ama 1 dilimi geçmem :)

Ohhh afiyet olsun :) ben bugun bayaa koşuşturdum 4mili geçmiştir :)) akşamlarıda erken yemek yiyebilsem çok mutlu olcam ama işten geç çıkıom (((

Son düzenleme:
Kizlar bugun yogunum, ilgilenemiorum sizlerle. Okudum yazdıklarınızı.
Hilalcim duraklama beklediğimiz bişeydi eylul un dedıgı gıbı 2-3 gun şok diyet yap, proteinle. Verirsin kesin.
canım eylül kızım olur :) benim adım fazilet ama siz kısaca fazi diyebilirsiniz :)))

Gerçi bende yeni katıldığım için bilmiyorum tam ama kendimi tam diyette gibi hissetmiyorum zaten sadece yeme düzenimi değiştiriyorum gibi abur cuburdan uzak durmaya çalışıyorum biraz, öyle kiloda vermek istiyorum gerçi , kendimle çeliştim D

Zaten siz yani burdaki eski üyeler (bana göre ) , baya biliyorsunuz bu konuları burdakileri okuyup uygulamaya çalışıyorum bende biraz biraz :)

kuru kayısı bugün denedim işte güzel gibi ama evde de elma yerim acıktığımda ya da ara öğün yapmak gerektiği zamanlarda , dediğiniz gibi o küçük olduğu için okulda garip olmaz atarım ağzıma ama elma yerken garip olur haklısınız , teşekkür ederim ilgilendiğin için abla

Nezamndir giremedim sabah kahvaltısından sonra yoğurt yedim aksam da dünkü menü aynı sonrasinda sütlü kahve şimdi de bi avuc mısır yedim yatmadan meyveli cay iccem tamam buarada bisi sorcam ben yemeklerimi genelde iki günlük yapıyorum aynı şeyleri tuketmek sorun olurmu??mecbur çocuklar var hergun yemk yapamiyorum anca arada et balikta degisiklik oluyo

21 yaşındayımm ismim hilal ağustosta düğünum oldu 6 aylık evliyim 166 boyundaim 2013 temmuzda nişanim olmuştu 60 kiloydumm ama şimdii cook kilo aldım git gide alıyorm artık bi dur demek istiyorumm şuanki kilo 76 cook şiştimm moralim çok bozuk iyice stres yapıyorum kendimi çok kötü hissediyorum

Ben kuru kayisiyi cayin yaninda atistrmalik olark yiyorum cnm tatli cekiyo bide malum tuvalete cikarsin diye:))

hoş geldin hilal, istedikten sonra başarılmayacak şey yok.

benim de oluyor öyle, sanmam sorun olacağını ama iki gün sebze tükettiysem sonrasında et-balık tüketmeye çalışıyorum.

Hic moralini bozma cnm bende burayi kesfedene kadar çok sitresliydim nasıl vercemi bilmiyodum 75kilodum uc haftadr cok iyi gidiyorum vaktin oldukca buraya ura kızları takipet cok iyi motive ediyo herkes cok iyibi topluluk olusturduk hemn hemn herkesin kilosu ayni daha diyete baslamadysan şöyle bi tavsiyede bulinim ben öyle yaptım biyerde okudum cuma gunleri diyete baslanmaliynis bide aksaminda canin ne istiyosa yicekmissin ben öyle yaptim cuma burda basladim herkes kilolarini yaziyodu cok iyigeldi burasi bana insan kendini sorumlu hissediyo burda herkes öğünlerini yaziyo az cok bişeyler cikarirsin kebdine dayanamadigin kilonun sebebi ne diye goruyosan onlardan vazgecerek basla

hoşbuldum rukiyecm evet istedikten sonra yapamayack bişey yok ben geçen kış 15 kilo vermiştim şimdi yine vermek istiyorum çok hırslandim
@temmuztemmuz
Canım yukarıda bilgilerimi verdim hedefim şimdilik 60 olmak tamam bana uyar günlük menümu paylaşırım cuma günleri de kilomu bildiririm yarın sabah aç karnına tartılirim tam kilomu söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…