- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
4 mile leslie ile yürüdüm, birazdan da sebze yemeği ve yoğurt yicem 1 dilim de ekmek yerim ama 1 dilimi geçmem :)
Ohhh afiyet olsun :) ben bugun bayaa koşuşturdum 4mili geçmiştir :)) akşamlarıda erken yemek yiyebilsem çok mutlu olcam ama işten geç çıkıom(((
ooh spor tamam desene, benim genelde 18.00-19.00 arası yemek zamanım. sonrasında da sadece çay, su.
4 mile leslie ile yürüdüm, birazdan da sebze yemeği ve yoğurt yicem 1 dilim de ekmek yerim ama 1 dilimi geçmem :)
canım eylül kızım olur :) benim adım fazilet ama siz kısaca fazi diyebilirsiniz :)))Kizlar bugun yogunum, ilgilenemiorum sizlerle. Okudum yazdıklarınızı.
Hilalcim duraklama beklediğimiz bişeydi eylul un dedıgı gıbı 2-3 gun şok diyet yap, proteinle. Verirsin kesin.
canım onlar da senin iyiliğin için söylüyorlar, inan buradaki herkes çok iyi ve yardımsever.sadece senin 16 yaşında olduğunu ve bizden daha fazla kaloriye ihtiyac duyduğunu gözden kaçırmış olabilirler. ancak unutma ki sağlıklı beslenmenin yaşı yok. yağ,tuz,şeker,un her yaşta zararlıve ömür boyu dikkat isteyen şeyler sadece diyet için düşünmemek lazım
istersen normal meyve tüket istersen kuru orası sana kalmış, hangisini taşıyabileceksenkuru kayısı tuvalete çıkmaya yardımcı ve taşıması kolay olduğu için tercih sebebi.
mrb arkadaşlaar aranızda banada yer varmıı
Merhaba hosgeldin cnm var tabiki hadi kazan mübarek olsun:)
abla çokk saol burda benle bi tek sen ilgileniyosun ve moralimi çok bozmadan uygun bi dille anlatıyosun
ya pilav konusu biraz sıkıntı gibi abla çünkü yemekhanede 3 çeşit yemek oluyor genelde çorba ve bi et yemeği veya patates ve pilav kesin .. o yüzden pilav yiyorum ama az yemeye çalışıyorum işte , ama ayran içme imkanım var tabi onu alayım yarın alışkanlık haline getirmeye çalışayım :))
peki 3 kuru kayısı bi meyveye eşitse onun yerine bi elma yesek daha iyi olmaz mı
Ay sağol canım :)
21 yaşındayımm ismim hilal ağustosta düğünum oldu 6 aylık evliyim 166 boyundaim 2013 temmuzda nişanim olmuştu 60 kiloydumm ama şimdii cook kilo aldım git gide alıyorm artık bi dur demek istiyorummşuanki kilo 76 cook şiştimm moralim çok bozuk iyice stres yapıyorum kendimi çok kötü hissediyorum
Nezamndir giremedim sabah kahvaltısından sonra yoğurt yedim aksam da dünkü menü aynı sonrasinda sütlü kahve şimdi de bi avuc mısır yedim yatmadan meyveli cay iccem tamam buarada bisi sorcam ben yemeklerimi genelde iki günlük yapıyorum aynı şeyleri tuketmek sorun olurmu??mecbur çocuklar var hergun yemk yapamiyorum anca arada et balikta degisiklik oluyo
21 yaşındayımm ismim hilal ağustosta düğünum oldu 6 aylık evliyim 166 boyundaim 2013 temmuzda nişanim olmuştu 60 kiloydumm ama şimdii cook kilo aldım git gide alıyorm artık bi dur demek istiyorummşuanki kilo 76 cook şiştimm moralim çok bozuk iyice stres yapıyorum kendimi çok kötü hissediyorum
benim de oluyor öyle, sanmam sorun olacağını ama iki gün sebze tükettiysem sonrasında et-balık tüketmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?