Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Çok geçmiş olsun canım
kızlar benim morelim bozuldu benim metobolizmaya bi el atıverin ya:26:
canım bir iki gün sadece protein ağırlıklı beslen faydasını görürsün hemen

abla çokk saol burda benle bi tek sen ilgileniyosun ve moralimi çok bozmadan uygun bi dille anlatıyosun

ya pilav konusu biraz sıkıntı gibi abla çünkü yemekhanede 3 çeşit yemek oluyor genelde çorba ve bi et yemeği veya patates ve pilav kesin .. o yüzden pilav yiyorum ama az yemeye çalışıyorum işte , ama ayran içme imkanım var tabi onu alayım yarın alışkanlık haline getirmeye çalışayım :))

peki 3 kuru kayısı bi meyveye eşitse onun yerine bi elma yesek daha iyi olmaz mı

bende senin gibiydim çorba az pilav ve yemekti tercihim ama şimdi çorbayı içiyorum pilav yada makarna yemiyorum yemekte ne varsa susuz şekilde yanında varsa salata mutlaka yoğurt ilk günlerde 1 dilim kepek ekmekte yiyodum şimdi midem küçüldü ekmek yemiyorum inan bikaç güne alışırsın miden küçülür bu arada yeşil elma çok iyi :)

canım bana örnek bi menü yazsana :44:

Dukan diyeti yaptım daha önce sabahları yumurta ve peynir arada süt öğlen yoğurt ve tavuk akşam yoğurt balık bu sırf protein oluyor 2 gün yapsan duraklama zamanı faydasını görür moralin düzelir ama fazla yapma kabızlık yapıyor ben bunların yanına sebze ve meyve ekleyerek yapıyorum bu aralar oda sebze+protein oluyor hafta sonları da birer dilim ekmek yiyerek karbonhidrat almış oluyorum

teşekkürler :) salatayla yoğurt öğlen okulda pek mümkün olmuyor ama akşam yiyebilirim tabi :)) o zaman bende bundan sonra çorbamı bitireyim önce hala doymamışsam yemekten biraz yerim , yeşil elmayı çok seviyorum aslında işte ondan sormuştum kuru kayısı yerine falan onu yesem aynı kaloride gibiymiş aslında 53 58 kcal... neyse öyle yapayım ben

Son düzenleme:

geçmiş olsun canımm

Kizlar bugun yogunum, ilgilenemiorum sizlerle. Okudum yazdıklarınızı.
Hilalcim duraklama beklediğimiz bişeydi eylul un dedıgı gıbı 2-3 gun şok diyet yap, proteinle. Verirsin kesin.

Kizlar bugun yogunum, ilgilenemiorum sizlerle. Okudum yazdıklarınızı.
Hilalcim duraklama beklediğimiz bişeydi eylul un dedıgı gıbı 2-3 gun şok diyet yap, proteinle. Verirsin kesin.

tmm canım dedğiniz gib yapcam
ama pazartesiye kadar bekliyim ben
yarın belli olcak belki haftasonundan kaynaklıdır

canım onlar da senin iyiliğin için söylüyorlar, inan buradaki herkes çok iyi ve yardımsever.sadece senin 16 yaşında olduğunu ve bizden daha fazla kaloriye ihtiyac duyduğunu gözden kaçırmış olabilirler. ancak unutma ki sağlıklı beslenmenin yaşı yok. yağ,tuz,şeker,un her yaşta zararlı ve ömür boyu dikkat isteyen şeyler sadece diyet için düşünmemek lazım

istersen normal meyve tüket istersen kuru orası sana kalmış, hangisini taşıyabileceksen kuru kayısı tuvalete çıkmaya yardımcı ve taşıması kolay olduğu için tercih sebebi.

evett, derhal titre ve kendine gel geçen günleri unut bugün başlıyormuşsun gibi düşün

Canım dikkat etmeye çalışıyorum ama çok düzensiz öğün falan yok yani sabah okulda çubuk kraker çaylar öğlen eve geliyorum yemeğe saldırıyorum resmen sonra kahve tatlı krizim tutuyor onu da yiyince herşey alt üst oluyor akşama tatlı yediysem birşey yemiyorum ya da meyve yiyorum böyle rejim mi olur Allah aşkına😢😢

Kesinlikle katılıyorum sana 👍

Geçmiş olsun cnm..

içinde tatlı olan bir diyet olmaz gibi geldi :) benim tatlı krizim uzun açlıktan sonra olur onu da ara öğünlerle hallettim. forumda diyet listeleri var ayça kaya'nın onlara bir bak derim, fikir edinir kendine göre uyarlarsın

Cnm ben geçen sene diyet listelerime uyarak 8 kilo verdim her şeyi biliyorum aynı listeyi tekrar uygulamaya zaman vakit hiç bişi kalmıyor bulduğumu ye durumundayım şuan evt uzun süre aç kalıyorum öğlen 1 e kadar sadece çubuk kraker😢😢

anladım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…