Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

çok güzelmiş bende baktım biraz .. baya hızlı bişeye benziyor ve de biraz dans gibi . bende denicem saol canım.
bu cuma bende kilo veremiyorum. regl olucam cuma c.tesi gibi kızalr şöle bişey duymuştum regl olduğuzda metabolizma çok hızlı çalışıyormuş. aslında bu haftaları daha iyi değerlendirmek lazım.
ben bu sabah klasik kahvaltımı yaptım öğle yemiyorum kahvemi içicem akşamda fırında tavuk baget yaptım pilavda var ama pilavdan yemicem.

geçmiş olsun canım ıhlamur iyi gelebilir. kahvaltıda öğle yemeği de güzel olmuş.

geçmiş olsun canım.

kızlar benim morelim bozuldu benim metobolizmaya bi el atıverin ya:26:

kıyamam sana, az yiyorsun canım, ara öğünleri metabolizmamız çalışsın diye yapıyoruz. sen de dene birkaç gün. o da olmazsa bir iki gün bırak diyet yapmayı bol bol ye ama kalorili şeyleri değil tabi.sonra tekrar başla

bebeğim ben ara öğüm başından beri yapmadım ki olursa yedim hep yoksa aramadım hiç
pazar günü bol bol yiyim ben
olmadı hızlandırıcı bişeyler yaparım bi gün deli olcam
bakalım yarın olcak
ama ne hikmetse hafifleddiğimi hissediyorum
daha vermem lasım bu kadar kiloyu boşuna yük etmişimn kendime

biliyorum canım ara öğün yapmadığını, değişiklik olsun diye ara öğün yap dedim, hem diyetin de bozulmaz böylece diye düşündüm baktın ara öğünle halledemedin sonra bol bol ye

sabah 1 kase special k
9,10 gibi bi kuru kayısı
11 de de bi kuru kayısı
12 de bi kaşık pirinç pilavı çok az tavuk
0,5 lt su içtim ama akşama kadar içebildiğim kadar içeceğim
şuan 1 tane activa yiyorum

böyle işte biraz zdaha dikkat etmeye çalışcam :/

oluyor oluyor 3 tane kuru kayısı 1 meyve eder, tek seferde 3 tane yiyebilirsin yani
ben olsam pilav hiç yemem onun yerine 1 dilim ekmek yerim ve tavuğun miktarını arttırırım varsa salata yerim az yağ az tuz ile böylece midem daha çok dolar ve mutlaka yoğurt ya da ayran tüketirim ki yağ yakımına yardımcı olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…