kızlar ben bişi buldum bilmiyorum belkide siz biliosunuzdur. hani bazen leslie bacı sıkıcı geliyor ya. başka bi video var sanki daha çok kas çalıştırıyormuş gibi adı : '' bootcamp calori burn'' diye. az önce keşfettim bakalım aşkama fırsat bulursam denicem :) daha eğlenceli görünüyor.
mrb kızlar nasılsınız iki gündür fena hastaydım hertarafım ağrıyodu üstüne bide regl oldum onun sancısı yatırdı beni bugün biraz toparladım işe geldim hastalık çok kötü bişey yaave hiçbişey yiyemedim su içemedim doğru düzgün neyseki atlattım sayılır
sabah kahvaltım 1,5 dilim kepek ekmek 1 yumurta domates maydanoz iki kaşık yoğurtlu kereviz salatası 2 zeytin
ara yok
öğle yemeğim yarım kase şehriye çorba 3 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilav 3 kaşık yoğurt (karnıyarık vardı yağlı olduğu için pilavda bulgur olduğu için tercihim böyle oldu umarım doğru düşünmüşümdür)
Slmm hoşgeldin cnm verirsin inş
mrb kızlar nasılsınız iki gündür fena hastaydım hertarafım ağrıyodu üstüne bide regl oldum onun sancısı yatırdı beni bugün biraz toparladım işe geldim hastalık çok kötü bişey yaave hiçbişey yiyemedim su içemedim doğru düzgün neyseki atlattım sayılır
sabah kahvaltım 1,5 dilim kepek ekmek 1 yumurta domates maydanoz iki kaşık yoğurtlu kereviz salatası 2 zeytin
ara yok
öğle yemeğim yarım kase şehriye çorba 3 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilav 3 kaşık yoğurt (karnıyarık vardı yağlı olduğu için pilavda bulgur olduğu için tercihim böyle oldu umarım doğru düşünmüşümdür)
15 kilo çok değil mi kızlar?
çok teşekkür ederim canım inş çabalıyorum ama başarmak istiyorum
geçmiş olsun canım ıhlamur iyi gelebilir. kahvaltıda öğle yemeği de güzel olmuş.
kendim için söyleyeyim, 1.73 boy ve 80 kg göre 15 çok değil
kolay gelsin canım 69 kilodan 51 kiloya indim bende boy 1.55 olunca:))
kızlar benim morelim bozuldu benim metobolizmaya bi el atıverin ya:26:
kıyamam sana, az yiyorsun canım, ara öğünleri metabolizmamız çalışsın diye yapıyoruz. sen de dene birkaç gün. o da olmazsa bir iki gün bırak diyet yapmayı bol bol ye ama kalorili şeyleri değil tabi.sonra tekrar başla
bebeğim ben ara öğüm başından beri yapmadım ki olursa yedim hep yoksa aramadım hiç
pazar günü bol bol yiyim ben
olmadı hızlandırıcı bişeyler yaparım bi gün deli olcam
bakalım yarın olcak
ama ne hikmetse hafifleddiğimi hissediyorum
daha vermem lasım bu kadar kiloyu boşuna yük etmişimn kendime
Benim boy 170 kilo 89 65 kilo olmsm lazim
biliyorum canım ara öğün yapmadığını, değişiklik olsun diye ara öğün yap dedim, hem diyetin de bozulmaz böylece diye düşündümbaktın ara öğünle halledemedin sonra bol bol ye
sabah 1 kase special k
9,10 gibi bi kuru kayısı
11 de de bi kuru kayısı
12 de bi kaşık pirinç pilavı çok az tavuk
0,5 lt su içtim ama akşama kadar içebildiğim kadar içeceğim
şuan 1 tane activa yiyorum
böyle işte biraz zdaha dikkat etmeye çalışcam :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?