• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

canımmm bana nasıb olduu bebekkk. 14 haftalık hamıleyım :) ınsallaah sanada nasıb oluurr..
Nacizanem cookkk sevundiimmm 5 ay beklrmistin sen dimi eminim cookkkk mutlusundur :) Bir avazda kucağına al sağlıklı hayırlı bir evlat olsun insallah. Bizede dua et annelerin duası kabul olir canım :*

Ehehe her öğretmen aynı hesaplamaları yapıyor sanırım :D Ben de o hesaplamayı yapıp ocakta korunmayı bırakmaya karar verdim :D Aslında ben de sizin gibi aralıkta bıraksam mi diyorum ama bıraktığımız ay tutarsa doğum ağustos sonu gibi oluyor ki bu durumda doğum öncesi 8 haftalik izin yanıyor malesef hocam. Korunmayı bırakır bırakmaz tutması çok yuksek bir ihtimal değil ama tutarsada ekim sonu bebek 2 aylıkken göreve başlamak zor olur. O nedenle ben risk almadan ocakta birakicam korunmayı. Ocaktan temmuza hangi ay tutsa izinleri verimli kullanıyoruz. Akinti için Dr gittim yara küçük ama akinti yapabilir dedi. Antibiyotik fitil krem falan verdi. Hamilelige engel değil dedi sevindim :)

Geçmiş olsun canım. Bende tarih ve izin hesaplamasına giriştim dediğiniz gibi aralıkta olursa benim tarihime göre eylülün onunda falan doğmuş oluyor doğum öncesi izin yanıyor böylece ancak seminerde bir hafta kurtarılıyor. Eğer nasip olursa ben 1 sene çalışmayı düşünmüyorum o yüzden haftalar bile önemli esasında ama zaman geçtikçe de heyecan yapıyorum şimdiye dek bekledik bundan sonrası nasıl olacak bakalım :KK24:

Geçmiş olsun canım. Bende tarih ve izin hesaplamasına giriştim dediğiniz gibi aralıkta olursa benim tarihime göre eylülün onunda falan doğmuş oluyor doğum öncesi izin yanıyor böylece ancak seminerde bir hafta kurtarılıyor. Eğer nasip olursa ben 1 sene çalışmayı düşünmüyorum o yüzden haftalar bile önemli esasında ama zaman geçtikçe de heyecan yapıyorum şimdiye dek bekledik bundan sonrası nasıl olacak bakalım :KK24:
Ben de 1 sene ücretsiz izin düşünüyorum nasipse :) Benim aralık sonu adetim olacak ondan sonrada korunmayı birakicam. Keşke planlar tutsa da istediğimiz tarih hamile kalsak :) Ekim dogum icin cok uygun. Cunku ben saglikla ilgili sıkıntı yoksa 37. Haftaya dek cakismayi düşünüyorum. Bu durumda seminerin ilk haftasi okula gider izne ayrılır im. Böyle doğum öncesi 5 haftada dogum sonrasina eklenir :D ne hesap yapmisim dimi :D Drum bana protein agirlikli sağlıklı beslen. Salam sucuk sosis yeme ihtimali arttı dedi. Ovulasyon testi de ihtimali arttırır doGRU zamanı göstererek sanırim :D

Ben de 1 sene ücretsiz izin düşünüyorum nasipse :) Benim aralık sonu adetim olacak ondan sonrada korunmayı birakicam. Keşke planlar tutsa da istediğimiz tarih hamile kalsak :) Ekim dogum icin cok uygun. Cunku ben saglikla ilgili sıkıntı yoksa 37. Haftaya dek cakismayi düşünüyorum. Bu durumda seminerin ilk haftasi okula gider izne ayrılır im. Böyle doğum öncesi 5 haftada dogum sonrasina eklenir :D ne hesap yapmisim dimi :D Drum bana protein agirlikli sağlıklı beslen. Salam sucuk sosis yeme ihtimali arttı dedi. Ovulasyon testi de ihtimali arttırır doGRU zamanı göstererek sanırim :D
ayy herşey gönlümüzce olur inşallah aynı zaman ve aynı şeyleri düşünüyoruz:KK16:Beslenme konusuna gelince kilo almamaya çalışıyorum bu aralar proteine yöneleyim bari dediğin gibi:KK49:test almayı düşünüyorum bende

Amin nn. Beraberce hamile kalalim planlar tutsun izinler verimli kullanilsin ins :D Ben 1.5 kilo aldım şimdi dikkat edip vermeye çalışıyorum. Bir de plates yapıyorum. Hamileligin 3. Ayından itibaren hamile pilatesi yapıcam. Ben en çok gebelikte çok kilo almaktan korkuyorum. Boyun kısa çok kilo alırsam baya çirkin olur :)

Nacizanem cookkk sevundiimmm 5 ay beklrmistin sen dimi eminim cookkkk mutlusundur :) Bir avazda kucağına al sağlıklı hayırlı bir evlat olsun insallah. Bizede dua et annelerin duası kabul olir canım :*
ayy canım benım ınsallaah evet bes ay bekledım olmadı... ama nasıb ne zmansa o zaman oluyo demekkı :) sabırlı ol ferah ol stres yapma ... hıc ummadıgım anda ogrendım hamıle oldugumu ınsallah sızınde ole olurr................

Amin nn. Beraberce hamile kalalim planlar tutsun izinler verimli kullanilsin ins :D Ben 1.5 kilo aldım şimdi dikkat edip vermeye çalışıyorum. Bir de plates yapıyorum. Hamileligin 3. Ayından itibaren hamile pilatesi yapıcam. Ben en çok gebelikte çok kilo almaktan korkuyorum. Boyun kısa çok kilo alırsam baya çirkin olur :)
aynen benimde boyum kısa kilo almaya çok müsait bir vücut yapım var . Pilatesin çok faydasını gördüm spora gittigim zaman..

kızlar kendimizi beslemek dışında eşimize de yedirmemiz gereken şeyler var mı? :-):-):-)
Evet onuda beslicez:KK49: birde Sperm hareketliliği için keçiboynuzu kürü var :) aralıkta baslarim inşallah. Ben dün itibari ile sogan suyu kuru yapmaya başladım. Korunmayı bırakacağım ayda incir kürü yapcam :anneadayı:

Kızlar ben de 3 aydır korunmuyorum ama olmadı henüz maalesef.. Ümitler Aralık ayına kaldı.. Ben 3 ay önce doktora gitmiştim.. Vajinal ultrason ve smear testi yaptırdım.. Sorun çıkmadı.. Folik asite de o tarihte başladım.. Adetlerim biraz düzensiz, adet günü aralıklarım 28 gün ile 34 gün arasında değişiyor maalesef.. Ovülasyon testi sipariş ettim internetten, bu ay onunla bir deneme yapacağız.. Ayrıca bugün eşim sperm testi yaptıracak.. İnşallah kötü bir sonuç çıkmaz..

Kızlar ben de 3 aydır korunmuyorum ama olmadı henüz maalesef.. Ümitler Aralık ayına kaldı.. Ben 3 ay önce doktora gitmiştim.. Vajinal ultrason ve smear testi yaptırdım.. Sorun çıkmadı.. Folik asite de o tarihte başladım.. Adetlerim biraz düzensiz, adet günü aralıklarım 28 gün ile 34 gün arasında değişiyor maalesef.. Ovülasyon testi sipariş ettim internetten, bu ay onunla bir deneme yapacağız.. Ayrıca bugün eşim sperm testi yaptıracak.. İnşallah kötü bir sonuç çıkmaz..
Hoşgeldiniz :) 3 ay çok erken ben 1 seneyi gözden cikarttim. Ovulasyon testi yumurtlama zamanını tam tespit edip nokta atışı yapmanızı sağlar ;) Buz hala korunuyoruz ocakta birakicaz korunmayı :D

Hoşgeldiniz :) 3 ay çok erken ben 1 seneyi gözden cikarttim. Ovulasyon testi yumurtlama zamanını tam tespit edip nokta atışı yapmanızı sağlar :KK66: Buz hala korunuyoruz ocakta birakicaz korunmayı :D
Aslında doğru olan o canım.. 1 sene beklemek gerekiyormuş.. Ama biz çok sabırsızız.. Sabretmeyi öğrenmemiz gerekicek sanırım.. Eşimin sperm sonuçları normal çıktı.. Hayırlısı bakalım..

Aslında doğru olan o canım.. 1 sene beklemek gerekiyormuş.. Aoldugunk sabırsızız.. Sabretmeyi öğrenmemiz gerekicek sanırım.. Eşimin sperm sonuçları normal çıktı.. Hayırlısı bakalım..
Ne kadar surede gebe kaldiniz diye bir konu vardi oraya bakarsan ilk aydan hamile kalmanin baya kucuk bir sans oldugunu gorursun canim hic kafana takma :-) hadi hepberaber hamile olalim insallah :-) :KK76:

ben hiçbirşey yapmadım henüz soğan küründen de miyomu küçük olanlar fayda görüyormuş benimkiler büyük biraz kanamaya falan yol açanlar varmış araştırdığıma göre :( bende dediğin gibi incire ve keçiboynuzuna bakıyım bakalım daha vakit var ama :eek:

ben hiçbirşey yapmadım henüz soğan küründen de miyomu küçük olanlar fayda görüyormuş benimkiler büyük biraz kanamaya falan yol açanlar varmış araştırdığıma göre :KK43: bende dediğin gibi incire ve keçiboynuzuna bakıyım bakalım daha vakit var ama :eek:
Hımm ben de miyim değilde rahim ağzı yarası çıktı :( Saraçoğlu da rahim ağzı yarası için 15 gün sogan suyu sonra 2 otu karıştırarak bir çay onermis onu da yapıcam. Vakit var derken önümüzde 1.5 falan var :D

Bu arada benim 20lik dis baya sıkıntı yaşattı 2 kutu antibiyotik kullandım bu ara. Karaciğeri böbrekler yoranıdır diye folik asite hala baslamadim

Back