• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Benim doktorum eylülde folik asite başladığımi duyunca kandan folik asite bakalım belki gerek yoktur ama çok kullanmak istersen kasımdan önce başlama demişti. Her doktor farklı bişey söylüyor bilemedim ki. Ben bu ay sonu başlarım herhalde
Dr lar gebelukten 3 ay önce başlayın dıyorlar genelde benı öncekinde 2 ay öncesınde başladım hemen hamıle kalamayınca aylarca içtim sonunda sıkıldım bıraktım o ay hamıle kalmışım:))bu sefer oyuzden erken baslamıcaktı son 1 ay kalası baslarım

Dr lar gebelukten 3 ay önce başlayın dıyorlar genelde benı öncekinde 2 ay öncesınde başladım hemen hamıle kalamayınca aylarca içtim sonunda sıkıldım bıraktım o ay hamıle kalmışım:))bu sefer oyuzden erken baslamıcaktı son 1 ay kalası baslarım
Evet bu söylediğiniz benimde aklıma geliyor. Eczacı uzun sure folik asit içmenin zararı yok dedi ama uzun zaman Ilac alma fikri benim hoşuma gitmiyor. Dr dediği gibi kasımda başlayıp ocakta hamile kalmayi dileyeyim iyisi mi :)

Kızlar günaydın.yumurtlama ıkı adetın genelde ortasında oluyor ve 1 gun sürüyor.hanı cok yogun yumurta beyazı gıbı kaygan ve şeffaf bir akıntı gelıyorya işte o yumurtlama habercısı. Ertesı gun yumurtlama oluyor.o gun ve ertesi gunu dolu gecırmek lazım.ve yumurtlamadan 14 gun sonrada adet olursun .mesela Kasım'ın 15 ınde adet olan bırısı 1 Kasım'da yumurtlamış demektır. Yardımcı olmusumdur umarım.ılk gebelıgımde cok araştırma yapmıştım.

Kızlar günaydın.yumurtlama ıkı adetın genelde ortasında oluyor ve 1 gun sürüyor.hanı cok yogun yumurta beyazı gıbı kaygan ve şeffaf bir akıntı gelıyorya işte o yumurtlama habercısı. Ertesı gun yumurtlama oluyor.o gun ve ertesi gunu dolu gecırmek lazım.ve yumurtlamadan 14 gun sonrada adet olursun .mesela Kasım'ın 15 ınde adet olan bırısı 1 Kasım'da yumurtlamış demektır. Yardımcı olmusumdur umarım.ılk gebelıgımde cok araştırma yapmıştım.
Benim iki adetin tam ortasında oluyormuş yumurtlamam Dr a gittiğimde öğrendim. Muayenede adete 5 6 gün vardı ama 3 gün önce yumurta catlamis demişti Dr. Benim o akinti adete yakin ken bile oluyor anlayamıyorum.

Bilmiyorum canım ozaman.ben bakıyorum akıntı gelıyor 14-15 gun sonra adet olcam dıyorum ve bılıyorum.27-32 gun arası adet döngüm.ocak ayı gelseydı başlasaydık hemen hamıle kalacakmıyım cok merak edıyorum

UOTE="kelebekk47, post: 37379264, member: 629063"]HOŞGELDIN. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Ne kadarlık evlisin ne zamandan beri istiyorsun[/QUOTE]
Benim bir oglum var simdi ikinciyi dusunuyoruz... 7 yillik evliyim canim.ilki ovulasyon takibiyle 2. Ayda olmustu bakalim ikincisi nasil olacak:)

UOTE="kelebekk47, post: 37379264, member: 629063"]HOŞGELDIN. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Ne kadarlık evlisin ne zamandan beri istiyorsun
Benim bir oglum var simdi ikinciyi dusunuyoruz... 7 yillik evliyim canim.ilki ovulasyon takibiyle 2. Ayda olmustu bakalim ikincisi nasil olacak:)[/QUOTE]
Ilk ini beklememissin ne güzel :) Darısı basiimza. Ovulasyon testi bende alicam. Sen hangi marka kullanmistin. Benim adetler düzenli dir 27 28 günde bir. 14. Günde yumurtluyorum saniyordum ama adete 1 hafta kala Dr gittiğimde yeni yumurtladigimi öğrendim. Yani anlayamıyorum bana testle takip sart

Sağol turkuazkelebek.. Ovulasyon günleri en iyisi böyle takip etmek inşallah Rabbim ol der..

Kızlar ovulasyon testı her eczanede olmuyor ben zor bulmuştum 5 tanesi 20 liraya.gıttı gıdıyordan aldım sonra 25 tanesi 20 liraya . Tabı 3 yıl önceki fıyatlar bunlar.

Back