• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Ocaktan önce yumurtlama yi gösteren testlerden almayi düşünüyorum. Benim adetler düzenli sayılır ama bir iki gün oynayabiliyor. O nedenle tam yumurtlama günümu anlayamıyorum. Tavsiye için Sağol canım çalışmalar başlasın öyle deniyelim :D Bugün folik asit e başladım hayırlısı bakalim
Bugün biraz baktımda senin rahatsiliginda corasprin baya etkiliymis. Artık problemi bilip önlemini aldığına göre bu defa sağlıkla kucağına alacaksın inşallah melegini. Önce sen sonra ben :D
İnşallaahhhhhh:KK36: güzel haberlerini bekliyorum ozaman :KK5:

Bu işler planlamakla olmaz tabi ki nasip kısmet işi ama ben Nasipse ocak gibi hamilelik planlıyorum. Istedim ki benimle aynı sürede planlayanlar varsa süreci birlikte paylaşalım. Ben agustos ortasi tatile gidiyorum tatilden döndükten sonra eylül gibi folik asit kullanmaya başlayacağım. Smear testi yaptırdım bu ara belki kan testlerimide yaptiririm ama açıkçası hangi testleri yaptiracagimi bilmiyorum. AğustoSun 5 ine kadın doğum uzmanından randevu aldım onada danışicam.
Aslında çok hazirda hissetmiyorum kendimi ama eşim çok istiyor ailelerin baskısı çok fazla yaşta 31 olunca... Yeni Evli sayılırim 7 ay olacak yasim daha kucuk olsa kesinlikle dusunmezdim. Hamile olanlar, anneler yorum yaparak biraz daha hazır hissetmemi sağlar belki :)

hayırlısı olsun ınsallah ıstedıgın zaman da hamıle kalabılırsın.. bende ocak subat gıbı kalmak ıstıyorum Allah nasip ederse ekım de dogsun dıye bende ekım dogumluyum o yuzden yanı akrep burcu olsun ıstıyorum :) tabı Allah bılır benım planlamam o yonde

Ekim benim içinde süper bir tarih. Ekimde doğar sa 16 haftalik doğum öncesi ve sonrası iznimi tatillere denk getirmeden kullanmış oluyorum :). O zaman ocakta çalışmalara basliyoruz:KK50:
Burcunu hiç hesaba katmanın. Akrep nasıl bir burç ki. Anasını bağlı olsun :oops:

Ekim benim içinde süper bir tarih. Ekimde doğar sa 16 haftalik doğum öncesi ve sonrası iznimi tatillere denk getirmeden kullanmış oluyorum :). O zaman ocakta çalışmalara basliyoruz:KK50:
Burcunu hiç hesaba katmanın. Akrep nasıl bir burç ki. Anasını bağlı olsun :oops:

akrep harıka bır burc kendı burcum dıye soylemıyorum ama oyle gercekten :) ınsallah Allah nasıp ederde tutar.. yapılması gereken testler varmıs bı kac ay onceden hersey normal mı dıye yaptırdın mı onları??

akrep harıka bır burc kendı burcum dıye soylemıyorum ama oyle gercekten :) ınsallah Allah nasıp ederde tutar.. yapılması gereken testler varmıs bı kac ay onceden hersey normal mı dıye yaptırdın mı onları??
Dr a gittim testlerin isimlerini aldım ama daha yaptirmadim. Kasım gibi düşünüyorum. Bir de rahim agzinda küçük bi yara var dedi ilaç verdi. Bu ay onu kullanicam. Tutarsa benimki akrep olucak yani :D Hadi insallah. Sen herhangi bişey yaptın mi gebelik icin

Dr a gittim testlerin isimlerini aldım ama daha yaptirmadim. Kasım gibi düşünüyorum. Bir de rahim agzinda küçük bi yara var dedi ilaç verdi. Bu ay onu kullanicam

aa cok gecmıs olsun ınsallah gecer hemen bende bayram tatılınden dondukten sonra gıdıcem folık asıte de o zman baslamayı dusunuyorum

Dr a gittim testlerin isimlerini aldım ama daha yaptirmadim. Kasım gibi düşünüyorum. Bir de rahim agzinda küçük bi yara var dedi ilaç verdi. Bu ay onu kullanicam. Tutarsa benimki akrep olucak yani :D Hadi insallah. Sen herhangi bişey yaptın mi gebelik icin

ben daha hıc bısey yapmadım kac test vae acaba onu bılıyo musun??

Tam kan, tam idrar testi, smear testi ve fsh ına baktir dedi. Bir de çapa da genetik tarama yaptirmani tavsiye ederim dedi ama genetik tarama yaptırmayı dusunmuyorum

bu arada bende hazıran 2013 de evlendım 26 yasındayım
Evet evet haberleselim :KK66: Ben yumurtalık takıbide yapmayı düşünüyorum. Şu idrarda takip edilen minik testlerden alicam ocakta inşallah. Tam zamanı tutturmak için

ınsallah tutar bende tam bılgı edınıyım haber verırım ocak subat gıbı tutsun ıstıyorum cunku bakalım kısmet.. bu arada ben 2013 hazıran da evlendım 26 yasındayım :)

bu arada bende hazıran 2013 de evlendım 26 yasındayım

ınsallah tutar bende tam bılgı edınıyım haber verırım ocak subat gıbı tutsun ıstıyorum cunku bakalım kısmet.. bu arada ben 2013 hazıran da evlendım 26 yasındayım :)
Sen gencsin ya ihtimalin daha yüksek :) Benim yaş 31 üstelik rahim agzinda yara çıktı ve de adet düzenli olmasına rağmen yumurtlama zamanların değişiyor sanırım. Çünkü Dr muayene ettiğinde yeni yumurtlama sin dedi oysa benim hesaplarına göre 1 hafta önce yumurtlamistim. Nasip artık bakalım ;)

Sen gencsin ya ihtimalin daha yüksek :) Benim yaş 31 üstelik rahim agzinda yara çıktı ve de adet düzenli olmasına rağmen yumurtlama zamanların değişiyor sanırım. Çünkü Dr muayene ettiğinde yeni yumurtlama sin dedi oysa benim hesaplarına göre 1 hafta önce yumurtlamistim. Nasip artık bakalım :KK66:

ne fark var kı 5 yas var arada, hıcbısey olmaz Allah'ın ıznıyle ınsallah ıstedıgın zaman da tutar :)

Mrb arkadaslar benım 2 yasında bır oglum var Ocak ayında bende 2. Çocuk için denememi yapacagım.ocak ayının basında adet oluyorum tahmınıme göre 10 ü gıbı sonrasında deneyecegım yumurtlama akıntısını takıp edecegım ınş Ocak olmadı Şubat'ta olur bebişler

Mrb arkadaslar benım 2 yasında bır oglum var Ocak ayında bende 2. Çocuk için denememi yapacagım.ocak ayının basında adet oluyorum tahmınıme göre 10 ü gıbı sonrasında deneyecegım yumurtlama akıntısını takıp edecegım ınş Ocak olmadı Şubat'ta olur bebişler
Siz deneyimlisiniz yumurta takibi yapabiliyorsunuz ne güzel. Ilk gebelikte korunmayı bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız. Umarım istediğiniz vakitte olur. Ben ocak şubat Mart aylarında birinde hamile kalabikirsem süper olacak :) Hepimize bol şans kızlar ;)

Siz deneyimlisiniz yumurta takibi yapabiliyorsunuz ne güzel. Ilk gebelikte korunmayı bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız. Umarım istediğiniz vakitte olur. Ben ocak şubat Mart aylarında birinde hamile kalabikirsem süper olacak :) Hepimize bol şans kızlar :KK66:
4.ayımda hamıle kalmıştım.ozaman ovulasyon testı almıştım ama artık gerek yok uzatan akıntıyı tanıyorum onu takıp edecegım bu sefer.aynen canım Ocak Şubat Mart inş beraber hamıle kalırız

:) mrb.. ilk defa paylaşıyorum vee bende Rabbim izin verirse kasım ayında (ilk ) doğum yapabilecek şekilde istiyorum inşallah :) inşallah sağlıkla hayır ile hamile kalırız ....

:) mrb.. ilk defa paylaşıyorum vee bende Rabbim izin verirse kasım ayında (ilk ) doğum yapabilecek şekilde istiyorum inşallah :) inşallah sağlıkla hayır ile hamile kalırız ....
Ekim Kasım aralık benim istediğim aylar. Aynı ayda hamile kaliriz belki :D Inşallah uğraşmadan sağlıkla sıhhatle alırız yavruslarimizi kucağıma. Seninde hakkında hayırlısı olsun

Back