• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Bana sıkıntı yaptı adet olamama şiştim terliyorum. Bugün soğan suyu içicem söksün. Kızlar bende hayıt tohumu çayı bir de civanperçemi aslanperçemi ve bir kaç ottan yapılan bir macun aldım. Aktar tüm kadın hastalıkları dedi ben de aldım belki benim yaraya fayda eder

Hosgeldin canim tanıyalım seni:KK49:
Teşekkür ederim hoşbulduk canım..
Ben 23 yaşındayım ve 5,5 aylık evliyim, aslında bebek düşüncesi evlendiğimiz ilk günden bu yana Şubat gibi düşündük işte o zaman geldi çattı ama bilemiyorum buna hazır mıyım değil miyim eşim çok istiyor hani bende istiyorum ama kararsız gibiyim sanki... Henüz erken olduğunu düşündüğüm için...
Rabbim hayırlı zamanda versin İnşAllah..
Sizler nasılsınız biraz okudum yazılanları İnşAllah hepiniz en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz:)

Teşekkür ederim hoşbulduk canım..
Ben 23 yaşındayım ve 5,5 aylık evliyim, aslında bebek düşüncesi evlendiğimiz ilk günden bu yana Şubat gibi düşündük işte o zaman geldi çattı ama bilemiyorum buna hazır mıyım değil miyim eşim çok istiyor hani bende istiyorum ama kararsız gibiyim sanki... Henüz erken olduğunu düşündüğüm için...
Rabbim hayırlı zamanda versin İnşAllah..
Hayırlısı olsun hakkında canım. Ben hep diyorum yaşım genç olsa birKaç sene düşünmem :) Ama genç anne olmanın tadıda başka tabi ki. Sen de hazır hissediyorsan inşallah kısa zamanda hamile kalırsın. Hazır hissetme nasıl olacak bende bilmiyorum. Yaş 32 hala hazır hissedicem :oops: . Çalışıyormusun

:) Amin canım İnşAllah.. Ne bileyim böyle konuştukça hevesleniyorum falan. Evet ben genç anne olmak istiyordum tıpkı annem gibi:)
Evet çalışıyorum birazda o yüzden çekimserim tabi, bebeğin bakımı konusunda, gerçi annem bu konuda gönüllü ama bilemiyorum, kimsenin düzenini de bozmak istemem açıkcası, birde işin maddiyat kısmı var..

:) Amin canım İnşAllah.. Ne bileyim böyle konuştukça hevesleniyorum falan. Evet ben genç anne olmak istiyordum tıpkı annem gibi:)
Evet çalışıyorum birazda o yüzden çekimserim tabi, bebeğin bakımı konusunda, gerçi annem bu konuda gönüllü ama bilemiyorum, kimsenin düzenini de bozmak istemem açıkcası, birde işin maddiyat kısmı var..
İşte en çok çalışan kadın düşünüyor. Aynı sıkıntılar bende de var. Hazırsan hiç düşünme canım. Yaş geçtikçe tahammül azalıyor. Belli yaştan sonra doğurganlıkta kötü etkileniyor acı ama gerçek :)

Hem cok gencsın hem de cok yeni evlenmıssın yerinde olsam bır sene hıc dusunmem yazın tatılını yap gez toz eglen sonra bebek dusun bence:KK54:evliliğe daha yeni alışıyorsun bebek ıcın fikrine alışmak ıcın evliliğin oturması sart :D

İşte en çok çalışan kadın düşünüyor. Aynı sıkıntılar bende de var. Hazırsan hiç düşünme canım. Yaş geçtikçe tahammül azalıyor. Belli yaştan sonra doğurganlıkta kötü etkileniyor acı ama gerçek :)
Evet o ihtimalde var tabi, ilk denemede olması zaten mucize gibi birşey sanırım (tabi Rabbim bilir yinede)..
Hazır mıyım, değilim sanırım :(

Hem cok gencsın hem de cok yeni evlenmıssın yerinde olsam bır sene hıc dusunmem yazın tatılını yap gez toz eglen sonra bebek dusun bence:KK54:evliliğe daha yeni alışıyorsun bebek ıcın fikrine alışmak ıcın evliliğin oturması sart :D
Evet söylediklerinizde çok haklısınız tabi, tüm bunlar aklıma gelince vazgeçiyorum zaten. Bu konuda çok kararsızım :( Siz kaç yaşındasınız?

Canım teşekkür ederiz bilgiler için iyi yapmışsın bizde yararlanırız.Sizin yaşlar kaçtı. Sıcak su olayını ben erkek için duymuştum. Sanırım sperm kalitesini düşürüyor. Kadın içinde sakıncalı demek ki. Senin adetler düzenliydi dimi. Yumurta takibini yapıyormuydun.

30 dum 31 olucam artııkk :cry: Sıcak su evet sperm kalitesini düşürüyormuş o yüzden ilişkiden sonra kadınlarada önermiyor :) benim adetler düzenli çok şükür yumurta takibini dr hiç yapmadı. ben ov. testi kullandım ya kendi kendime işte o kadar. zaten dr ona da laf söledi :)

30 dum 31 olucam artııkk :cry: Sıcak su evet sperm kalitesini düşürüyormuş o yüzden ilişkiden sonra kadınlarada önermiyor :) benim adetler düzenli çok şükür yumurta takibini dr hiç yapmadı. ben ov. testi kullandım ya kendi kendime işte o kadar. zaten dr ona da laf söledi :)
aaa ne laf söyledi. doğru değilmiymiş. Ben çok güveniyorum o teste yav :)

Teşekkür ederim canım hoşbuldukk...:)

Genç anne olmak ayrı bir güzel tabi.. biz biraz keyfimize düşkünüz sanırım. ben eşimle daha rahat gezip tozmak için düşünmedim. Çocuklu arkadaşları görünce gözümüz korkmuştu :) Ama şimdi yaş olayı var artık düşünmeliyiz dedik :)

Back