- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
- #1.121
Hoşgeldin dumancımMerhaba bayanlar ben de katılabilir miyim aranıza?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin dumancımMerhaba bayanlar ben de katılabilir miyim aranıza?
Canım lekelenme şeklinde başladı ama daha tam başlamadı. Yarın artık kesin başlar :)turkuazcım ne oldu var mı adet:)
Teşekkür ederim hoşbulduk canım..Hosgeldin canim tanıyalım seni
Teşekkür ederim canım hoşbulduk :)Hoşgeldin dumancım
KIZ BELKİ HAMİLESİNDİR LEKE FALAN:)Canım lekelenme şeklinde başladı ama daha tam başlamadı. Yarın artık kesin başlar :)
Yok canım test yapmıştım:) Benim daha öncede geç kalmıştı geç kalıncada aynen böyle başlamıştı. Bir dahaki ay haber bekle bendenKIZ BELKİ HAMİLESİNDİR LEKE FALAN:)
Teşekkür ederim hoşbulduk canım..
Ben 23 yaşındayım ve 5,5 aylık evliyim, aslında bebek düşüncesi evlendiğimiz ilk günden bu yana Şubat gibi düşündük işte o zaman geldi çattı ama bilemiyorum buna hazır mıyım değil miyim eşim çok istiyor hani bende istiyorum ama kararsız gibiyim sanki... Henüz erken olduğunu düşündüğüm için...
Rabbim hayırlı zamanda versin İnşAllah..
Hayırlısı olsun hakkında canım. Ben hep diyorum yaşım genç olsa birKaç sene düşünmem :) Ama genç anne olmanın tadıda başka tabi ki. Sen de hazır hissediyorsan inşallah kısa zamanda hamile kalırsın. Hazır hissetme nasıl olacak bende bilmiyorum. Yaş 32 hala hazır hissedicem . Çalışıyormusun
İşte en çok çalışan kadın düşünüyor. Aynı sıkıntılar bende de var. Hazırsan hiç düşünme canım. Yaş geçtikçe tahammül azalıyor. Belli yaştan sonra doğurganlıkta kötü etkileniyor acı ama gerçek :):) Amin canım İnşAllah.. Ne bileyim böyle konuştukça hevesleniyorum falan. Evet ben genç anne olmak istiyordum tıpkı annem gibi:)
Evet çalışıyorum birazda o yüzden çekimserim tabi, bebeğin bakımı konusunda, gerçi annem bu konuda gönüllü ama bilemiyorum, kimsenin düzenini de bozmak istemem açıkcası, birde işin maddiyat kısmı var..
Hem cok gencsın hem de cok yeni evlenmıssın yerinde olsam bır sene hıc dusunmem yazın tatılını yap gez toz eglen sonra bebek dusun benceevliliğe daha yeni alışıyorsun bebek ıcın fikrine alışmak ıcın evliliğin oturması sart:) Amin canım İnşAllah.. Ne bileyim böyle konuştukça hevesleniyorum falan. Evet ben genç anne olmak istiyordum tıpkı annem gibi:)
Evet çalışıyorum birazda o yüzden çekimserim tabi, bebeğin bakımı konusunda, gerçi annem bu konuda gönüllü ama bilemiyorum, kimsenin düzenini de bozmak istemem açıkcası, birde işin maddiyat kısmı var..
Evet o ihtimalde var tabi, ilk denemede olması zaten mucize gibi birşey sanırım (tabi Rabbim bilir yinede)..İşte en çok çalışan kadın düşünüyor. Aynı sıkıntılar bende de var. Hazırsan hiç düşünme canım. Yaş geçtikçe tahammül azalıyor. Belli yaştan sonra doğurganlıkta kötü etkileniyor acı ama gerçek :)
Evet söylediklerinizde çok haklısınız tabi, tüm bunlar aklıma gelince vazgeçiyorum zaten. Bu konuda çok kararsızım Siz kaç yaşındasınız?Hem cok gencsın hem de cok yeni evlenmıssın yerinde olsam bır sene hıc dusunmem yazın tatılını yap gez toz eglen sonra bebek dusun benceevliliğe daha yeni alışıyorsun bebek ıcın fikrine alışmak ıcın evliliğin oturması sart
Canım teşekkür ederiz bilgiler için iyi yapmışsın bizde yararlanırız.Sizin yaşlar kaçtı. Sıcak su olayını ben erkek için duymuştum. Sanırım sperm kalitesini düşürüyor. Kadın içinde sakıncalı demek ki. Senin adetler düzenliydi dimi. Yumurta takibini yapıyormuydun.
Teşekkür ederim canım hoşbuldukk...:)duman91 hoş geldin aramızaa :)
aaa ne laf söyledi. doğru değilmiymiş. Ben çok güveniyorum o teste yav :)30 dum 31 olucam artııkk Sıcak su evet sperm kalitesini düşürüyormuş o yüzden ilişkiden sonra kadınlarada önermiyor :) benim adetler düzenli çok şükür yumurta takibini dr hiç yapmadı. ben ov. testi kullandım ya kendi kendime işte o kadar. zaten dr ona da laf söledi :)
Teşekkür ederim canım hoşbuldukk...:)
aaa ne laf söyledi. doğru değilmiymiş. Ben çok güveniyorum o teste yav :)
29 yaşındayım 1 bucuk senelik evliyimEvet söylediklerinizde çok haklısınız tabi, tüm bunlar aklıma gelince vazgeçiyorum zaten. Bu konuda çok kararsızım Siz kaç yaşındasınız?