• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Ben varım sanırım ama kocamın bu planımdan haberi yok, nasıl olacak bu iş bilmem:(

Son düzenleme:
Uvvv yav gez dolaş delimisin :D Ben 19 yaşındayken bırak kocayi çocuğu sevgilim bile yoktu zaten okuyorum o yaşta :D Senin bileceğin is tabi ki herkesin hazır olma yaşı farklı. Ben 31 yaşındayım hala hazır değilim mesela :D

yyaaaaa ben hazır hıssedıorum kendımı zatenn ozel subyan okullarında calısıorum kuran ogretıyorum miniklere yanı hazırım aslında bı bebege rahatlıkla bakabılırım tek basıma tabıkı bakmak onemlı deıl yetıstırmek onemlı ama korunmayı bıraktımm ıste hamıle kalırsam tamamdıyorum kalmazssamda işte zaman geçiyıoo buuyuyorum bırazda daha hıhıhı :D:D aslında erken evet esım 27 yasında o cok ıstıyo... olmuyo zaten :(:( hayırlısı en dogru zmaan neyse ozaman olur ınsallah...

Eheheh sen ikna çabalarına başla. Cilve silahlarini kuşan, gardini al gazan mübarek olsun :D Esinle hiç konuşmadin mi yolsa konustun ama olumlu mu bakmiyor

Aslında konuştum, o 1-2 yıl daha beklemek istiyor.Benim eşim öyle cilveyle nazla gaza gelmez, zaten kendisi korunuyor bir şekilde ikna etmem gerek ama olmuyor. Ben de aşırı istekli değilim,4-5 ay sonra korunmayı bıraksam, 6 ay sonrasında da hamile kalsam eder sana zaten bir sene.

Bakıyorum herkesin eşi(erkek kısmı yani:) çok istekli falan bizde tam tersi, eşim çok gençsin ne yapacaksın erkenden. deyip duruyor. 26 yaşındayım genç değilim ki o kadar.

ben de istiyorum ama aralık ocakta değil hemenn:) 3 aydır olmuyor Allahın izniyle hayırlı olan en kısa zamanda olur inşallah cümlemizin

Son düzenleme:
yyaaaaa ben hazır hıssedıorum kendımı zatenn ozel subyan okullarında calısıorum kuran ogretıyorum miniklere yanı hazırım aslında bı bebege rahatlıkla bakabılırım tek basıma tabıkı bakmak onemlı deıl yetıstırmek onemlı ama korunmayı bıraktımm ıste hamıle kalırsam tamamdıyorum kalmazssamda işte zaman geçiyıoo buuyuyorum bırazda daha hıhıhı :D:D aslında erken evet esım 27 yasında o cok ıstıyo... olmuyo zaten :(:( hayırlısı en dogru zmaan neyse ozaman olur ınsallah...
Yahu ne olmuyosu haptan hemen sonra olmaz ki canım :) hayirlisiyla olacak insallah çok gencsin daha senin ihtimalin bizden yüksek içini ferah Tut ;) stres yaparsan olmasi zorlaşır. Adetler düzenli dimi. Hiç muayene oldun mu. Yani bebis için muayene değil tabiki sağlık kontrolü anlamında. Yoksa bebek için doktora gitsen hapı bıraktım 4 aydır hamile kalmadım desen kaale bile almaz denemeye devam edin olur der emin olabilirsin :D

Aslında konuştum, o 1-2 yıl daha beklemek istiyor.Benim eşim öyle cilveyle nazla gaza gelmez, zaten kendisi korunuyor bir şekilde ikna etmem gerek ama olmuyor. Ben de aşırı istekli değilim,4-5 ay sonra korunmayı bıraksam, 6 ay sonrasında da hamile kalsam eder sana zaten bir sene.

Bakıyorum herkesin eşi(erkek kısmı yani:) çok istekli falan bizde tam tersi, eşim çok gençsin ne yapacaksın erkenden. deyip duruyor. 26 yaşındayım genç değilim ki o kadar.
Ben 26 olsam en az 3 yıl istemem emin ol esin haklı bence gencsin evliliğin tadını çıkar. 26 olsam benim eşim de istemez o da bana caktirmasada yaştan dolayı istiyor :) tabi ki biyolojik saat bebek Bebek diyorsa ikna et ama sen de çok istekli degilmissin hiç kafa yorma bence ;)

ben de istiyorum ama aralık ocakta değil hemenn:) 3 aydır olmuyor Allahın izniyle hayırlı olan en kısa zamanda olur inşallah cümlemizin

Yav 3 aydır olmuyor ne, 3 ay denemeyle olmaması col normal çalışmalara devam ;) Ben öğretmenim ocakta hamile kalırsam devletin verdiği izni tatillere denk getirmeden verimli kullanicam ondan ocak diyorum :D Ama biz de kasımda birakicaz korunmayı ocağı kadar tutacağını sanmıyorum. Burda bi konu vardı korunmayı bıraktıktan ne kadar sonra hamile kaldınız diye orayı okusana. Nerde öyle hemen hamile kalmak biraz çalışmak gerekiyor ;)

Yav 3 aydır olmuyor ne, 3 ay denemeyle olmaması col normal çalışmalara devam ;) Ben öğretmenim ocakta hamile kalırsam devletin verdiği izni tatillere denk getirmeden verimli kullanicam ondan ocak diyorum :D Ama biz de kasımda birakicaz korunmayı ocağı kadar tutacağını sanmıyorum. Burda bi konu vardı korunmayı bıraktıktan ne kadar sonra hamile kaldınız diye orayı okusana. Nerde öyle hemen hamile kalmak biraz çalışmak gerekiyor ;)

umarım sen istediğin ilk an hamile kalırsın. yaşamayınca bilinmiyor umut dua elbette var ama deneyip olmayınca psikolojikmen bunun 3 ayı da aynı 3 yılı da.. beyin telkin etmeye çalışsada maalesef çoğu kişi bu psikolojide dediğim gibi inşallah sana rabbim bu psikolojiyi yaşatmasın

Son düzenleme:
umarım sen istediğin ilk an hamile kalırsın. yaşamayınca bilinmiyor umut dua elbette var ama deneyip olmayınca psikolojikmen bunun 3 ayı da aynı 3 yılı da.. beyin telkin etmeye çalışsada maalesef çoğu kişi bu psikolojide dediğim gibi inşallah sana rabbim bu psikolojiyi yaşatmasın

Aynen benim de oyle biz de 7 aydir deniyoruz olmuyor. O psikoloji cok kotu bisey Allah hickimseye yasatmasin. Bende kist cikmisti ama ufak doktor o hamile kalmayi engellemez dedi ama olmadi. Tabi Allahin bir bildivi vardir mutlaka isine karisilmaz Rabbim hayirli zamanda nasip etsin tum isteyenlere insallah bu mubarek gunlerde. Simdi kisti eritmek icin dogum kontrol hapi verdi onu kullaniyorum bakalim hayirlisi

piiiişşşttt hihi kaplumbagalarımdan sonra bu topikte te karsılastıkk arkadasscıımmm kolay gelsınn bebek haberlerı cabuk gelsiin inşaalllaaaaaaah .:):):16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::1:

Hayırlısıyla Allah nasip etsin bizlere de.

sen ne kadarlık evlisin canım

Ağıustos'ta tam bir yıl olacak. Kasım gibi bıraksak korunmayı diyorum.

Ben 26 olsam en az 3 yıl istemem emin ol esin haklı bence gencsin evliliğin tadını çıkar. 26 olsam benim eşim de istemez o da bana caktirmasada yaştan dolayı istiyor :) tabi ki biyolojik saat bebek Bebek diyorsa ikna et ama sen de çok istekli degilmissin hiç kafa yorma bence ;)

Canım bende pco var. Hafif pcoluyum ama nedense erteledikçe kötü olacak gibi geliyor. Bir de tek çocuk olsun istemiyorum, 32-33'ten sonra da çocuk zor olur en uygun yaşlar sanki.

Bi de dediğim gibi erteleyenlerin sonradan hep çocuk sahibi olmada sıkıntıları oluyori erteledikçe öyle olacak gibi geliyor Tamamen psikolojik.

Aynen benim de oyle biz de 7 aydir deniyoruz olmuyor. O psikoloji cok kotu bisey Allah hickimseye yasatmasin. Bende kist cikmisti ama ufak doktor o hamile kalmayi engellemez dedi ama olmadi. Tabi Allahin bir bildivi vardir mutlaka isine karisilmaz Rabbim hayirli zamanda nasip etsin tum isteyenlere insallah bu mubarek gunlerde. Simdi kisti eritmek icin dogum kontrol hapi verdi onu kullaniyorum bakalim hayirlisi

geçmişolsun öncelikle canım. ben de ekimde evlendiğimde dr kontrolüne gittim yeni oluşmuş 5cm civarında yumurtalık kistim olduğunu öğrendim 1 ay yazz kullandım geçti. mayıs ayında tekrar gittim yine oluşmuş 3cm bu kez hap kullanmadım adetle atıldı kist. stres kist oluşumunu çok etkiliyormuş. günlük hayatta herşeyi önemsiyorum çok hassasım bazen alınganım belki bunlar kist oluşturuyor:( şimdi yoktur inşallah. sen de üzülme adetle atılır inşallah kistin sonra da birbirimize hamiş haberlerimizi veririz Allahın izniyle

Işte ben kendimi şimdiden hazırladım Mumkun değil istediğin an kalmak. Nasip kısmet. Ben yapı olarakta biraz rahatımdir :) uzun süre olmazsa insan telaşlanir tabi ki ama ben en az 6 7 ay bekleriz sonra belki tutar diyorum. Umarım seninde en kisa surede tutar arkadaşım. Ama inan ilk 3 ayda tutaması çok normal. Bak doktor bile 1 sene denemeden problem var mı bakmiyor. Yasin gencse en az 1 sene deneyin diyor

Back