• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

hayırlısı canım ya benim ilk bebeğim 6 ay bekletmişti beni bakalım bu kaç ayda gelecek :) bende uvulasyon testi aldım ilk defa denedim bakalım içindede erken gebelik testi vardı pazartesi yapacam..:rolleyes:beklemek çok stresli...:confused:

Ben yumurtlamışııımmmm dünn galbaaa
20141224_125932.jpg

denizege34 aa evet :) bende yumurtlama pazartesi oldu :KK66: şimdi beklemedeyim sende dün bakalım aynı anda rabbim sevindirir inşallah :)

Son düzenleme:
denizege34 aa evet :) bende yumurtlama pazartesi oldu :KK66: şimdi beklemedeyim sende dün bakalım aynı anda rabbim sevindirir inşallah :)

Ayy inşallah bu ay yeni bişey deniyorum ya daha bir heycanlıyım :) testi ne zaman yapıcaksın ben hüsrana uğramak istemiyorum o yüzden beklicem günümü biraz zor olacak ama :)

kızlar günaydın :)
kısa bir seyahatten sonra aranıza döndüm..
bende de adet belirtileri başladı...sanırım ilk denememizde başarısız olduk :(
kasık agrım var ve goguslerım acıyor....

Kızlar bugün uvulasyon testine başladım çift çizgi gördüm ilk testimde :confused: çıktı erken yumurtluyorum :KK66: galiba.Bu günü değerlendirmem gerekiyor sanırım :KK22:benim için dua edin lütfen özellikle hamiş arkadaşlardan istiyorum duanızı eksik etmeyin...:KK68::KK68::KK68:
hadi gazan mübarek olsun canım.....güzel haberlerını beklıyoruz :D

Back