• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

:) belki vardır testte çıkmayıp sonradan öğrenenleri okumuştum forumda.. yaa ben ilk denememizde kırmızılar geleseye kadar hep hamileymişim gibi hissettim heyecan yaptım falan :-) erkenden test yapmıştım sonra hüsran bi daha da erken test yapmadım zaten ama ilk aydan hamile kalan arkadaşlarım varr hemde istemeden :KK43:
evet canım beklemeden oluyor bu isler sanirim :) bende cok erken test yapmadim aslinda tam bir ay oldu dediğin gibi ilk ay heyecanio_O

D DECEMBER2014 canım ov. testlerine devam ediyormusun ? benim hala çok koyu olmadı beceremedim galba ben bu işi :KK43:
Pazartesi koyu çıktı benim dünde silinmişti bıraktım o yüzden bende beklemedeyim bakalım.. Bende bu kadar koyu beklemiyordum çinkü örneklerinde kimsenin bu kadar koyu değildi şimdi nasıl seninki düne göre silikmi peki aynımı

Pazartesi koyu çıktı benim dünde silinmişti bıraktım o yüzden bende beklemedeyim bakalım.. Bende bu kadar koyu beklemiyordum çinkü örneklerinde kimsenin bu kadar koyu değildi şimdi nasıl seninki düne göre silikmi peki aynımı

dün akşam biraz daha koyuydu ama seninki kadar değil, bugün daha yapmadım bugün belli olur diyorum yumurtladımmı yumurtlamadımmı :D

Bayanlarrr reglim gelmeye başladı şuan itibari ile :KK34::KK34:...Umutlar ocak ayına kaldıı hayırlısı olsunnnn ...

Back