• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Hastayken bile rahat yok kızlar evin işi bitmiyor. Ucukladim bide feci haldeyim :) Ben hep 18 gun yumurtluyorum diyodum ya 18 gun doktora gittim yumurtlama mışsin dedi bir de rahim ağzı yarasini yakmaliyiz dedi. Baya moralim bozuldu. Birincisi acaba yumurtlama sorunum var mı diye düşündüm ikincisi rahim ağzı yarası baya aklımı karıştırdı. Daha önce gittiğim 2 doktor doğum olmadan yaktirma demişti bu yaktir dedi. Akinti problemim var zaten muayene olduğum 3 doktorda var demişti. Sanırım bu yara akinti yapıyor. Bu akinti da hamile kalMayı zorlastirabiliyomus. SpermIn rahmet ulaşmasını engelleyebiliyormus. Yaptirayim desem bu defada rahim agzinda yapisiklik yada daralma olursa gebelige engelmis. Oofff zaten yumurtada yok :( Suan hiçbişey yapmayip korunmayı tamamen bırakmaya karar verdim. Bir kaç ay geçsin hamilelik olmazsa bakicam caresine

P preg evet daha yeni başladık umutsuz olmamalıyız...benmde adetim yarın bitiyor ovulasyon testi sipariş verdim geldi onu kullanacam
Bende mi alsaydim acaba ya.simdi de yetismez herhalde resmi tatiller fln 4u ile 7 si arasi calismam gerekiyor snrm ama ben ovu.testi alirsam stres yaparim.diye korkuyorum.cnku ben hep bir kerede hamile kalmistim gecen ay hesapladim fln denk getirdim ama.cok kafama.taktigim icin tutmadi snrm.oyle dusunuyorum yani o yuzden bu ay rahat birakaym kendimi diyorum

Bende mi alsaydim acaba ya.simdi de yetismez herhalde resmi tatiller fln 4u ile 7 si arasi calismam gerekiyor snrm ama ben ovu.testi alirsam stres yaparim.diye korkuyorum.cnku ben hep bir kerede hamile kalmistim gecen ay hesapladim fln denk getirdim ama.cok kafama.taktigim icin tutmadi snrm.oyle dusunuyorum yani o yuzden bu ay rahat birakaym kendimi diyorum
Preg bende alıyorum bu ay alalım ve yumirtlamamizi görelim bence ;)

Canim senin oglun var kiz mi istiyorsunuz cin takvimine baktigina gore:KK46:bu takvimi ben çözemedim pek cok kiside tutuyor hayırlısi allah bilir tabiki P preg
Kesinlikle allah bilir ama ben inaniyorum.cnku istatistiklere gore yapildigi icin ben sana soyleyeyim arkadasim bana tam dogum tarhini yazarsan hangi ay ne gozukuyor.kiz olsun bir de farkli olsun ya:) bana kalsa hepsi erkek olsun ama esim cok kiz istiyor hayirlisi bakalim

Preg bende alıyorum bu ay alalım ve yumirtlamamizi görelim bence :KK66:
Yumurtlama gunum gecer bu aya yetistirebilir miyim ki adetim bitti 4u 14.gun 28de bir adet oluyordum ama son iki aydir 30da bir yani 6si fln olmasi lazim.bu testi bugun siparis versem pazartesi isleme koysalar bir kac gune gelse yetisir miki

Yumurtlama gunum gecer bu aya yetistirebilir miyim ki adetim bitti 4u 14.gun 28de bir adet oluyordum ama son iki aydir 30da bir yani 6si fln olmasi lazim.bu testi bugun siparis versem pazartesi isleme koysalar bir kac gune gelse yetisir miki
Ben yorumlardan çabuk geldiğini okumuştum canım. Hemen ver bence. Hangi sehirdesin sen

Kesinlikle allah bilir ama ben inaniyorum.cnku istatistiklere gore yapildigi icin ben sana soyleyeyim arkadasim bana tam dogum tarhini yazarsan hangi ay ne gozukuyor.kiz olsun bir de farkli olsun ya:) bana kalsa hepsi erkek olsun ama esim cok kiz istiyor hayirlisi bakalim
Banada soylermisin preg. 11 Mart 83 doğum tarihim

canım ya banada baksana 16.05 .1981 ocak ayı ve sonrası için hamilelik düşünüyom kızım var bide oğlum olsun diyorum ama kısmet yeni sene için bakarmısın

2 mart 1985 benimki canimm hayırlısi olsun hepimiz icin:KK49:

Hastayken bile rahat yok kızlar evin işi bitmiyor. Ucukladim bide feci haldeyim :) Ben hep 18 gun yumurtluyorum diyodum ya 18 gun doktora gittim yumurtlama mışsin dedi bir de rahim ağzı yarasini yakmaliyiz dedi. Baya moralim bozuldu. Birincisi acaba yumurtlama sorunum var mı diye düşündüm ikincisi rahim ağzı yarası baya aklımı karıştırdı. Daha önce gittiğim 2 doktor doğum olmadan yaktirma demişti bu yaktir dedi. Akinti problemim var zaten muayene olduğum 3 doktorda var demişti. Sanırım bu yara akinti yapıyor. Bu akinti da hamile kalMayı zorlastirabiliyomus. SpermIn rahmet ulaşmasını engelleyebiliyormus. Yaptirayim desem bu defada rahim agzinda yapisiklik yada daralma olursa gebelige engelmis. Oofff zaten yumurtada yok :KK43: Suan hiçbişey yapmayip korunmayı tamamen bırakmaya karar verdim. Bir kaç ay geçsin hamilelik olmazsa bakicam caresine
Canim kesinlikle birak korunmayi bencede yumurtlama olayina da cok takilma hep ayni gun olmaz ki sorun var diye dusunme diger saglik problemi cozulmeyecek birsey degil bir an evvel önümüze bakmaliyiz derim

Canim kesinlikle birak korunmayi bencede yumurtlama olayina da cok takilma hep ayni gun olmaz ki sorun var diye dusunme diger saglik problemi cozulmeyecek birsey degil bir an evvel önümüze bakmaliyiz derim
Ama 18 gun hala olusmamis olmasi çok normal değil canim. 18 gun ise bu ay yumurtlama mışsin demek ki dedi. Bilmiyorum artık. Zaten duyduktan sonra biraktik canım. Hayırlısı artik

Ama 18 gun hala olusmamis olmasi çok normal değil canim. 18 gun ise bu ay yumurtlama mışsin demek ki dedi. Bilmiyorum artık. Zaten duyduktan sonra biraktik canım. Hayırlısı artik
Belki gec yumurtlamadan dolayi adetin de gecikir öyle okumustim yumurtlama gununden iki hafta sonra adet başlıyormus hic olmamasi pek mümkün gelmedi doktorlarinda hepsi baska konusunca kafa karışıyor bana da ilk gittigim doktor yumurta sayisi cok fazla sende demisti oteki normal fazla degil dedi takmadan devam edelim canim:KK15:

T turkuazkebelek 31 yasindasin cin takvimine gore subat sonrasi dogumlu oldugun icin yasina 1 ekliyorsun 32 aralikta erkek ocakta kiz gorunuyor
@eyham33 yasindasin takvime gore 34 aralik kiz ocak erkek
@happy85 29 yasindasin cine gore 30 aralikocak erkek sadece mayis ve haziran kiz devamina cin takvimi diye aratip tablodan bakabilirsiniz:)

E eyham mart mayis ve temmuz erkek gorunuyor en kisa surecte. Eger farkli cinsiyet istiyorsan acele etme ben de bunu deneyecegim kiz istiyorum subat wrkek mesela subatta korunacagim. Arkadasim hamile bugun cinsiyet ogrendi erkek gorunuyorduerkek cikti bnim oglumda da tutmustu. Tabiki once Allah bilir bunun altini ciziyorum ama genelde tutuyor

Back