• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

canım açıklaman için teşekkürler. bizde bu sperm üreten hormon seviyeleri normal çıktı. fsh ve lh. biz özelde yaptırdığımız için sıra beklemeyceğiz ama yine de yaptırsak mı. ne dersin
canım hormon testleri bizde de normal cıktı.yani gercek degerleri yansıtmıyor o yuzden mutlaka yapılmalı.bizde ilk testi özel hastanede yaptırdık.degerleri baska hastanelere gosterince özeldeki makinalar ve test yontemi farklı olabilir birde arastırma hastanesinde yaptırın dediler.
hastane dısında özel lablar var oralarda da yapılabilir.
ben en son prof kaan aydosa yazdım.istanbulda düzey labda yeni bir test ve dna hasar tespiti istedi.
eşimin son degerlerine göre bazı drlar dogal yolla olur dedi..bazende degerler yüksek ama dna hasarı yüzdesi yuksekse yine dogal yolla olmuyormus.o yuzden bizden de o testi istedi.
bu işler çok karısık..

Kızlaaarrrss merabaa.. :KK25:
Bende 2 aydır deneyenlerdenim bu ay 3üncü ay denemesi olacak insallah.. Tek seferde tutan arkadasa hayran kaldıgımı söylemeden edemicem yalnız :KK35:
Denemeye baslayalı daha cok bi zaman olmadı ama benim esimde doktora gidicek sperm durumunu ögrenmek icin, cünkü ben bu olayı cooookkk kafama taktıııımm :KK42:

Bende 2 aydır deneyenlerdenim bu ay 3üncü ay denemesi olacak insallah.. Tek seferde tutan arkadasa hayran kaldıgımı söylemeden edemicem yalnız :KK35:
Denemeye baslayalı daha cok bi zaman olmadı ama benim esimde doktora gidicek sperm durumunu ögrenmek icin, cünkü ben bu olayı cooookkk kafama taktıııımm :KK42:
Hoşgeldin :) Daha yeni baslamissiniz bir seferde tutması gercekten küçük bir ihtimal :) Endise edecek kadar uzun bir zaman olmamış ki. Yaş kac

Bir yila kadar normal canim:) bir kerede tutmasi da allah vergisi saglikli sihhatli olsunlar gelsinler de..hic endiselenme:) Allahim en kisa surede kavustursn ins. Turkuazin dedigi gbi yumurtlama gunlerini degerlendirmwn faydali olacaktir

Benim adet günüm buğün bakalım gelen giden olacakmı olmazsa 2-3 daha bekleyip tekrardan test yapıcam geçikmede olabilir psikolojik olarakk

Kızlar bugün uvulasyon testine başladım çift çizgi gördüm ilk testimde :confused: çıktı erken yumurtluyorum :KK66: galiba.Bu günü değerlendirmem gerekiyor sanırım :KK22:benim için dua edin lütfen özellikle hamiş arkadaşlardan istiyorum duanızı eksik etmeyin...:KK68::KK68::KK68:

KIZLAR BU YUMURTLAMA TESTİM :) ATEŞİMDE 36,7 OLMUŞ :)) SİZCE YUMURTLAMIŞ OLABİLİR
10884634_814113508648844_1895108333_n.jpg
MİYİM...

adet tarihim 10 aralıktı ama son zamanlarda düzensizlişmişti normalde 28 günde bir oluyorum
2 3 aydır bozuk ama enfeksiyon için tedavi gördümde :)

Olur Allahın izniyle tatlım col gencsin daha :) Bırak ben korkayim :D Yumurtlama günlerini tahmin edebiliyormusun. O günleri iyi değerlendir. Ne zaman adet gordun
Yani sanırım artık tahmin edebilirim cünkü o kadar coookk sey okudum ki ögrenmis olmalıyım artık.. Yani olması gereken belirtiler her ay oluyor akıntı gibi mesela.. Simdi 15inde oldum en son, bu sitelerde falan hesaplayıcılar varya, orda 29 unu gösteriyo yumurtlama tarihi olarak.. Ama sanırım ovülasyon testi alıcam ya sansa bırakamıcam yani :)

Back