- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
- #5.501
turkuazcim nasılsın kızın nasıl? buyumustur artık seninkiBana tarif ver 2.yi erkek yapayım Bende seni ve ogluslari öptüm kocaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
turkuazcim nasılsın kızın nasıl? buyumustur artık seninkiBana tarif ver 2.yi erkek yapayım Bende seni ve ogluslari öptüm kocaman
Evet canım bahcecideyim.çok memnun kaldik yani bu tutmasa da diğer denemeyi de bahcecide yapıcaz doktorumuzdan çok memnunuz. tavsiye ederim siz şimdi nasıl bir tedavi görüyorsunuz?
Anladım canım umarim en kısa zamanda hasar azalır.kaan aydosa gitti eşimin kuzeni DNA hasar %75 çıkmıştı 3-4 ay tedavi oldu şimdi %15 lere inmiş. Siz de en kısa zamanda sonuç alırsınız tedaviden inşallah.Biz dna hasar testi yaptırdık canım, yüksek çıktı, hormon tedavisi ve emodex diye bir multivitamin desteği alıyor eşim şu anda. DNA hasarı düşerse eğer tekrar tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz.
Bahçeci topiğini okuyorum geneli memnun gerçekten bakalım mart sonunda bir test daha yaptırıcaz biraz şekillenir o zaman.
Anladım canım umarim en kısa zamanda hasar azalır.kaan aydosa gitti eşimin kuzeni DNA hasar %75 çıkmıştı 3-4 ay tedavi oldu şimdi %15 lere inmiş. Siz de en kısa zamanda sonuç alırsınız tedaviden inşallah.
Bence siz de en kisa zamanda sonuç alırsınız canım allah yardımcınız olsun. bahceciye giderseniz de mutlaka güvenç bey e gidin Çok iyi bir doktorAyyy süper şu an çok iyi geldi bu hbr bana Bizim de %40 hasar.
Yavrum tarif mi kaldı. Burda gün gün naklen yayın yapmıştım:) önce sen kızın tarifini ver :)
Merhaba canim. Transferin hayırlısı olsun bebecikler tutunuversin insallah. Benim kiz 4 aylik oldu. Tam bi huysuz şirin . Yeni yeni gulucukler agucuklar nazlar kaprisler dudak bukmeler Kız bebesi tam anlamiyla. Yorucu ama güzel. Senin ikiz olacak bide amanniinn dusunemiyorumturkuazcim nasılsın kızın nasıl? buyumustur artık seninki
Ay ne güzel her geçen gün daha da şirin oluyordur o maşallah ya benim ikiz olma ihtimali çok düşük tabi. ay yeter ki olsun ve sağlıkli olsun da tek veya ikiz fark etmez sabırsızlıkla bekliyoruz her turliMerhaba canim. Transferin hayırlısı olsun bebecikler tutunuversin insallah. Benim kiz 4 aylik oldu. Tam bi huysuz şirin . Yeni yeni gulucukler agucuklar nazlar kaprisler dudak bukmeler Kız bebesi tam anlamiyla. Yorucu ama güzel. Senin ikiz olacak bide amanniinn dusunemiyorum
Hiiccc belli olmaz canım. Teyzem 46 yaşında 3 embriyo transfer edildi ikiz bekliyo şimdiAy ne güzel her geçen gün daha da şirin oluyordur o maşallah ya benim ikiz olma ihtimali çok düşük tabi. ay yeter ki olsun ve sağlıkli olsun da tek veya ikiz fark etmez sabırsızlıkla bekliyoruz her turli
Hakkınızda hayırlısı olsun insallahBen de yaza bebeğim göbüşümde olsun istiyorum. Rabbim çok bekletmesin.
canım çok üzgünüm ki iyi haberlerim yok. dün 9. gundu kan verdim. sonuç 0.15 çıktı. bu saatten sonra artacağını hiç sanmıyorum çünkü Blast 5.gün embriyosu transfer edilmişti iki tane. durumu kabullendik. hayırlısı buymus bizim için ...fatoceren8888 canımm sonucun pozitiftir inşallah habersiz bırakma bizi
canım çok üzgünüm ki iyi haberlerim yok. dün 9. gundu kan verdim. sonuç 0.15 çıktı. bu saatten sonra artacağını hiç sanmıyorum çünkü Blast 5.gün embriyosu transfer edilmişti iki tane. durumu kabullendik. hayırlısı buymus bizim için ...
fsh bakıldı canım. yasa göre çok yüksek cikti. Bu regl olusumda da amh testi yaptiricamHayırlısı olsun canım, tekrar denemek için Allah güç ve sabır versin. çabucak toparlanırsınız inşallah.
Bu arada canım senin rezervler nasıl az olur bayağ yumurta toplanmış. amh falan mı baktırmıştın?
fsh bakıldı canım. yasa göre çok yüksek cikti. Bu regl olusumda da amh testi yaptiricam
aynen öyle yaptırcam. yok zaten tüp bebek doktorumuz yumurta rezervin gayet iyi dedi o yüzden amh istemedi bile. büyük sıkıntı esimdw maalesef. varikosel var ve sperm sayisi 3 ml çıktı. Genetik olarak boyleymis.Canım fsh değişken bir değer. Bu kadar yumurta toplanan bir insana rezervin az denmesi bence çok saçma. Az olanlardan 4-5 yumurta ya da daha az topluyorlar. Mesela takviyeler kullanarak fsh değerini düşürebiliyorlar. Yani baktırdığın aya ait folikül sayısıyla orantılı gibi düşün fsh ı. Kafana takılıyorsa en güzeli amh baktırmak. Ama kendinle ilgili bunu sıkıntı yapma bence.
aynen öyle yaptırcam. yok zaten tüp bebek doktorumuz yumurta rezervin gayet iyi dedi o yüzden amh istemedi bile. büyük sıkıntı esimdw maalesef. varikosel var ve sperm sayisi 3 ml çıktı. Genetik olarak boyleymis.
ya işte tedavilik bir durum yok dediler. kaç Dr a gittik. yani varikosel ameliyatı olsa da en fazla 10 ml sperm olur dediler o da yine normal yoldan olmasını saglamiyor. evde bitkisel kürler Ginseng falan deniyoruz ama pek randiman alamadık. eşimin babası, amcası hatta kuzenlerinde var aynı sorun. kayinvalidemlerin 6 sene tedavi sonucu olmuş çocukları. ama babadan oğlu agirlasarak geçiyormus bu sperm azligi. olmaz demedi Dr ama senelerce bekleyebilirsiniz dediler. boylw işte canım...Genetik olduğunu nasıl anladılar, ailede mi var acaba? Siz bu arada eşinin tedavisine yönelin canım, bir dahaki tüp denemesi içinde faydalı olur.
Canım sıkma canını yaa bizim de imtihanımız buymuş. Rabbim yardımcn olsun çok ii anlıyorum seni. Bende bebeğimi kaybettiğimde çok kötü olmştm ama hayat devam ediyor. Yeni umutlarla yeniden başlayacaz inşallah birgün çocuklarızn mis kokusunu aldığmdzda bugünleri unutucaz.. Rabbim tez vakitte bizi o güne ulaştırsn inşallah bol bol duacanım çok üzgünüm ki iyi haberlerim yok. dün 9. gundu kan verdim. sonuç 0.15 çıktı. bu saatten sonra artacağını hiç sanmıyorum çünkü Blast 5.gün embriyosu transfer edilmişti iki tane. durumu kabullendik. hayırlısı buymus bizim için ...