Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)
- Konu Sahibi birsevgi
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kilo verme yaza fit girmek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
Btlbetul aciklamis tatlimm:)birsevgi
Nasil yani yaris kalksin ilk 3 mu yarissin anlamadim ben.
Bu arada günydin, dun gece misafirlikte çok yedim.Çokda hastayim şuan kafam bidünya
E aramiza hosgeldin o zaman:)Bende yaza fit girmek isteyenlerdenim
Bende oyle dusunuyorun canim kaldiralim olmadi:)Canim kacamak hakkini. Kaldiralim sadece yarisma kalsin oyle yada boyle zaten kacamagi yapiyoruz yapmasak bile o bizim artimiz olur yapaninda keyfi bilir ...
wasa iyidir candir:)Günaydın kızlar, kahvaltımı yapıp ofise geldim. Birkaç durak önce indim yürüdüm 15 dk falan. Şimdi de yeşil elmamı yiyorum. Yarışma olayını kaldıralım madem herkes kendi kendine ödüül veriyor zaten Bence herkes istediği bir gün ödül yapsın ama bari erken saatlerde yapsın. Ben 10 günde bir ödül yapmayı düşünüyorum çünkü 10 gün dayanıyorum Regl oldum dün ona rağmen tatlı bir şey yemedim şimdilik. Ne olur ne olmaz diye yanıma çikolatalı wasa aldım hafif atlatayım tatlı krizim gelirse
cok guldum sana canim yaBende kendimle yarışayım bari pazartesi sabahi bekle beni, 72kg altina düş artik koca totolu sevilay,
- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
Ara öğünumu de yaptim:bir dilim bitter cokalat
vee sira 40-50 dakika yuruyuste,hadi bana kolay gelsin
ohh ye sen bitterleri :)) şaka be bende bonibon yedim...
- 9 Ocak 2015
- 19.384
- 80.603
- 798
Ben geldim kızlar
Kahvaltım:haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu peynir
4 zeytin,1 yemek kaşığı bal
Ara öğün:elma
Öğle yemeğim:2 kase mısır yarmalı yoğurt çorbası,1 kase yoğurt,ıspanak yemeği
Ara öğün:1 fincan sütlü kahve
Yarım çay bardağına leblebi ve kuru üzüm karışımı
Akşam:2 kaşık yulaf ezmesi,3 kaşık yoğurt,tarçın
Ara:3 kaşık kuru üzüm,4 kuru kayısı,1 gün kurusu,2 ceviz
2 litre su
Menüm çok iyi değil ama zamanla düzelticem Acil tarafından toparlanmaya çalışıyorum
2 kibrit kutusu peynir
2 litre su
Menüm çok iyi değil ama zamanla düzelticem Acil tarafından toparlanmaya çalışıyorum
- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
Ben geldim kızlar
2 kibrit kutusu peynir
2 litre su
bayaaa yemişin yani.... biz burda açlıktan ölelim sen löp löp götür.... hıhhhh.... komşusu rejimdeyken löp löp yiyenin göbeği büyür....
- 9 Ocak 2015
- 19.384
- 80.603
- 798
Biliyorumbayaaa yemişin yani.... biz burda açlıktan ölelim sen löp löp götür.... hıhhhh.... komşusu rejimdeyken löp löp yiyenin göbeği büyür....
Yürüdüm sanki 1.turun sonunda bacaklarim koptu,2 turu atincaya kadar akla karayi sectim.15 gundur yuruyorum ama bi alismadi su sinir bacaklarim.puffffneysee güzeller ben gidip yürüyeyim Neyusa beni geçmesin....
Ben geldim kızlar
2 kibrit kutusu peynir
2 litre su
Aslinda fena degil menun ama kayısıyi mi abartmissin...
- 9 Ocak 2015
- 19.384
- 80.603
- 798
Evet kayısı,kuru üzüm bide çorbayı abarttım onlar olmasaydı iyi olurduAslinda fena degil menun ama kayısıyi mi abartmissin...
- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
Yürüdüm sanki 1.turun sonunda bacaklarim koptu,2 turu atincaya kadar akla karayi sectim.15 gundur yuruyorum ama bi alismadi su sinir bacaklarim.puffff
ayy bende yürüdüm ama hava buz gibiymiş beyaa dondum sıkıştım acıktım sıkıldım yoruldum aaaa çok çekilmezdim yürüyüş boyunca her şeyden şikayet ettim :))) havalar ısınana kadar yürümem ben töbe....
- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
olmazzz... sabah bi hata yaptınsa öğlenden itibaren düzeltcen olmadı akşamı hafif geçircen hımmmm
Yuruyussuz olmuyo yaaa,vaktin varsa leslie 3 mil dene acayip terletiyo...Bir de ip atla,tabi alttaki komsunla aran iyiyseayy bende yürüdüm ama hava buz gibiymiş beyaa dondum sıkıştım acıktım sıkıldım yoruldum aaaa çok çekilmezdim yürüyüş boyunca her şeyden şikayet ettim :))) havalar ısınana kadar yürümem ben töbe....
Ben de bugun girdim buray valla acayip sicak bi ortam oldumerhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım inşallah istediğimiz kilolara hepimiz ulaşırız artık menülerimi bende bugunden itibaren paylasacagım herkese hayırlı akşamşamlar olsun
evet bence de sıcak bir ortam her gün mutlaka yürüyüş şartmış galiba :))Ben de bugun girdim buray valla acayip sicak bi ortam oldu
- 24 Ocak 2015
- 264
- 352
- 133
- 37