• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

çok feci acıktııım...........eve kadar sabrediciğim....

birsevgi birsevgi
Nasil yani yaris kalksin ilk 3 mu yarissin anlamadim ben.
Bu arada günydin, dun gece misafirlikte çok yedim.Çokda hastayim şuan kafam bidünya
Btlbetul aciklamis tatlimm:)

Bende yaza fit girmek isteyenlerdenim:110::110:
E aramiza hosgeldin o zaman:)

Canim kacamak hakkini. Kaldiralim sadece yarisma kalsin oyle yada boyle zaten kacamagi yapiyoruz yapmasak bile o bizim artimiz olur yapaninda keyfi bilir ...
Bende oyle dusunuyorun canim kaldiralim olmadi:)
Günaydın kızlar, kahvaltımı yapıp ofise geldim. Birkaç durak önce indim yürüdüm 15 dk falan. Şimdi de yeşil elmamı yiyorum. Yarışma olayını kaldıralım madem herkes kendi kendine ödüül veriyor zaten :KK70: Bence herkes istediği bir gün ödül yapsın ama bari erken saatlerde yapsın. Ben 10 günde bir ödül yapmayı düşünüyorum çünkü 10 gün dayanıyorum :KK6: Regl oldum dün ona rağmen tatlı bir şey yemedim şimdilik. Ne olur ne olmaz diye yanıma çikolatalı wasa aldım hafif atlatayım tatlı krizim gelirse :KK57:
wasa iyidir candir:)

Bende kendimle yarışayım bari pazartesi sabahi bekle beni, 72kg altina düş artik koca totolu sevilay, :p
cok guldum sana canim ya:D

Ben geldim kızlar :KK54:
Kahvaltım:haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu peynir
4 zeytin,1 yemek kaşığı bal
Ara öğün:elma
Öğle yemeğim:2 kase mısır yarmalı yoğurt çorbası,1 kase yoğurt,ıspanak yemeği
Ara öğün:1 fincan sütlü kahve
Yarım çay bardağına leblebi ve kuru üzüm karışımı
Akşam:2 kaşık yulaf ezmesi,3 kaşık yoğurt,tarçın
Ara:3 kaşık kuru üzüm,4 kuru kayısı,1 gün kurusu,2 ceviz
2 litre su
Menüm çok iyi değil ama zamanla düzelticem :KK66:Acil tarafından toparlanmaya çalışıyorum

2 kibrit kutusu peynir
2 litre su
Menüm çok iyi değil ama zamanla düzelticem :KK66:Acil tarafından toparlanmaya çalışıyorum

bayaaa yemişin yani.... biz burda açlıktan ölelim sen löp löp götür.... hıhhhh.... komşusu rejimdeyken löp löp yiyenin göbeği büyür....

20150318_180240.jpg
Akşam menü su doydum mu tabiki haaaaayiiiiiiiro_O

2 kibrit kutusu peynir
2 litre su

Aslinda fena degil menun ama kayısıyi mi abartmissin...

Yürüdüm sanki 1.turun sonunda bacaklarim koptu,2 turu atincaya kadar akla karayi sectim.15 gundur yuruyorum ama bi alismadi su sinir bacaklarim.puffff

ayy bende yürüdüm ama hava buz gibiymiş beyaa dondum sıkıştım acıktım sıkıldım yoruldum aaaa çok çekilmezdim yürüyüş boyunca her şeyden şikayet ettim :))) havalar ısınana kadar yürümem ben töbe....

merhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım inşallah istediğimiz kilolara hepimiz ulaşırız artık menülerimi bende bugunden itibaren paylasacagım herkese hayırlı akşamşamlar olsun :KK54::KK54:

ayy bende yürüdüm ama hava buz gibiymiş beyaa dondum sıkıştım acıktım sıkıldım yoruldum aaaa çok çekilmezdim yürüyüş boyunca her şeyden şikayet ettim :))) havalar ısınana kadar yürümem ben töbe....
Yuruyussuz olmuyo yaaa,vaktin varsa leslie 3 mil dene acayip terletiyo...Bir de ip atla,tabi alttaki komsunla aran iyiyse:KK11:

Back