• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Dünün menüsünü de yazayım

Kahvaltı
Tereyaglı 2 yumurtalı omlet
2 dilim kızarmış ekmek
Bir kaç çeşit peynir
Şekersiz çay

Ara
Şekersiz kakaolu süt

Akşam
Tavuk güveç
1dilim kızarmış ekmek
Coca cola zero

Doymadım bugün nedense. Günün geri kalanı kahve ve suya talim artık.
image.jpg

Merhaba tatlilar oglen menum 1 kase tavuk corbasi ve 4 -5 adet kuru uzum ve findik aksam yemegine karar vermedim salata ve yogurt tuketmeyi dusunuyorum regl sancim var kendisi yoook gel artik

Merhaba kızlar, yine sessizlik hakim buralara :KK12:Nerelerdesinizzzz:cry:. Günümü özet geçeyim. Sabah kahvaltısından sonra çıktık dışarı öğlene doğru acıkınca çeyrek simit atıştırdım yürürken sonra yağsız sütle yapılmış kahve içtim. Sonra 5 gibi de tavuklu salata yedim yanında da çorba içtim bugünü de böyle atlattım bakalım. İlk defa bugün kaçamak yapmadım 3-4 gündür çok kaçırmıştım. Kilo almışımdır kesin sabah tartılmaya korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok. Başladığım kilonun da üstüne çıkmamışımdır umarım.

Yarın nur topu gibi +'larla geleceğim. Motive olamıyorum bir türlü. :(

Gunaydin tartilip unutmadan kilomu yazayim dedim, 72,9kg ne aldim ne verdim iyi atlattim bu haftayi -100gr gitmiş bunada hamdolsun.
Resim siyah cikti yaklaştirip acinca gorunuyor.

Eklentiler

• IMG_20150316_072414.jpg
    IMG_20150316_072414.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 78
Günaydın kızlar
Geçen hafta giremedim çok yoğundum ve fazlada dikkat edemedim bide dün fazla kaçırdım
Eşim pazar günü olunca dışarda yemek yemeden duramıyo
Buda bana 100-200 gr olarak geri döndü
Bu hafta daha dikkatli olucam

Eklentiler

• 20150316_074405.jpg
    20150316_074405.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 53

Ben çok sevindim ya bu kadar olduğuna baya kaçırdım çünkü son 7 gündür :KK70: Önümüzdeki hafta da inşallah eksileri görürüz :oops:

Kizlar kusura bakmayin yukleme yaparken ha bire hata verdi sqdece yazilarimi goruyorum resimleri goremiyorum neyse kahvaltim yarim dilim peynir domates yesil sogan yesil cay ve 1 haslanmis yumurta yarim haslanmi s patates

Günaydin kizlar, bende tartildim, aslinda baya dikkat ettim bi son bi kac gündür, pek tatli ve yagli biseyler yemedim ama yine bekledigim kadar gitmemis :( 72.7 kg cikti bu sabah... motivasyonum eksilerde, yine yerlerde sürünüyor...:KK61::cry:

günaydın kızlar
epeydir giremedim siteye
hafta sonu felaketti
ne bulduysam yedim
şuurumu kaybetmiş gibiydim
resmen saldırdım yemeklere
regilim yaklaşıyor herseferinde böyle oluyor
aç kurtlara dönüyorum
buna bir çözüm bulmam lazım

neyse kilo bildirimi yapıyım
şu an okuldayım foto atamıyorum
tam tamına 68.0 başladığım kiloya geri dönmüşüm

kızlar gunaydın

foto cekemedım bugun 82,3 geldım kılo olarak zar zor gıdıyor kuzenım vardı acıl cıktık haftaya resımle gelıyorum :D

Günaydınlar bu hafta birçok kişi vasat geçirdi anlaşılan, pekde fazla birşey veremedik çok almadığımıza şükür,
Yaza Kadar Fit olacağız Grubu Yaza Kadar Tombik olmayalım :)
Sabah Kahvaltım;
3 bardak çay, bir dilim ekmek, bol salata, 2 dilim ıspanaklı börek :(
Öğlen sadece yoğurt yicem,
Akşamda, sadece yoğurt, bol bol su bugün ve yarın detoks yapayım bari iyi geliyor.

Back