Kizlar herkese gunaydin kizlar diyet regl donemini degistiriiir mi
Gunaydinn canim hosgeldin aramizaGÜNAYDIN
Darısı 70 lere veda etmene=)Kizlar bu sabah -600 um 70.300 ciktim:))))
Ben demistiimm:)Kizlar bu sabah -600 um 70.300 ciktim:))))
Sagol canim darisi sizlere de olsun insallah:))Darısı 70 lere veda etmene=)
Beni cok iyi taniyosun canimm:))Ben demistiimm:)
Sagol canim darisi sizlere de olsun insallah:))
Beni cok iyi taniyosun canimm:))
Oyle oluyo ya bi kahveyle kalmiyo insan. En iyisi hic oturmamak. Hele azmin azaldiysa bi cafeye bile kahve icin oturmamak lazim yanina pasta alasin geliyo yaniMerhaba kizlar, ben ise gec kaldigim icin sadece 1 dilim ekmek alabildim yanima, is yerinde onu kahvalti niyetine yedm, birazdan keten tohumlu yogurtumu yicemsabahta dünden +300g ciktm,, yani 73.1, ama neden böyle oldu: dün aksam bi ablamiz burger kingde sadece bi kahve icer cikariz dedi, sonra dayanamadik patates kizartmalari ile yerimize oturduk ... Kilo vermek istiyosan öyle yerlere girmiceksin iste, aptal kafam, sen niye baska teklif yapmiyorsun baska yere gidelim diye...
Merhaba kizlar, ben ise gec kaldigim icin sadece 1 dilim ekmek alabildim yanima, is yerinde onu kahvalti niyetine yedm, birazdan keten tohumlu yogurtumu yicemsabahta dünden +300g ciktm,, yani 73.1, ama neden böyle oldu: dün aksam bi ablamiz burger kingde sadece bi kahve icer cikariz dedi, sonra dayanamadik patates kizartmalari ile yerimize oturduk ... Kilo vermek istiyosan öyle yerlere girmiceksin iste, aptal kafam, sen niye baska teklif yapmiyorsun baska yere gidelim diye...
Aynen ben de gidersem öyle yerlere yemeden çıkmamO yüzden hiç gitmiyorum artık zaten en çok erkek arkadaşımla bir yerlere gidiyoruz ona da dedim beni sakın fast food yerlerine götürme ama o da en son dürümcüye götürdü Dedi ızgara yersin ama dürüm yedim çıktım demek ki en iyisi dışarda yememek
Hahahahaha aynen öyle! Azimli olup kilo verene kadar evde yemek lazimdisarisi biraz tehlikeli
Bide bende baslattigim konuyu birakip buraya geldim takildimnezaman bu konuda olsam Kilo vermeye okadar istekligim ki xD böyle isi birakip spor yapmaya gitmek istiyorum. ama tabi mümkün olmadigi icin aksam yaparim diyorum, aksam eve gidiyorum oturup kaliyorum, yani haftada cok az tekrar kalkip biseyler yapabiliyorum tabi antremanim oldugu zamanlar spordan baska secenegim olmuyor, antrenöre Telefon acip gelmiyorum deme gibi bir sansim da yok allahtan yoksa herhalde her seferinde ben gelemicem yaticam derdim
Gunaydinn canim hosgeldin aramiza
Kizlar bu sabah -600 um 70.300 ciktim:))))
Kahvaltim
2 ad haslanmis yumurta
1 dilim peynir
3 ad zeytin
Domates
Maydonoz
Yesil cay
bi fotograf yükliyeyim, sade yogurtlu keten tohumlu ara ögün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?