Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

GÜNAYDIN

Kizlar herkese gunaydin kizlar diyet regl donemini degistiriiir mi

ben zayıfladıkça regl im düzene giriyor
kilo aldığım zamanlarda hep geçikme oluyor
tabi kişiden kişiye değişir
hava değişimi, stres, kullanılan ilaçlar da düzeni değiştirebiliyor

Merhaba kizlar, ben ise gec kaldigim icin sadece 1 dilim ekmek alabildim yanima, is yerinde onu kahvalti niyetine yedm, birazdan keten tohumlu yogurtumu yicem sabahta dünden +300g ciktm,, yani 73.1, ama neden böyle oldu: dün aksam bi ablamiz burger kingde sadece bi kahve icer cikariz dedi, sonra dayanamadik patates kizartmalari ile yerimize oturduk ... Kilo vermek istiyosan öyle yerlere girmiceksin iste, aptal kafam, sen niye baska teklif yapmiyorsun baska yere gidelim diye...

Sagol canim darisi sizlere de olsun insallah:))

Beni cok iyi taniyosun canimm:))

Ee kac kiloyu beraber verdik:)

Oyle oluyo ya bi kahveyle kalmiyo insan. En iyisi hic oturmamak. Hele azmin azaldiysa bi cafeye bile kahve icin oturmamak lazim yanina pasta alasin geliyo yani

Kızlar ben biraz tez canlılıkla bi kaç zayıflama grubuna katıldım haftada bir kaç gün tartılmak beni olumsuz etkileyecek o yüzden aranızdan ayrılıyorum. sizlere başarılar diliyorum=)

Ben kendi açtığım konuyu bıraktım buraya takıldım kaldım Bu sefer şişmanlasam da kaçmak yok aranızdan Yok yok bu sefer olacak hedef koydum mart ayı sonunda 79 olcammmmmmm bana destek olunnn benim günüm çok güzel geçiyo ne oluyosa akşam oluyo canım bişeyler istiyo dürüm falan yemeye kalkıyorum bu da kilo vermemi engelliyo çok zor veriyorum ben zaten hata yapmamam lazım.

Aynen ben de gidersem öyle yerlere yemeden çıkmam O yüzden hiç gitmiyorum artık zaten en çok erkek arkadaşımla bir yerlere gidiyoruz ona da dedim beni sakın fast food yerlerine götürme ama o da en son dürümcüye götürdü Dedi ızgara yersin ama dürüm yedim çıktım demek ki en iyisi dışarda yememek

Hahahahaha aynen öyle! Azimli olup kilo verene kadar evde yemek lazim disarisi biraz tehlikeli

Bide bende baslattigim konuyu birakip buraya geldim takildim nezaman bu konuda olsam Kilo vermeye okadar istekligim ki xD böyle isi birakip spor yapmaya gitmek istiyorum. ama tabi mümkün olmadigi icin aksam yaparim diyorum, aksam eve gidiyorum oturup kaliyorum, yani haftada cok az tekrar kalkip biseyler yapabiliyorum tabi antremanim oldugu zamanlar spordan baska secenegim olmuyor, antrenöre Telefon acip gelmiyorum deme gibi bir sansim da yok allahtan yoksa herhalde her seferinde ben gelemicem yaticam derdim

Haha aynı ben Ben de konu açmıştım sonra zaten kimse pek yazmıyordu baktım Sevgi konu açmış hemen buraya geldim takıldım kendi konum kaldı öyle hiç bakmıyorum bile Burada daha güzel herkes her gün bir şeyler paylaşıyor bazen yazamasam da girip okuyorum hepsini çalışırken sıkılınca buraya bakıyorum İşe gidip gelmek olmasa ne güzel her gün yürüyüş yapardım ama artık akşamları çıkıp yürücem önümüzdeki haftadan sonra. Hem havalar ısınmış olur biraz hem de hava daha geç kararmış olur. Çıkıp deniz kıyısında yürücemmmm

Günaydin bayanlar birinci bellimi bi bakayim dedim ama sanirim belli degil daha ona göre cikolata aldim yanima birinci olamadiysam yemiyeyim :)
Bu sabahki kahvaltim, süzme yogurt azcik ekmek çay, birkac dilim patates

Gunaydinn canim hosgeldin aramiza

hoşbulduk

Kizlar bu sabah -600 um 70.300 ciktim:))))

Kahvaltim
2 ad haslanmis yumurta
1 dilim peynir
3 ad zeytin
Domates
Maydonoz
Yesil cay

- 600 süpermiş darısı başımıza
menü tam bir karatay kahvaltısı olmuş

bi fotograf yükliyeyim, sade yogurtlu keten tohumlu ara ögün

keten tohumunu marketten mi alıyorsunuz yoksa aktardanmı
markette çekilmişi var
ama tane olanı daha faydalıymış nerden bulabiliriz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…