• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Bir insan kendini zor duruma bile biledüşürürmü işte ben böyleyim.ayrilma sebebimiz bir erkegin yapmamasi gerejen şeylerin hepsini yspti, aldatma dahil, buna rağmen takildim kaldim benhiç normal değilim hep kandiriyorbeni düzeldim diyor bir şans daha vericem cocuklar icin çunki değiştiyse bunu görücem değişmediysede sonsuza dek ayriliriz.

Öğrenmek istediğim buydu aslında işin içine aldatma girdiyse ben olsam bir daha yüzüne bile bakmam. Arada çocuklar olabilir ancak görüşme sebebim sadece çocuklarım olabilir onun haricinde beni aldatan kişi bana merhaba bile dese tiksinirim açıkçası. Ben senin yerinde olsam bu şartlar altında asla barışmam çocuklarım için diye bir şey de yok belki çocukların için de ayrı kalmanız daha iyidir. Bu benim düşüncem tabi yine de kararı verecek kişi sensin iyi düşün bence. Aldatan erkek akıllanır mı bilmem ama sanmıyorum ben mesela dönüp yan gözle hiçbir erkeğe bakmadım sevgilim varken bakmam da. Ama bazı kızlar da aldatıyor böyle arkadaşlarım da var. İnsan neyse odur pek değişeceğini sanmam:cry:

Herkez hakli ben niye hayir diyemiyrum bu adama büyümü yaptilar bana :) başkasi olsa bir saniye durmaz.ben hala adama inanıyorum.işin garip tarafı bu adama herkez inanıyor ikna kabiliyetinden olsa gerek

image.jpg

Kahvaltım:haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kibrit kutusu kadar peynir
2 gün kurusu,1 ceviz
Yarım domates,maydanoz
Öğle:1 kase yoğurt,1 tabak karalahana yemeği
Ara:2 tane küçük elma
Akşam:1 kase yoğurt(büyük)
2 tabak karalahana yemeği:oops:
3 litre su
Spooor
Leslie 2 mil
80 squat

Kahvaltım:haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kibrit kutusu kadar peynir
2 gün kurusu,1 ceviz
Yarım domates,maydanoz
Öğle:1 kase yoğurt,1 tabak karalahana yemeği
Ara:2 tane küçük elma
Akşam:1 kase yoğurt(büyük)
2 tabak karalahana yemeği:oops:
3 litre su
Spooor
Leslie 2 mil
80 squat
Squati duzenli yapiyo musun canim

Gunaydin kizlar dun cok yogunddum misafirim vardi arkadasimin dogum gunuydu yemege cagirmistim ama hepsi diyette olduklari icin sebze ve protein agirlikli bir menu hazirladim belki isinize yarar diye paylasiyorum
Haslanmis yagsiz kuzu eti
Karnabahar havuc ve rokka salatasi
Haslanmis yeogurtlu cevizli yesil kabak
Taze yesil fasulye
Yaninada bulgur pilavi yaptim vearkadaslarimin onunede en kucuk tabaklarimdqn koydum yas pastadan iki tatli catali kadar minnacık bisey yedim sabah tartildim dunku kilomun aynisiydim :-)neyse simdide spor zamani

Günaydin bayanlar, akşami salataula tamamlamadim maalesef biber dolmasi vardi onu yedim 2 tane bir dilim ekmekle,
Bu sabahki kahvaltim resimdeki gibi

Eklentiler

• IMG_20150311_080939.jpg
    IMG_20150311_080939.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 54
Gunaydin kizlaar:)
Dunku menum

Kahvalti 12:30( uyuyakalmisim o saatte kahvalti yapmak zorunda kaldim :( )
2 dilim cavdar ekmegi
1 dilim toast peyniri
1 dilim salam
1 kucuk kutu cilekli sut

Ara 15:30
Biraz nesfit, karisik kuru meyve ve yogurt karistirip yedim cok lezzetli ve doyurucu oldu:)

Aksam 17:30
1 kase mercimek corbasi
3-4 catal eriste makarna
1 parca tavuk
3 kucuk parca firin patates

Ara 19:30
4 tane kepekli biskuvi

Su: 1,5 lt
Spor: yok

Merhaba kizlar, bu Sabah yine 1 dilim ekmek ve 1 fincan kahve ile yetindim.

Dün arkadasima kahve icmeye gittim, normalde arabaya atlar giderim, ama dün yürüyerek gittim, gidis 4.7km gelisdede yolu biraz uzattim yani bi 5.5km olmustur, nedense cok mutlu oldum :D genellikle amaaa kim yürüyecek simdi araba ne güne duruyo diyen birisiyim ve cok zevk aldim o yürüyüsten, taktim kulaklarimi atildm yollara :D

Dün arkadasima kahve icmeye gittim, normalde arabaya atlar giderim, ama dün yürüyerek gittim, gidis 4.7km gelisdede yolu biraz uzattim yani bi 5.5km olmustur, nedense cok mutlu oldum :D genellikle amaaa kim yürüyecek simdi araba ne güne duruyo diyen birisiyim ve cok zevk aldim o yürüyüsten, taktim kulaklarimi atildm yollara :D
canim cok guzel yurumussun

Bu aralar evet bırakmamaya çalışıcam leslie de 2-3 haftadır başladım
peki etkisini gördün mü canım genelde kalınlaştırıyo diyolar da o yüzden ben yaparken korkuyorum:/
Gunaydin kizlar dun cok yogunddum misafirim vardi arkadasimin dogum gunuydu yemege cagirmistim ama hepsi diyette olduklari icin sebze ve protein agirlikli bir menu hazirladim belki isinize yarar diye paylasiyorum
Haslanmis yagsiz kuzu eti
Karnabahar havuc ve rokka salatasi
Haslanmis yeogurtlu cevizli yesil kabak
Taze yesil fasulye
Yaninada bulgur pilavi yaptim vearkadaslarimin onunede en kucuk tabaklarimdqn koydum yas pastadan iki tatli catali kadar minnacık bisey yedim sabah tartildim dunku kilomun aynisiydim :-)neyse simdide spor zamani
ilk kez kadınlar toplanınca böyle sağlıklı şeyler yapıldığını gördüm canım harika:)

Kizlar sabah tartilica 66.00 i gordum sizce pazartesi ye kadar kaci gormem lazim
her gün 200 gram verirsen 1 kilo verirsin:)

Dün arkadasima kahve icmeye gittim, normalde arabaya atlar giderim, ama dün yürüyerek gittim, gidis 4.7km gelisdede yolu biraz uzattim yani bi 5.5km olmustur, nedense cok mutlu oldum :KK70: genellikle amaaa kim yürüyecek simdi araba ne güne duruyo diyen birisiyim ve cok zevk aldim o yürüyüsten, taktim kulaklarimi atildm yollara :KK70:
en büyük zevkimdir biliyo musun:)))

Günaydın kızlar,

Kahvaltımı az önce yaptım:

1 simitin yarısından daha azını yedim içine de krem peynir sürdüm. Hızlıca yedim odama geçtim çok iş var bugün :cry: Su içiyorum bol bol öğle yemeği de 12 de yiyoruz genelde. Bakalım bu gün menüde neler olacak.

peki etkisini gördün mü canım genelde kalınlaştırıyo diyolar da o yüzden ben yaparken korkuyorum:/

ilk kez kadınlar toplanınca böyle sağlıklı şeyler yapıldığını gördüm canım harika:)

her gün 200 gram verirsen 1 kilo verirsin:)

en büyük zevkimdir biliyo musun:)))
Evet toparlandığını anlıyorum

Back