bdv ne kızz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir insan kendini zor duruma bile biledüşürürmü işte ben böyleyim.ayrilma sebebimiz bir erkegin yapmamasi gerejen şeylerin hepsini yspti, aldatma dahil, buna rağmen takildim kaldim benhiç normal değilim hep kandiriyorbeni düzeldim diyor bir şans daha vericem cocuklar icin çunki değiştiyse bunu görücem değişmediysede sonsuza dek ayriliriz.
Squati duzenli yapiyo musun canimKahvaltım:haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kibrit kutusu kadar peynir
2 gün kurusu,1 ceviz
Yarım domates,maydanoz
Öğle:1 kase yoğurt,1 tabak karalahana yemeği
Ara:2 tane küçük elma
Akşam:1 kase yoğurt(büyük)
2 tabak karalahana yemeği
3 litre su
Spooor
Leslie 2 mil
80 squat
Bu aralar evet bırakmamaya çalışıcam leslie de 2-3 haftadır başladımSquati duzenli yapiyo musun canim
canim cok guzel yurumussunMerhaba kizlar, bu Sabah yine 1 dilim ekmek ve 1 fincan kahve ile yetindim.
Dün arkadasima kahve icmeye gittim, normalde arabaya atlar giderim, ama dün yürüyerek gittim, gidis 4.7km gelisdede yolu biraz uzattim yani bi 5.5km olmustur, nedense cok mutlu oldum genellikle amaaa kim yürüyecek simdi araba ne güne duruyo diyen birisiyim ve cok zevk aldim o yürüyüsten, taktim kulaklarimi atildm yollara
peki etkisini gördün mü canım genelde kalınlaştırıyo diyolar da o yüzden ben yaparken korkuyorum:/Bu aralar evet bırakmamaya çalışıcam leslie de 2-3 haftadır başladım
ilk kez kadınlar toplanınca böyle sağlıklı şeyler yapıldığını gördüm canım harika:)Gunaydin kizlar dun cok yogunddum misafirim vardi arkadasimin dogum gunuydu yemege cagirmistim ama hepsi diyette olduklari icin sebze ve protein agirlikli bir menu hazirladim belki isinize yarar diye paylasiyorum
Haslanmis yagsiz kuzu eti
Karnabahar havuc ve rokka salatasi
Haslanmis yeogurtlu cevizli yesil kabak
Taze yesil fasulye
Yaninada bulgur pilavi yaptim vearkadaslarimin onunede en kucuk tabaklarimdqn koydum yas pastadan iki tatli catali kadar minnacık bisey yedim sabah tartildim dunku kilomun aynisiydim neyse simdide spor zamani
her gün 200 gram verirsen 1 kilo verirsin:)Kizlar sabah tartilica 66.00 i gordum sizce pazartesi ye kadar kaci gormem lazim
en büyük zevkimdir biliyo musun:)))Merhaba kizlar, bu Sabah yine 1 dilim ekmek ve 1 fincan kahve ile yetindim.
Dün arkadasima kahve icmeye gittim, normalde arabaya atlar giderim, ama dün yürüyerek gittim, gidis 4.7km gelisdede yolu biraz uzattim yani bi 5.5km olmustur, nedense cok mutlu oldum genellikle amaaa kim yürüyecek simdi araba ne güne duruyo diyen birisiyim ve cok zevk aldim o yürüyüsten, taktim kulaklarimi atildm yollara
Evet toparlandığını anlıyorumpeki etkisini gördün mü canım genelde kalınlaştırıyo diyolar da o yüzden ben yaparken korkuyorum:/
ilk kez kadınlar toplanınca böyle sağlıklı şeyler yapıldığını gördüm canım harika:)
her gün 200 gram verirsen 1 kilo verirsin:)
en büyük zevkimdir biliyo musun:)))
Ohh ne güzel bnde yürüyüşe başlayacak cesaret yok çok soğuk havalarBugun yuruyuse basladimm:)
50 dk tempolu yurudum, cok keyif aldim:) gelip dus aldim simdi de kahvaltimi yapiyorum:)