• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

gunaydın kızlar cok fazla aktıf olamıyorum kusura bakmayın ...

bugun sıfırdan basladım denılebılır ve dunde spordakı ılk gunum sayılabılır zumba yaptık heryanım agrıyor bugun ..

kahvaltım

3-4 cerı domates
1 salatalık
2 dlm cavdar ekmegı
2-3 dılım kasar peynırı
2-3 dılım beyaz peynır

hıbıskus cayı ...

az oncede 4-5 tane kucuk parmak grısınılerden yedım kepeklı

Ee kac kiloyu beraber verdik:)

Oyle oluyo ya bi kahveyle kalmiyo insan. En iyisi hic oturmamak. Hele azmin azaldiysa bi cafeye bile kahve icin oturmamak lazim yanina pasta alasin geliyo yani
Kizlar ben artik bakkala bile gitmek istemiyorum, irademe hakim olamayip çikolatalara elim kayiyor hep, bakkali bile yasakladim kendime bundan sonra.

Bugün neler yedim

Sabah

yarım domates,maydanoz,yarım krep
Şekersiz çay

Ara:yeşilçay

Öğlen
Soya soslu tavuk salata

Ara:Bir Portakal

Akşam:

Bir kase domates çorbası(Dün yaptım mis)
Karnabahar haşlama
Yoğurt

Şu ana kadar 1 litre su

Ben kendi açtığım konuyu bıraktım buraya takıldım kaldım :KK70: Bu sefer şişmanlasam da kaçmak yok aranızdan :KK70: Yok yok bu sefer olacak hedef koydum mart ayı sonunda 79 olcammmmmmm bana destek olunnn benim günüm çok güzel geçiyo ne oluyosa akşam oluyo canım bişeyler istiyo dürüm falan yemeye kalkıyorum bu da kilo vermemi engelliyo çok zor veriyorum ben zaten hata yapmamam lazım. :oops:
evet bu sefer en azından 70 e inmeden kaçmak yoookkk

Günaydin bayanlar birinci bellimi bi bakayim dedim ama sanirim belli degil daha ona göre cikolata aldim yanima birinci olamadiysam yemiyeyim :)
Bu sabahki kahvaltim, süzme yogurt azcik ekmek çay, birkac dilim patates
belli canım yazıyo ya ilk sayfada:)
gunaydın kızlar cok fazla aktıf olamıyorum kusura bakmayın ...

bugun sıfırdan basladım denılebılır ve dunde spordakı ılk gunum sayılabılır zumba yaptık heryanım agrıyor bugun ..

kahvaltım

3-4 cerı domates
1 salatalık
2 dlm cavdar ekmegı
2-3 dılım kasar peynırı
2-3 dılım beyaz peynır

hıbıskus cayı ...

az oncede 4-5 tane kucuk parmak grısınılerden yedım kepeklı
bu son başlangıç dimi canıımm?
Kizlar ben artik bakkala bile gitmek istemiyorum, irademe hakim olamayip çikolatalara elim kayiyor hep, bakkali bile yasakladim kendime bundan sonra.
sorma.:(

Kizlar benim büyük koskocaman bir derdim var ama kimseciklere anlatamiyorum,
Ben eşimle 9 ay önce ayrildim 2 kucuk cocugum var eşimin abisi kayinpederim bana sahip cikti cocuklarla kayinvalideme taşindim ayri bir memlekete gittim herşeyleri birakip, bu arada kaynim bana iş verdi 8 aydirda onunla çalisiyorum, sorunum şuki eşimi unutamadim ve biz yeniden bariştik, ama onun hiçbirşeyi yok zamaninda abisiylede kavga etti ama abisi kesinlikle onu istemiyr çaliştigimiz yer ufak bir memleket son zamanlarda abisiyle çaliştigimdan abisi burnumdan getiriyor hiçbir yaptigimi begenmiyor, kardeşinin intikamini benden aliyor sanki, kayinpederimde bizimle birlikte çalisiyor eğer sizi burda istemezse bende sizinle giderim diyor kaynanam kayinpederimde eşimi affetti ama, kaynim hiç affetmiyor son 4gündür çok çekiyorum napicami bilemedim eşimin hiçbirşeyi yok maddi olarak çalismiyorda bizi alip başka biryerede götüremiyor offff bana bi akil verin ben napaym kaynanamda işten çikma diye tutturuyor ama hiç cekilecek gibi değil çok zor durumdayim açikcasi.bayaği uzun oldu yazdiklarim

Ben eşimle 9 ay önce ayrildim 2 kucuk cocugum var eşimin abisi kayinpederim bana sahip cikti cocuklarla kayinvalideme taşindim ayri bir memlekete gittim herşeyleri birakip, bu arada kaynim bana iş verdi 8 aydirda onunla çalisiyorum, sorunum şuki eşimi unutamadim ve biz yeniden bariştik, ama onun hiçbirşeyi yok zamaninda abisiylede kavga etti ama abisi kesinlikle onu istemiyr çaliştigimiz yer ufak bir memleket son zamanlarda abisiyle çaliştigimdan abisi burnumdan getiriyor hiçbir yaptigimi begenmiyor, kardeşinin intikamini benden aliyor sanki, kayinpederimde bizimle birlikte çalisiyor eğer sizi burda istemezse bende sizinle giderim diyor kaynanam kayinpederimde eşimi affetti ama, kaynim hiç affetmiyor son 4gündür çok çekiyorum napicami bilemedim eşimin hiçbirşeyi yok maddi olarak çalismiyorda bizi alip başka biryerede götüremiyor offff bana bi akil verin ben napaym kaynanamda işten çikma diye tutturuyor ama hiç cekilecek gibi değil çok zor durumdayim açikcasi.bayaği uzun oldu yazdiklarim

Öncelikle allah yardımcın olsun canım.
Burda büyük rol eşine düşüyor.
Eğer seni istiyorsa çocuklarının geleceğini düşünüyorsa öncelikle kendisine iş bulmalı.
Madem kayınpederin ve kayınvalidende affetti oğullarını o zaman onlarda sizinle gelir.
Sende işe girersin el birliğiyle herşeyin altından kalkarsınız.

Başka bir yolu ise kaynının annesini babasını kaybetme korkusuyla eşini affetmesi.
Aile büyükleri kaynında konuşsun ve ikna etmeye çalışsınlar.

Bir şeyi merakettim yalnız 9 ay önce nerde kalıyordunuz eşyalarınız eviniz yok mu?

bence eşin iş bulmalı canım yoksa elindeki maddi durumunu da kaybetmiş olacaksın çocuklarını düşünmen lazım
kaynını ikna etmekle uğraşmaktansa ikinizde iş bulun başka yerde, çocuklarına da kayınvaliden bakar gündüzleri

Öncelikle allah yardımcın olsun canım.
Burda büyük rol eşine düşüyor.
Eğer seni istiyorsa çocuklarının geleceğini düşünüyorsa öncelikle kendisine iş bulmalı.
Madem kayınpederin ve kayınvalidende affetti oğullarını o zaman onlarda sizinle gelir.
Sende işe girersin el birliğiyle herşeyin altından kalkarsınız.

Başka bir yolu ise kaynının annesini babasını kaybetme korkusuyla eşini affetmesi.
Aile büyükleri kaynında konuşsun ve ikna etmeye çalışsınlar.

Bir şeyi merakettim yalnız 9 ay önce nerde kalıyordunuz eşyalarınız eviniz yok mu?
Evineşyalarini eşim ayrilinca kendine bekarevi açti oraya koydu şimdide borçlara karşilik birakti onlari yeniden ev düzecegiz yani.Kaynim sonuna kadar hakli adam beş para etmez ama çocuklarima kiyamiyorum onlarin hatrina affettim ama bunu abisine anlatamiyorum.abisi siz ayrilsanizda ben onlara bakarim diyor ama nereye kadar ben gençbir kadinim kaynanamla kaynatamla bir ömür nasil yaşarim bunu anlatamiyorum işte kendi ailemde iş yok zaten.
bence eşin iş bulmalı canım yoksa elindeki maddi durumunu da kaybetmiş olacaksın çocuklarını düşünmen lazım
kaynını ikna etmekle uğraşmaktansa ikinizde iş bulun başka yerde, çocuklarına da kayınvaliden bakar gündüzleri
Bende buyüzden ayrilamiyorum burdaki imkanlari başka yerde bulmam zor eşim biryerde uzun süre çalişmiyor maalesef işi olsa aslinda bu sorunlarda bukadar olmayacak

Evineşyalarini eşim ayrilinca kendine bekarevi açti oraya koydu şimdide borçlara karşilik birakti onlari yeniden ev düzecegiz yani.Kaynim sonuna kadar hakli adam beş para etmez ama çocuklarima kiyamiyorum onlarin hatrina affettim ama bunu abisine anlatamiyorum.abisi siz ayrilsanizda ben onlara bakarim diyor ama nereye kadar ben gençbir kadinim kaynanamla kaynatamla bir ömür nasil yaşarim bunu anlatamiyorum işte kendi ailemde iş yok zaten.

Bende buyüzden ayrilamiyorum burdaki imkanlari başka yerde bulmam zor eşim biryerde uzun süre çalişmiyor maalesef işi olsa aslinda bu sorunlarda bukadar olmayacak

Valla canım çocuklar için diyorsun ama işi gücü olmayan borcu harcı olan bir adamla ne kadar sürecek.
Yada o çocuklar ne kadar sağlıklı bir ortamda büyüyecek.
Eşine bak yine söylüyorum çok büyük iş düşüyor.
İşimi buldum çalışıyorum evimiz hazır demeli ve öyle gitmelisin.

Eğer kaynın haklıysa sen gidersen ve eşin yine devam ederse sorumsuzluğa bu sefer gidecek yerinde olmaz..
Eşten önce baba olmalı.Bir babada limon satar yinede evinin ekmeğini çıkarır.

Eşini sen daha iyi tanırsın,çok iyi düşün bence.

Ve eşinden ayrılma sebebini göz önünde bulundur sence eşin eksiklerini tamamladı mı?

bi yerde uzun süre çalışamıyo, eve para getiremiyo, eve çıksanız size bakamayacak vs vs... sence böyle bi adam çocuklarına yarar mı zarar mı canım buna karar ver, çocuklarım için demişsin ya.

Sevilay Allah yardımcın olsun ama düşündüm de babam iş güç sahibi olmayan, ailesinin geçimiyle hiç ilgilenmeyen, sorumsuz umarsız biri olsaydı hiç olmaması tercihim olurdu. Bazen bazı insanların varlığı yokluğunu aratabiliyor. Allah yardımcınız olsun ancak baba demek sadece etten kemikten var olan bir adam demek değildir. Eş değilim ama bir babanın evladı olarak böyle düşünüyorum.

Ayrılma sebebiniz neydi? Çok özel olmazsa öncelikli bunu öğrenmek istiyorum. Yani ayrılma sebebiniz de maddi sıkıntılar mıydı?

Ayrılma sebebiniz neydi? Çok özel olmazsa öncelikli bunu öğrenmek istiyorum. Yani ayrılma sebebiniz de maddi sıkıntılar mıydı?
Bir insan kendini zor duruma bile biledüşürürmü işte ben böyleyim.ayrilma sebebimiz bir erkegin yapmamasi gerejen şeylerin hepsini yspti, aldatma dahil, buna rağmen takildim kaldim benhiç normal değilim hep kandiriyorbeni düzeldim diyor bir şans daha vericem cocuklar icin çunki değiştiyse bunu görücem değişmediysede sonsuza dek ayriliriz.

Back