AYnen=)aynı noktadayız =) hedefler bır gonuller bır kılolar yakın 83,9 kıloydum pazartesı sabahı hedefım 60-62 ılk olarak
AYnen=)
Nasıl bi diyet uyguluyorsun haftalık hedefin kaç?
Ben bi kaç gün smothie diyeti yapıp ardından motignac karatay karışımı bir hal alcam inş tabi
bu hafta adaptasyon haftası olarak nıtelendırdım ben yogun ve streslı sacma sapan abur cuburlu bır donemden cıktım...
bellı bır dıyetım yok canım sabah rutın kahvaltı ogle salata corba sebze yemegı kofte vb.
aksamda salata corba yogurt gıbı hafıf gıdalar tuketıyorum ekmek yok abur cbur kızartma hamurısı yok ..
haftanın 5 gunu spor 2 gunu yuzmeye yazıldım pazartesı baslıyorum hepsine ınsallah hedefıme ulasırım haftalık aylık hedefım yok mayıs sonuna kadar 6lı rakamlara ozellıklede 65 altına dusmek hedefım
hem akşam hem spagetti.
lorinem
Yavruum seminer odeviyle uğraşıyorum arada girip cevap verebiliorum sadece. Gözümden kacmiss:)(
yüzme gibi keyifli egzersiz yok en güzelini yapmışsın=)
Merhaba kizlar :)
Tam olatak iyilesemedigim icin bu hafta sporu es gectim. Pazartesi yuruyus ve egzersizlere baslicam insallah. Menulerim de duzensiz ve sacma oldu, saglik olmadan hicbir seyin onemi yok gercekten
Tebrik ederim canım.. Benim de annem inanılmaz tatlıcı.. Her akşam evde kekler pastalar pudingler.. Aahh ahh..Kızlaaar irademe hakim olum ve Dondurmam yemedimreddettim başardııım (bide yarın tartıda eksi görmessem gel bak işe )
Kızlaaar irademe hakim olum ve Dondurmam yemedimreddettim başardııım (bide yarın tartıda eksi görmessem gel bak işe )
Ne kar mıKAR gelıyormus zaten hasta olursun canım :)
Bizimde ev öyle alıştım mesela annem sütlaç yaptı eski rabia 3-4 kase yerdi ama şimdiki rabia onun yerine elma yediiiTebrik ederim canım.. Benim de annem inanılmaz tatlıcı.. Her akşam evde arar pastalar pudingler.. Aahh ahh..
Ne kar mı
Yeter artık yaz gelsiiiiinEVET canım banada arkadas dedı
Bizimde ev öyle alıştım mesela annem sütlaç yaptı eski rabia 3-4 kase yerdi ama şimdiki rabia onun yerine elma yediii
Cnm bayan leslie cok tombik görünüyr o yüzdn yararli olmicani ddüşünüyorum hep. yararini görüyomusnSelam kızlar ben geldim
Şirkette network değiştiği için uzun zamandır siteyi açamıyordum.
Bu süre boyunca dikkat etmeye devam ettim.
Tek kaçamağım regl önce iki kuş lokumu yemek oldu minnacıktı
Onuda sonrasında leslie yaparak yakmaya çalıştım
Cnm bayan leslie cok tombik görünüyr o yüzdn yararli olmicani ddüşünüyorum hep. yararini görüyomusn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?