- 9 Ocak 2015
- 19.386
- 80.618
- 798
Yiyeli bâyâ oldu ama yok cuma gruplarından değilimAma bu saaatte elma yemeee. Yarin nerede tarti gunu canim cuma gruplarinda misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yiyeli bâyâ oldu ama yok cuma gruplarından değilimAma bu saaatte elma yemeee. Yarin nerede tarti gunu canim cuma gruplarinda misin
Hi burada tarti gunu pazartesi de:)Yiyeli bâyâ oldu ama yok cuma gruplarından değilim
Jilian belimi agritti o yüzdn artk yapmiyormBugun leslieden bahsetmissiniz kizlar. Herkese oneririm bir de jillian level 1i. Kacamak yapsam bile ertesi gun en azindan 100 gram eksiyi gormusumdur her zaman bunu yaptigim surece
Aa leslie daha iyi gelir belki:)Jilian belimi agritti o yüzdn artk yapmiyorm
Cok guzel canim yarin kesin eksi gorursunİyi akşamlar kkızlar
5 Mart
Kahvaltı
1 bardak süt
1 yumurta
4 zeytin
Yarım domates
1 dilim ekmek
Öğle
Ton balığı (yağını süzdüm)
1 dilim ekmek
Akşam
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık Tavuk ciğeri
2 çatal Hoşmerim (Mısır unundan yapılıyormuş)
Su: 3 lt
Spor: Lesli 3mile
Umarm cnm bugün biraz fazla da yedim insallah yarin daha iyi oluck kilo vermem durdu gibi bende metabolizmami sasirtayim dedimAa leslie daha iyi gelir belki:)
Bakalım cuma grubundayım aynı zamanda çok heyecanlıyım=)Cok guzel canim yarin kesin eksi gorursun
Aa aysegulcum hosgeldin:)Iyi geceler canimmm....
Bi kac cis var onlarda zamanla duzelir:)İyi geceler kizlaar:)
Bugunku menum
Kahvalti
Yagsiz tost
1 fincan sekersiz cay
Ogle
Yarim kase yogurt corbasi
1 adet sebzeli kofte
2 kasik kuskus pilavi
1 porsiyon salata
Ara
2 adet form biskuvi
Aksam
1 adet activia misir gevregi ile
Su: 2 lt anca olmustur
Spor: dedigim gibi pazartesi baslicam insallah:)
iyi yapmışsın canım ben durduğunu hissettiğimde bi gün abur cubur izni veriyorum sınırlı miktarda ama. ertesi gün kaldığım yerden devam ediyorum:)Umarm cnm bugün biraz fazla da yedim insallah yarin daha iyi oluck kilo vermem durdu gibi bende metabolizmami sasirtayim dedim
Canimmm hosgeldinGünaydin canim günlüğünü de takipte olacagim...
fantastikaaa