• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

İyi akşamlar kkızlar

5 Mart

Kahvaltı

1 bardak süt
1 yumurta
4 zeytin
Yarım domates
1 dilim ekmek

Öğle
Ton balığı (yağını süzdüm)
1 dilim ekmek

Akşam
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık Tavuk ciğeri
2 çatal Hoşmerim (Mısır unundan yapılıyormuş)

Su: 3 lt
Spor: Lesli 3mile

İyi akşamlar kkızlar

5 Mart

Kahvaltı

1 bardak süt
1 yumurta
4 zeytin
Yarım domates
1 dilim ekmek

Öğle
Ton balığı (yağını süzdüm)
1 dilim ekmek

Akşam
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık Tavuk ciğeri
2 çatal Hoşmerim (Mısır unundan yapılıyormuş)

Su: 3 lt
Spor: Lesli 3mile
Cok guzel canim yarin kesin eksi gorursun

Merhabalar :) bugünkü menüyü tamamladım :)
Sabah
Panini kepekli ekmek ama hepsi değil 3/4 ü diyelim, 2 bardak şekersiz çay, kibrit kutusu büyüklüğünde süzme peynir, 3-4 yeşil zeytin(sayısını unuttum), domates ve salatalık

Öğle
6 yemek kaşık nesfit ile 3 yemek kaşığı light yoğurtu karıştırıp yedim ve üstüne bolca su içtim ( süt ile yapınca tok tutmuyor ben genelde yoğurtla yemeyi tercih ediyorum)

Arada bir Türk kahvesi içtim şekersiz

Akşam
1 kase çorba
1 porsiyon kuru fasulye
2 yemek kaşığı pilav :)

Gece acıkırsam da yoğurt yiyeceğim. Yürüyüş de yaptım hava güzeldi taktım kulaklığı hızlı hızlı yürüdüm :)

- Bugün de güzel geçti şükürler olsun hiçbir şey çekmedi canım :D

Bana ödül yok kesin napsam inmiyor takıldım aynı yerde kaç gündür bakalım her hafta 1 kilo da versem mutlu olurum hiç vermemekten iyi canım bişey de çekmiyor şimdilik

Şimdilik kaçıyorum evde pek giremiyorum yarın yazarımmm bugünü de atlattık çok şükür şimdi biraz yürüyüş yapıcam sonra da bitki çayı içicem. İyi akşamlar hepinize:KK68:

İyi geceler kizlaar:)
Bugunku menum
Kahvalti
Yagsiz tost
1 fincan sekersiz cay

Ogle
Yarim kase yogurt corbasi
1 adet sebzeli kofte
2 kasik kuskus pilavi
1 porsiyon salata

Ara
2 adet form biskuvi

Aksam
1 adet activia misir gevregi ile

Su: 2 lt anca olmustur
Spor: dedigim gibi pazartesi baslicam insallah:)

İyi geceler kizlaar:)
Bugunku menum
Kahvalti
Yagsiz tost
1 fincan sekersiz cay

Ogle
Yarim kase yogurt corbasi
1 adet sebzeli kofte
2 kasik kuskus pilavi
1 porsiyon salata

Ara
2 adet form biskuvi

Aksam
1 adet activia misir gevregi ile

Su: 2 lt anca olmustur
Spor: dedigim gibi pazartesi baslicam insallah:)
Bi kac cis var onlarda zamanla duzelir:)

Umarm cnm bugün biraz fazla da yedim insallah yarin daha iyi oluck kilo vermem durdu gibi bende metabolizmami sasirtayim dedim
iyi yapmışsın canım ben durduğunu hissettiğimde bi gün abur cubur izni veriyorum sınırlı miktarda ama. ertesi gün kaldığım yerden devam ediyorum:)

withoutlove withoutlove canım senin bi önceki sabah neden aynı çıktığını buldum sanırım. akşam bi tek çorba içmişsin acıkırsam yoğıurt yerim demişsin. o yüzden bence çünkü az yemek bünyeye baskı yapıyo olmadık yere yağ depolatıyo. öğünlerini biraz daha düzene sokman lazım ne kadar meşgul olursan ol bu yeme işini nefes almak gibi rutin bi şey haline getirmen lazım şu sabah kahvaltıların mesela düzensiz, sağlam bi kahvaltıyla başlamayan bir gün, yarım metabolizmayla başlamış bir gün demektir yani çok hızlı çalışmasını bekleyemezsin. bak ben 8deki servisime yetişeyim diye 6 buçukta kalkıyorum ki rahat rahat kahvaltımı yapayım:)

Günaydin canim günlüğünü de takipte olacagim...
fantastikaaa :KK54:

Back