• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Vazgeçtim yemicem :63:Üzülüceğimi bile bile yiceksem ne anlamı var
Bu saatte yesen eritirsin aslinda sporla ama spor yapamam diyosan yeme evet::D
waaw yoğurtlu dondurma supermıs:KK53:
Tadida super:D:D
Bendeki düz mantik insanlar spor yapiyor 3 saat yediklerini yakiyor ben spor yapamiyrum ozaman az yiyerek dengeye koyarim diye düşünüyirum cahillik başa bela

aksam 50 mekik ceksen bile kar canim yapamaz misin

Tünaydinlarrr:)

Eklentiler

• 20150305_125636.jpg
    20150305_125636.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 66
birsevgi birsevgi
15 mekikten fazla cekemiyrum simdilik :) eve gidince cocuklar canima okuyor, leslie yaparken okadr bunalmiyrum, gecen aksam spor yapiyrum dedim kizima 4 yaşinda anne spor yapma diyor zayiflama diyor ya engelliyor resmen beni hain evlat

Aaa neden sevmiyosun kedileriiii bu topiğin yarısı kedili buarada avatarlara bakarsan:KK53::KK53:

Benim kayınvalidem gazinoda oturuyor oyuzden cok gitmiyorum oraya:KK48: ama bende yakınım oralara

bılmıyorum kanım ısınmıyor kopekler daha sevımlı gelıyor bana : )

ah kaynana gelınler sızı = )

gunaydın kızlar sımdı fırsat bulabıldım regl oldum dun gece sancıdan kıvranıyorum :(

kahvaltı edemedım az oncede cıgkofte yedım bol marulllu 5 adet yarım lavaslan

Kızlar benim yakın arkadaşım diyetisyene gitti ona yağ yakıcı bir çay tarifi vermiş acaba onu mu yapsam ben de.
2 portakal
1 limon
bir çay kaşığı karanfil
1 çay kaşığı top karabiber
2 çubuk tarçın
2 yeşil elma

Bunların hepsini tencerede kaynatıyormuş iki litre suda sonra süzüp içiyormuş ama diyetisyen bu yaptığını 2 günde bitir demiş. Soğuk da içebilirsin demiş. Bilemedim denesem mi

Kızlar benim yakın arkadaşım diyetisyene gitti ona yağ yakıcı bir çay tarifi vermiş acaba onu mu yapsam ben de.
2 portakal
1 limon
bir çay kaşığı karanfil
1 çay kaşığı top karabiber
2 çubuk tarçın
2 yeşil elma

Bunların hepsini tencerede kaynatıyormuş iki litre suda sonra süzüp içiyormuş ama diyetisyen bu yaptığını 2 günde bitir demiş. Soğuk da içebilirsin demiş. Bilemedim denesem mi

HIMMM ARKADASIN DENESIN FAYDA GORURSE BASLARSIN BENCE

HIMMM ARKADASIN DENESIN FAYDA GORURSE BASLARSIN BENCE

Denedi o ama listesine de uydu 83 kilodan 79a indi 2 haftada. Çay tualete çıkardı baya dedi. Ama diyetiyle birlikte demek ki işe yaradı. Diyet listesi de 6 öğünlü bir liste. Hemen hemen bizim gibi yiyor sabah kahvaltısı klasik arada elma yiyor sonra öğle yemeği sonra yine meyve yiyor akşam da hafif yiyor akşam 9 gibi de süt veya yoğurt yiyor.

Back