- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
Ay insallah:) belki de evlendigimde yerlrsirim burayaKolay gelsin nasip belli olmaz. Bi kaç arkadaşım hiç ihtimal vermemelşerine rağmen yıllar sonra izmite yerleştilşer iş bulup.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay insallah:) belki de evlendigimde yerlrsirim burayaKolay gelsin nasip belli olmaz. Bi kaç arkadaşım hiç ihtimal vermemelşerine rağmen yıllar sonra izmite yerleştilşer iş bulup.
Hım malum kişi Oralı yani=)Ay insallah:) belki de evlendigimde yerlrsirim buraya
Emin olduğum tek şey az yemek kilo vermeyi zorlaştırıyor.
Tamam canımmm çok teşekkürlerAcele etmee.
menulerini kontrol edicem aksam.
Oda burayi sevenlerden :) ama memur olunca belli bi sehrin olmuyo zaten:)Hım malum kişi Oralı yani=)
gecmıs olsun canımGünaysss canikolarım
Çok hastayım çokkk
Canım doğal kaymak satan bir yer bul, içine minik minik muz doğra üzerine tarçın serp al sana mis gibi dondurma.Turkishcandy tatlım bana yardııım et biliyormusun çarşıdaki serbesleri dondurmacı oradan canım dondurma almak istiyooooor napayım sence
Ama benim canım kavunlu,ahududulu bide böğürtlenli istiyor hepsinden bir top olmaz dimi neyse unuttum gitti tutucam kendimi napimCanım doğal kaymak satan bir yer bul, içine minik minik muz doğra üzerine tarçın serp al sana mis gibi dondurma.
canım cok canın cektıyse bırtop karışık mesvelı bır top da sade toplam ıkı top yıyebılırsın aksama sporla telafı edersınAma benim canım kavunlu,ahududulu bide böğürtlenli istiyor hepsinden bir top olmaz dimi neyse unuttum gitti tutucam kendimi napim
Karısık meyveli var mıdır bilmiyorum ama yarın tartı günü üzülmek istemiyorum neyse ben iradeliyimdir tutarım kendimi zaten kendime sözüm var bu ay 2-3 kilo verirsem alıcam bi maraş dondurması kendimecanım cok canın cektıyse bırtop karışık mesvelı bır top da sade toplam ıkı top yıyebılırsın aksama sporla telafı edersın
hıc yememen daha ıyı tabıkıKarısık meyveli var mıdır bilmiyorum ama yarın tartı günü üzülmek istemiyorum neyse ben iradeliyimdir tutarım kendimi zaten kendime sözüm var bu ay 2-3 kilo verirsem alıcam bi maraş dondurması kendime
Kahve dunyasinda yogurtlu dondyrma var kalorisi cok az. Ordan ye? Olmadi bi top sade ye:)Turkishcandy tatlım bana yardııım et biliyormusun çarşıdaki serbesleri dondurmacı oradan canım dondurma almak istiyooooor napayım sence
Vazgeçtim yemicem Üzülüceğimi bile bile yiceksem ne anlamı varKahve dunyasinda yogurtlu dondyrma var kalorisi cok az. Ordan ye? Olmadi bi top sade ye:)
waaw yoğurtlu dondurma supermısKahve dunyasinda yogurtlu dondyrma var kalorisi cok az. Ordan ye? Olmadi bi top sade ye:)
Bendeki düz mantik insanlar spor yapiyor 3 saat yediklerini yakiyor ben spor yapamiyrum ozaman az yiyerek dengeye koyarim diye düşünüyirum cahillik başa bela
Hahahah :)))Ama benim canım kavunlu,ahududulu bide böğürtlenli istiyor hepsinden bir top olmaz dimi neyse unuttum gitti tutucam kendimi napim