Bu saatte yesen eritirsin aslinda sporla ama spor yapamam diyosan yeme evet:Vazgeçtim yemicemÜzülüceğimi bile bile yiceksem ne anlamı var
Tadida superwaaw yoğurtlu dondurma supermıs
Bendeki düz mantik insanlar spor yapiyor 3 saat yediklerini yakiyor ben spor yapamiyrum ozaman az yiyerek dengeye koyarim diye düşünüyirum cahillik başa bela
Ama benim canım kavunlu,ahududulu bide böğürtlenli istiyor hepsinden bir top olmaz dimi neyse unuttum gitti tutucam kendimi napim
aklina geldiginde dislerini fircala, ben öyle yapiyorum bazen geciriyo o anlik istegi
Aaa neden sevmiyosun kedileriiii bu topiğin yarısı kedili buarada avatarlara bakarsan
Benim kayınvalidem gazinoda oturuyor oyuzden cok gitmiyorum orayaama bende yakınım oralara
Kızlar benim yakın arkadaşım diyetisyene gitti ona yağ yakıcı bir çay tarifi vermiş acaba onu mu yapsam ben de.
2 portakal
1 limon
bir çay kaşığı karanfil
1 çay kaşığı top karabiber
2 çubuk tarçın
2 yeşil elma
Bunların hepsini tencerede kaynatıyormuş iki litre suda sonra süzüp içiyormuş ama diyetisyen bu yaptığını 2 günde bitir demiş. Soğuk da içebilirsin demiş. Bilemedim denesem mi
HIMMM ARKADASIN DENESIN FAYDA GORURSE BASLARSIN BENCE
Hayırlısı herşeyin o zaman. Bak dönen arkadaşımda öğretmendi atandı yeni döndü izmite:) Umut aşılayım sana.Oda burayi sevenlerden :) ama memur olunca belli bi sehrin olmuyo zaten:)
Hayırlısı herşeyin o zaman. Bak dönen arkadaşımda öğretmendi atandı yeni döndü izmite:) Umut aşılayım sana.
28 Merve sen?OCEAN sen kac yasındasın canım ve adın nedır
Bende memnun oldum. kaç kilosun hedefin kaç?26 NİHAL bende memnun oldum : )
Bende memnun oldum. kaç kilosun hedefin kaç?
ben 85 ten 62 ye ulaşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?