Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Vazgeçtim yemicem Üzülüceğimi bile bile yiceksem ne anlamı var
Bu saatte yesen eritirsin aslinda sporla ama spor yapamam diyosan yeme evet:
waaw yoğurtlu dondurma supermıs
Tadida super
Bendeki düz mantik insanlar spor yapiyor 3 saat yediklerini yakiyor ben spor yapamiyrum ozaman az yiyerek dengeye koyarim diye düşünüyirum cahillik başa bela

aksam 50 mekik ceksen bile kar canim yapamaz misin

birsevgi
15 mekikten fazla cekemiyrum simdilik :) eve gidince cocuklar canima okuyor, leslie yaparken okadr bunalmiyrum, gecen aksam spor yapiyrum dedim kizima 4 yaşinda anne spor yapma diyor zayiflama diyor ya engelliyor resmen beni hain evlat

Aaa neden sevmiyosun kedileriiii bu topiğin yarısı kedili buarada avatarlara bakarsan

Benim kayınvalidem gazinoda oturuyor oyuzden cok gitmiyorum oraya ama bende yakınım oralara

bılmıyorum kanım ısınmıyor kopekler daha sevımlı gelıyor bana : )

ah kaynana gelınler sızı = )

gunaydın kızlar sımdı fırsat bulabıldım regl oldum dun gece sancıdan kıvranıyorum

kahvaltı edemedım az oncede cıgkofte yedım bol marulllu 5 adet yarım lavaslan

Kızlar benim yakın arkadaşım diyetisyene gitti ona yağ yakıcı bir çay tarifi vermiş acaba onu mu yapsam ben de.
2 portakal
1 limon
bir çay kaşığı karanfil
1 çay kaşığı top karabiber
2 çubuk tarçın
2 yeşil elma

Bunların hepsini tencerede kaynatıyormuş iki litre suda sonra süzüp içiyormuş ama diyetisyen bu yaptığını 2 günde bitir demiş. Soğuk da içebilirsin demiş. Bilemedim denesem mi

HIMMM ARKADASIN DENESIN FAYDA GORURSE BASLARSIN BENCE

HIMMM ARKADASIN DENESIN FAYDA GORURSE BASLARSIN BENCE

Denedi o ama listesine de uydu 83 kilodan 79a indi 2 haftada. Çay tualete çıkardı baya dedi. Ama diyetiyle birlikte demek ki işe yaradı. Diyet listesi de 6 öğünlü bir liste. Hemen hemen bizim gibi yiyor sabah kahvaltısı klasik arada elma yiyor sonra öğle yemeği sonra yine meyve yiyor akşam da hafif yiyor akşam 9 gibi de süt veya yoğurt yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…