• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Hareketler basit gibi duruyor ama değil doğru yapılırsa faydası var kesinlikle:KK66:
Ben de karar verdim Leslie'ye başlıyorum bu akşam. Geçen yıl günde 1,5 saat yürüyüş yapmıştım açık havada sadece 20 güncük. Resmen küçülmüştüm. Tartıda hiç gitmemişti ama resmen 1 beden küçülmüştüm.

Ben de karar verdim Leslie'ye başlıyorum bu akşam. Geçen yıl günde 1,5 saat yürüyüş yapmıştım açık havada sadece 20 güncük. Resmen küçülmüştüm. Tartıda hiç gitmemişti ama resmen 1 beden küçülmüştüm.

yürüyüş özellikle baldıriç bacak üst bacak ve popoya faydalı canım...
Bekarken babam ilk kez kiloma laf etmişti bende 1 ay gün aşırı 1 saat yürümüştüm önü düğmelenmeyen pantalonum düğmeli şekilde giyip çıkarıyordum.
Eğer dışarda yürüme şansın yoksa çocuk varsa eş varsa zamanım yok diyorsan kesinlikle başlamalısın...

Şöyle söyliyim tatlım ara ara hep yaptığım bir spordur.
Bekarken daha düzenliydim çok faydasını gördüm.
Şimdi evliyim ve oğluşum var böyle kaçamak zamanlarında oturmaktansa hareket olsun diye yapıyorum.
Ertesi gün tartıda - rakam görüyorum:KK70:
Ciddenmi leslie teyzeye neden etki etmemis acaba düzenli yapmiyr demekki sporunu :p

Ciddenmi yaa bende deniyeyim bari

Evet patlarcasına dar gelen kotlarımın içine fıt diye giriyodum. Benim göbeğime de etki etmişti kazaklarım filan çok zarif duruyordu üstümde.
Bende baslicm o zmn gelismeleri yazarm zatn bu ara kendimi yetersz buluyorm kilo vermem durdu gibi :(

Aksam yemegim kızlar 20150305_174328.jpg

Merhaba kizlar kahvaltum
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir 1 cay kasigi kadar helva domates salatalik oglen yesil cay aksam sebzeli tavuk sote nerdeyse yagsiz ama yaninda kardesim tavuk kroket isttedi onu yiyecek diye bende bi 3 tane yedim ama kendim evde yaptim kizlar sizce aksam yuruyus yapayim mi

Kızlaar az önce bi tatlı krizi geldi neyseki 2 tane elma ile kovduk :KK48: yarın tartı günü :KK17::KK17:

Merhaba kizlar kahvaltum
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir 1 cay kasigi kadar helva domates salatalik oglen yesil cay aksam sebzeli tavuk sote nerdeyse yagsiz ama yaninda kardesim tavuk kroket isttedi onu yiyecek diye bende bi 3 tane yedim ama kendim evde yaptim kizlar sizce aksam yuruyus yapayim mi
Yürüyüş şart her halükarda :KK51:

Bugun leslieden bahsetmissiniz kizlar. Herkese oneririm bir de jillian level 1i. Kacamak yapsam bile ertesi gun en azindan 100 gram eksiyi gormusumdur her zaman bunu yaptigim surece

Back