Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de karar verdim Leslie'ye başlıyorum bu akşam. Geçen yıl günde 1,5 saat yürüyüş yapmıştım açık havada sadece 20 güncük. Resmen küçülmüştüm. Tartıda hiç gitmemişti ama resmen 1 beden küçülmüştüm.Hareketler basit gibi duruyor ama değil doğru yapılırsa faydası var kesinlikle
Ben de karar verdim Leslie'ye başlıyorum bu akşam. Geçen yıl günde 1,5 saat yürüyüş yapmıştım açık havada sadece 20 güncük. Resmen küçülmüştüm. Tartıda hiç gitmemişti ama resmen 1 beden küçülmüştüm.
Ciddenmi leslie teyzeye neden etki etmemis acaba düzenli yapmiyr demekki sporunuŞöyle söyliyim tatlım ara ara hep yaptığım bir spordur.
Bekarken daha düzenliydim çok faydasını gördüm.
Şimdi evliyim ve oğluşum var böyle kaçamak zamanlarında oturmaktansa hareket olsun diye yapıyorum.
Ertesi gün tartıda - rakam görüyorum
Ciddenmi yaa bende deniyeyim bariBen de karar verdim Leslie'ye başlıyorum bu akşam. Geçen yıl günde 1,5 saat yürüyüş yapmıştım açık havada sadece 20 güncük. Resmen küçülmüştüm. Tartıda hiç gitmemişti ama resmen 1 beden küçülmüştüm.
Evet patlarcasına dar gelen kotlarımın içine fıt diye giriyodum. Benim göbeğime de etki etmişti kazaklarım filan çok zarif duruyordu üstümde.Ciddenmi yaa bende deniyeyim bari
Bende baslicm o zmn gelismeleri yazarm zatn bu ara kendimi yetersz buluyorm kilo vermem durdu gibiEvet patlarcasına dar gelen kotlarımın içine fıt diye giriyodum. Benim göbeğime de etki etmişti kazaklarım filan çok zarif duruyordu üstümde.
Başlayalım beraber evet.. Ben kararlıyım bu akşam başlıyorum..Bende baslicm o zmn gelismeleri yazarm zatn bu ara kendimi yetersz buluyorm kilo vermem durdu gibi
Tmm cnm bende baslicm eliptik bisikletlede calisiyorm ben ardindan da leslie yaparmBaşlayalım beraber evet.. Ben kararlıyım bu akşam başlıyorum..
Aksam yemegim kızlarEki Görüntüle 1442384
Akşam yemeğim:
6 kaşık zeytinyağlı pırasa+yoğurt
Haha yok kizz zaten ben odul hakkimi kullanmicam:)Hmm bakıyorum da ödül günü yaklaştığı için kuş kadar yenmeye başlanmışşş.
Yürüyüş şart her halükardaMerhaba kizlar kahvaltum
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir 1 cay kasigi kadar helva domates salatalik oglen yesil cay aksam sebzeli tavuk sote nerdeyse yagsiz ama yaninda kardesim tavuk kroket isttedi onu yiyecek diye bende bi 3 tane yedim ama kendim evde yaptim kizlar sizce aksam yuruyus yapayim mi
Ama bu saaatte elma yemeee. Yarin nerede tarti gunu canim cuma gruplarinda misinKızlaar az önce bi tatlı krizi geldi neyseki 2 tane elma ile kovduk yarın tartı günü