Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Sizin kahvaltıların yanında benimki 5 kişilik resmen :) ama ben Karatay yapıyorum bilmeyenler için hatırlatim 2 öğün yiyorum, Karatay hocanın önerileri doğrultusunda. :)

11:30 - 2 yumurtayla tereyağında yapılmış peynirli omlet, 15 yeşil zeytin zeytinyağlı, 1 tatlı kaşığı kaymak, 1 çay tabağı kuruyemiş, 1 salatalık, 1 dilim peynir, 1 yeşil elma, dereotu

17:00 - 1 tabak kurufasulye, 1 tabak hamsi buğulama ve salata

kahvaltım 9.00
1 yumurta
2 dılım peynır
7 ad.zeytın
salatalık
yesıl cay

ara 12.00
1 kase yoğurt ıcıne 1 tatlı kasıgı keten tohumu ve 1 cay kasıgı tarçın
3 ad kuru kayısı

Turkishcandy tatlım bana yardııım et biliyormusun çarşıdaki serbesleri dondurmacı oradan canım dondurma almak istiyooooor napayım sence

Turkishcandy tatlım bana yardııım et biliyormusun çarşıdaki serbesleri dondurmacı oradan canım dondurma almak istiyooooor napayım sence
Canım doğal kaymak satan bir yer bul, içine minik minik muz doğra üzerine tarçın serp al sana mis gibi dondurma.

Canım doğal kaymak satan bir yer bul, içine minik minik muz doğra üzerine tarçın serp al sana mis gibi dondurma.
Ama benim canım kavunlu,ahududulu bide böğürtlenli istiyor hepsinden bir top olmaz dimi neyse unuttum gitti tutucam kendimi napim

Ama benim canım kavunlu,ahududulu bide böğürtlenli istiyor hepsinden bir top olmaz dimi neyse unuttum gitti tutucam kendimi napim
canım cok canın cektıyse bırtop karışık mesvelı bır top da sade toplam ıkı top yıyebılırsın aksama sporla telafı edersın

canım cok canın cektıyse bırtop karışık mesvelı bır top da sade toplam ıkı top yıyebılırsın aksama sporla telafı edersın
Karısık meyveli var mıdır bilmiyorum ama yarın tartı günü üzülmek istemiyorum neyse ben iradeliyimdir tutarım kendimi zaten kendime sözüm var bu ay 2-3 kilo verirsem alıcam bi maraş dondurması kendime

Kahve dunyasinda yogurtlu dondyrma var kalorisi cok az. Ordan ye? Olmadi bi top sade ye:)

1 1239874 tarih okuyorum canim umarim burada yaşarım ama zor sanki:)
asevilay canım az yemek hizlandirmaz ki ama. Ben de son kilolar icin uğraşıyorum ama az yemiyorum
Bendeki düz mantik insanlar spor yapiyor 3 saat yediklerini yakiyor ben spor yapamiyrum ozaman az yiyerek dengeye koyarim diye düşünüyirum cahillik başa bela

Aklıma iş sokmayin ya dondurma mevzusu benim irademi zorluyor ahududulu magnum gecen yaz hergün yerdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…