- 15 Aralık 2013
- 15.602
- 35.790
- 798
Bbbbb canim:)
Ha tmm kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bbbbb canim:)
Tarcinli yogurt ye yada tarcinli turk kahvesi yap iyi gelir:)İyi ageliamlar kızlar. Başım çatlıyor becerebilirsem erkenden yatcam. Menümü paylaşayımda kendimi pek bi mutsuz hissediyorum tatlı bişeyler istiyorum ben ya
4 Mart
Kahvaltı
Smothie
Öğle
Haşlanmış tavuk
Salata
Ara
1 Elma
Akşam
5 kaşık Tavuk ciğeri
1 kaşık pilav
Su: 2.5 lt
Spor: Leslie 3mil
türk kahvesini çok severim de tarçınlı nasıl oluyor=) pişerken mi sonradan mı tarçın ekleniyor?Tarcinli yogurt ye yada tarcinli turk kahvesi yap iyi gelir:)
menun guzell:)
hayıırr elma yemee öğleden sonra yeme meyve. yoğurt ye acıkırsan:)merhabalar iyi akşamlar akşam yemeğimi de yedim geldim :) henüz spora başlayamadığım için spor yerine yürüyüş yaptım bugün ama sanırım leslie 'yi bir araştırıp ona başlayacağım pilatesi araştırıyorum iyi bir yer. her neyse bugünkü akşam yemeğim, 1 kase mercimek çorbası (bol acı bastım içine oh acı acı yansın yağlar ) ve 1 porsiyon tavuk sote, yanına da mevsim salata. ve bolca su umarım gece acıkmam ama acıkırsam diye marketten yeşil elma aldım 1 tane elma yerim artık
pişerken konuluyor canım:)türk kahvesini çok severim de tarçınlı nasıl oluyor=) pişerken mi sonradan mı tarçın ekleniyor?
şimdi uykumu kaçırmak istemiyorum direk yatcam ama en yakın zamanda deneyeceğim =)pişerken konuluyor canım:)
uykunu biraz daha getirsin diye yoğurt ye o zaman tarçınlışimdi uykumu kaçırmak istemiyorum direk yatcam ama en yakın zamanda deneyeceğim =)
uykunu biraz daha getirsin diye yoğurt ye o zaman tarçınlı
aa neden ki şu an sadece elma var yoğurt almadım bir de leblebi var evde malesef ya salatalık da almıştım sabah yerim diye, salatalık yesem olur mu acaba? acıkmam da hani acıkırsam diye :)hayıırr elma yemee öğleden sonra yeme meyve. yoğurt ye acıkırsan:)
leslie 3 mil yaz dailymotiona yada youtubea. ben yapıyorum onu. ilk 15-20 dkdan sonra iyi terletiyo
hıııı tamam o zaman 1 saat sonra uyursun suan kafanı oyala bulmaca çöz bişey yapBen yemeyim diye direniyorum yoğurtta olsa sevk etme beni kötü yola
en güzeli salatalık her saat yenilebilir =)aa neden ki şu an sadece elma var yoğurt almadım bir de leblebi var evde malesef ya salatalık da almıştım sabah yerim diye, salatalık yesem olur mu acaba? acıkmam da hani acıkırsam diye :)
salatalık olur canım meyve şekeri bu saatlerde yenildiğinde depolanıy0 o yüzdenaa neden ki şu an sadece elma var yoğurt almadım bir de leblebi var evde malesef ya salatalık da almıştım sabah yerim diye, salatalık yesem olur mu acaba? acıkmam da hani acıkırsam diye :)
ben bugün kahvaltıdan sonra tozuttum kızlar akşam aperatif bişeyler yedim biraz kaçamak gibi oldu ama telafi de ettim 1 buçuk saat yürüyüş yaptım vücuduma çöp poşeti sarıp. bir de 30 dk jillian ile 30 dk leslie yapcam.
ama bu olmadı tabi 9 gündür iradeli davranmışken. o yüzden eğer ilk 3 e girersem ödül hakkımı 4. kişiye vericem ve ödül yapmıcam.
çünkü neydiii ödülün hakkını vermek için kaçamak yapmıyodukkk
biz 3 kişiyiz canım biri genelde odada olmuyo diğeri de benim gibi kilo vermeye çalıştığı için beraber yapıyoruz o yüzden sorun olmuyo:)Canm yurtta leslie ve jillian zor olmuyo mu? Keske ben de yapabilsem ama 4 kisiyiz odada.
hem akşam hem spagetti.Bugunku menumu yazip kacayim
Kahvalti
1 kucuk gevrek
1 dilim toast peyniri
Aksam
Yarim kaseden az domates corbasi
1 porsiyon yogurtlu ispanak
Yarim porsiyon spaghetti
Ara
1 paket limonlu form
Yine tum gun yattigim icin ogle kaynadi, simdi okuldayim biraz daha iyiyim neyse ki :)