• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

İyi akşamlar kızlar. Başım çatlıyor becerebilirsem erkenden yatcam. Menümü paylaşayımda kendimi pek bi mutsuz hissediyorum tatlı bişeyler istiyorum ben ya:(
4 Mart

Kahvaltı
Smothie

Öğle
Haşlanmış tavuk
Salata

Ara
1 Elma

Akşam
5 kaşık Tavuk ciğeri
1 kaşık pilav

Su: 2.5 lt
Spor: Leslie 3mil

İyi ageliamlar kızlar. Başım çatlıyor becerebilirsem erkenden yatcam. Menümü paylaşayımda kendimi pek bi mutsuz hissediyorum tatlı bişeyler istiyorum ben ya:KK43:
4 Mart

Kahvaltı
Smothie

Öğle
Haşlanmış tavuk
Salata

Ara
1 Elma

Akşam
5 kaşık Tavuk ciğeri
1 kaşık pilav

Su: 2.5 lt
Spor: Leslie 3mil
Tarcinli yogurt ye yada tarcinli turk kahvesi yap iyi gelir:)
menun guzell:)

merhabalar iyi akşamlar akşam yemeğimi de yedim geldim :) henüz spora başlayamadığım için spor yerine yürüyüş yaptım bugün ama sanırım leslie 'yi bir araştırıp ona başlayacağım pilatesi araştırıyorum iyi bir yer. her neyse bugünkü akşam yemeğim, 1 kase mercimek çorbası (bol acı bastım içine oh acı acı yansın yağlar :KK49:) ve 1 porsiyon tavuk sote, yanına da mevsim salata. ve bolca su :KK76: umarım gece acıkmam ama acıkırsam diye marketten yeşil elma aldım 1 tane elma yerim artık:KK48:

merhabalar iyi akşamlar akşam yemeğimi de yedim geldim :) henüz spora başlayamadığım için spor yerine yürüyüş yaptım bugün ama sanırım leslie 'yi bir araştırıp ona başlayacağım pilatesi araştırıyorum iyi bir yer. her neyse bugünkü akşam yemeğim, 1 kase mercimek çorbası (bol acı bastım içine oh acı acı yansın yağlar :KK49:) ve 1 porsiyon tavuk sote, yanına da mevsim salata. ve bolca su :KK76: umarım gece acıkmam ama acıkırsam diye marketten yeşil elma aldım 1 tane elma yerim artık:KK48:
hayıırr elma yemee öğleden sonra yeme meyve. yoğurt ye acıkırsan:)
leslie 3 mil yaz dailymotiona yada youtubea. ben yapıyorum onu. ilk 15-20 dkdan sonra iyi terletiyo

hayıırr elma yemee öğleden sonra yeme meyve. yoğurt ye acıkırsan:)
leslie 3 mil yaz dailymotiona yada youtubea. ben yapıyorum onu. ilk 15-20 dkdan sonra iyi terletiyo
aa neden ki :( şu an sadece elma var yoğurt almadım bir de leblebi var evde malesef :( ya salatalık da almıştım sabah yerim diye, salatalık yesem olur mu acaba? acıkmam da hani acıkırsam diye :)

aa neden ki :KK43: şu an sadece elma var yoğurt almadım bir de leblebi var evde malesef :KK43: ya salatalık da almıştım sabah yerim diye, salatalık yesem olur mu acaba? acıkmam da hani acıkırsam diye :)
salatalık olur canım meyve şekeri bu saatlerde yenildiğinde depolanıy0 o yüzden

ben bugün kahvaltıdan sonra tozuttum kızlar akşam aperatif bişeyler yedim biraz kaçamak gibi oldu ama telafi de ettim 1 buçuk saat yürüyüş yaptım vücuduma çöp poşeti sarıp. bir de 30 dk jillian ile 30 dk leslie yapcam.
ama bu olmadı tabi 9 gündür iradeli davranmışken. o yüzden eğer ilk 3 e girersem ödül hakkımı 4. kişiye vericem ve ödül yapmıcam.
çünkü neydiii ödülün hakkını vermek için kaçamak yapmıyodukkk

Canm yurtta leslie ve jillian zor olmuyo mu? Keske ben de yapabilsem ama 4 kisiyiz odada. :(

Bugunku menumu yazip kacayim

Kahvalti
1 kucuk gevrek
1 dilim toast peyniri

Aksam
Yarim kaseden az domates corbasi
1 porsiyon yogurtlu ispanak
Yarim porsiyon spaghetti

Ara
1 paket limonlu form

Yine tum gun yattigim icin ogle kaynadi, simdi okuldayim biraz daha iyiyim neyse ki :)

Bugunku menumu yazip kacayim

Kahvalti
1 kucuk gevrek
1 dilim toast peyniri

Aksam
Yarim kaseden az domates corbasi
1 porsiyon yogurtlu ispanak
Yarim porsiyon spaghetti

Ara
1 paket limonlu form

Yine tum gun yattigim icin ogle kaynadi, simdi okuldayim biraz daha iyiyim neyse ki :)
hem akşam hem spagetti. :KK11:

Back