Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Koskocaman yazmışsın kocaelide yaşıyorum diye yeni fark ettim. İzmitte okudum üniyi bende. Şimdi nasıl özlüyorum
Nerdesin sen ?

1 1239874 ben de burada okuyorum canim normalde istanbuldayim:) derincede yurtta kaliyorum. Bende cok seviyorum burayi okul bitince nasil gidicem bilmiyorum:)

Selaminaleyküm,
Sabah, çay 2brdk, Zeytin 3 tane, yaz helvasi birazcik tatli olmadan kahvalti yapiyrum, bir kase yeşil salata,

Öğle, çorba ve yogurt,
Akşam, salata, yogurt
Bol bol su,

Bu şekilde günü tamamlarim, akşamda lesli ve bacak hareketleti yapiyorum.

1 1239874 ben de burada okuyorum canim normalde istanbuldayim:) derincede yurtta kaliyorum. Bende cok seviyorum burayi okul bitince nasil gidicem bilmiyorum:)
İlk İzmite geldiğim yıl her hafta sonu ya ankaradaydım ya ist da nefret ediyordum izmitten. Ama şimdi çok özlüyorum . Yaşanılası bi şehir.
Bölümün ne ? Bakarsın iş orada bulursun.

Farkindayim canim benim fazla kilom yok aslinda yağ fazlaligim var ama ben tatli düşkünüyüm yemek çok yemiyrum, tatliyi artik sadece kahvaltida tüketiyorum birde yorgun ve halsiz düşmüyorum aslinda yediklerim bana yetiyor, amacim fit olmak 90kilolardan 74e kadar indim gerisi gelsin diye 65 olayim biran önce diye çabaluyorum, çunki kilo vermem ideal kiloya yaklaşinca durdu.

Aaaa telefonu yan çevirice görünmeyen kilo cetvlim ve bircok yazi ortaya cikti simdi farkettim

1 1239874 tarih okuyorum canim umarim burada yaşarım ama zor sanki:)
asevilay canım az yemek hizlandirmaz ki ama. Ben de son kilolar icin uğraşıyorum ama az yemiyorum

1 1239874 tarih okuyorum canim umarim burada yaşarım ama zor sanki:)
asevilay canım az yemek hizlandirmaz ki ama. Ben de son kilolar icin uğraşıyorum ama az yemiyorum
Kolay gelsin nasip belli olmaz. Bi kaç arkadaşım hiç ihtimal vermemelşerine rağmen yıllar sonra izmite yerleştilşer iş bulup.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…