- 5 Ağustos 2014
- 813
- 512
deli olur insan yaa allahtan benim oda arkadaşım da kilo vermeye çalışıyo ihihihi:)
e bana da inanmıyodu:) öyle bi zayıflıcaksın ki gözüne gözüne sokcaksın verdiğin kiloları:)Çok şanslısın ne güzel birileri destek olunca insan kolay pes etmiyor benim çevremde destek olan yok malesef erkek arkadaşım bile inanmıyor bana
e bana da inanmıyodu:) öyle bi zayıflıcaksın ki gözüne gözüne sokcaksın verdiğin kiloları:)
deli yaa öyle şey düşünür mü hiçç:)) ama kıskançlığı artıyo onu söyliim:))İlgisi de artar belki şimdi içinden diyodur bu şişman nasılsa kimse dönüp bakmaz içi rahattırZayıflayınca peşimden koşar kesin
deli yaa öyle şey düşünür mü hiçç:)) ama kıskançlığı artıyo onu söyliim:))
ol işte kudurtttArtar bence de orası kesin75 kiloya indiğim zaman bile artmıştı kıskançlığı 55 falan olsam demek ki neler olacak neler
ol işte kudurttthaha
bende uyucam hafiften acıkma hissediyorum çünküüüBu benim için çok motive edici oldu. Ben kaçıyorum biraz daha yürüyüş yapıp uyuyayım sabah olsunnn çabucak
Karatay sivilce yapar mı. Bu dördüncü yakızlar kilo bildirimlerinizi fotoğraflı olarak yapın lütfeeen:)
Badem kavrulmamış az yedim ama ya. Allah Allah biri gidiyo öbürü çıkıyo. Vücudum fazla proteine tepki mi veriyor acaba.
Nasıl mandıralarda vaziyet :) güvenilir mi.İyi geceler herkeze bu evde yapilan yürüyüşle sporundan yaptim kendi kendime bu akşam çok iyi geldi.
Bu arada peynircibaba reklami çikiyorya yörenizin mandirasi yaziyor heh işte ben o mandirada çalisiyorum bayannlar :))))
Tebrik ederim canim
canım regl dönemindesin unuttun mu?:)Badem kavrulmamış az yedim ama ya. Allah Allah biri gidiyo öbürü çıkıyo. Vücudum fazla proteine tepki mi veriyor acaba.
Çünkü karatay karaciğer yağlanmasını azaltıyo sonlandırıyo diye de biliyorum. Yolun başındayım ama tam aksi olması can sıkıcı.
oo tebrik ederimm:) çok güzel bi düşüş:)