Güvenilir canim korkmadan yiyin A kaliteNasıl mandıralarda vaziyet :) güvenilir mi.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum canlarım:)
Valla süpersiniz çok iyi sonuçlar var.
Hafta sonu ailemin yanındaydım kaçamaksız geçti çok şükür..
Ama ailem artık dur yeter diyor.
Babamda dahil..
Tabi kociş verebildiği kadar versin anne diyo
Annem baya sinirlendi...
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum canlarım:)
Valla süpersiniz çok iyi sonuçlar var.
Hafta sonu ailemin yanındaydım kaçamaksız geçti çok şükür..
Ama ailem artık dur yeter diyor.
Babamda dahil..
Tabi kociş verebildiği kadar versin anne diyo
Annem baya sinirlendi...
merhaba hanımlar
bende grubunuza dahil olmak istiyorum ve artık zayıflamak istiyorum. uzun zamandır karar verip en fazla bir hafta uyguluyorum sonra motivasyonum kayboluyor. bir yere bağlı olursam belki daha kolay verebilirim gibi hissediyorum
ben 28 yaşında bu sabah itibariyle 86 kiloyu görmüş biriyim ve artık kendime bir dur deme vaktim geldi. doğum emzirme derken bu bahanelerle yedikçe yiyen ben bu haldeyim ve artık bu benim evliliğimi de sağlığımıda bozmaya başladı.ben de sizle başlayayım olur mu????
merhaba hanımlar
bende grubunuza dahil olmak istiyorum ve artık zayıflamak istiyorum. uzun zamandır karar verip en fazla bir hafta uyguluyorum sonra motivasyonum kayboluyor. bir yere bağlı olursam belki daha kolay verebilirim gibi hissediyorum
ben 28 yaşında bu sabah itibariyle 86 kiloyu görmüş biriyim ve artık kendime bir dur deme vaktim geldi. doğum emzirme derken bu bahanelerle yedikçe yiyen ben bu haldeyim ve artık bu benim evliliğimi de sağlığımıda bozmaya başladı.ben de sizle başlayayım olur mu????
Alemsin valla sabah tartil bakalim kac gram gitmis :) ödemdir o ödem su atmişindir, hep boyle derler.Ayyy keşke yarın tartılsaydık bugün kaç kere tualete gittim sayamadım yaniKesin bir kilo verecem bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?