Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Günaydin bayanlarr ben geldim bayagi yogun oluyorym sabahtan yazamadim bu sizinle diyete girdigim ilk haftam bu kilom 73.7kg gecen haftaki kilom 74un üstündeydi.

Eklentiler

• IMG_20150302_063940.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 109
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum canlarım:)

Valla süpersiniz çok iyi sonuçlar var.

Hafta sonu ailemin yanındaydım kaçamaksız geçti çok şükür..

Ama ailem artık dur yeter diyor.
Babamda dahil..

Tabi kociş verebildiği kadar versin anne diyo
Annem baya sinirlendi...

Olsun biraz daha ver sonra durursun 55 ol yeter

Herkese selammmmm
Maşallah herkes cok guzel kilolar vermiş ya normalde haftada 1 kg vermek bile zordur nerdeyse 2 kg verenler var
Sanırım guzel ödem atılmış insallah hep böyle devam eder
Bana gelince ben dun temizlik yapmıstım tartının yerini değiştirmiştim şimdi anlamadıgım sekilde bi cıkıyorum öyle gosteriyor bi cıkıyorum böyle gösteriyor kafayı yedi gibi. Eşime söyledim akşama pil alıp gelecek bide öyle deneyelim dedik
3gün önce tartıldıgımda 69.9 du şimdi kaç hiç bilmiyorum sinirden öldüm
Neyseki 2 haftada bir 1.yi seciyoruzda bu haftanın sonucu okadar önemli değil

Oyuzden ben 3 gun önceki sonucumu yazdırsam olurmu candy? (adın ne canım candy demek komik oluyor)
69.9 diye yaz canım

Ver kız ver
Sonra bişey olurda alırsan tolere edebilirsin hiç değilse

Sabah, lor peyniri, domates, zeytin, salatalık ve bir bardak süt içtim. 11 gibi 5 adet badem yedim. 1 gibi öğle yemeğine indim. Tavuk yemeği vardı ondan yedim yanında salata ve yoğurt.

Aynen kızlar kilo vermeye devam

Ben bugün;

Sabah nestle nesfit bir haşlama yumurta

Ara:yok

Öğlen:

Cacık,
Kuru fasulye

Ara:Bir kahve

Akşam

Fırında tavuk
Salata

Şu ana kadar 1,5 litre su

merhaba hanımlar
bende grubunuza dahil olmak istiyorum ve artık zayıflamak istiyorum. uzun zamandır karar verip en fazla bir hafta uyguluyorum sonra motivasyonum kayboluyor. bir yere bağlı olursam belki daha kolay verebilirim gibi hissediyorum
ben 28 yaşında bu sabah itibariyle 86 kiloyu görmüş biriyim ve artık kendime bir dur deme vaktim geldi. doğum emzirme derken bu bahanelerle yedikçe yiyen ben bu haldeyim ve artık bu benim evliliğimi de sağlığımıda bozmaya başladı.ben de sizle başlayayım olur mu????

Hoşgeldin. Ben de 10 gün önce 86 kiloydum bugün 83.9 oldum. Ben de burada kızlarla zayıflıyorum normalde dayanamazdım ama inan bir süre sonra alışıyorsun zaten yemiyorsun zararlı şeyler. Sen de bir an önce başla ama pes etme. Bir gün bozdun diyelim ertesi gün hiç bozmamışsın gibi yeniden başla. Benim ilk hedefim 79u görmek şu 8li rakamlardan kurtulmak. Sen de aynı şekilde küçük küçük hedefler belirleyerek ilerle hep beraber başarıyoruz burada

Hoş geldin canım.

Doğuma 101 kiloyla gitmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum.
Boyumda 1.60 bu arada:)

Oğluşum 20 gün sonra 2 yaşına girecek allah nasip ederse
Ve bende bu sabah 59,900 gördüm.
Hedef:55

Başarmak zor değil,yeterki iste...

Ki ben çok istikrarlıda değildim uzun zamana yaydım.
en son buraya geldiğimde 73-74 dün ve çok şükür gitti kilocuklar...

Maassallah herkeze burdaki bayanlar benim gibi cocuklu bayanlar bu beni sevindirdi acikcasi, bende cok sukur iki dogum yaptim dogum kilolarimi verdim ama hayatimda hic 65kg olmadim bunu başarmak istiyorum insaallah hepbirlikte vercez

Slm kızlar
Kilolar çok güzel verilmiş
Yeni gelen arkaşlar hoşgeldiniz
Sabah uyuya kalmışım kahvaltı yapamadım apar topar evden çıktım türk kahvesi ve yeşil çay içtim öğlende az çorba ve 3 tane köfte yedim 1 haftadır ekmek yemiyorum yemekten sonra 1 fincan daha yeşil çay içtim biraz zorlada olsa 1,5 lt su içiyorum wc bir üst katta merdiven inip çıkıyorum bugün aceleden tartılamadım yarın sabah tartılcam inşallah verebilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…