kahvaltıyla beraber ye canım:) öncesinde problem olur mu bi bilgim yok ama ben meyve yiyeceğim zaman yumurtayı çıkarıyorum peynir zeytin bol yeşillik az biraz kuruyemişten sonra meyvemi de sonda yiyorum:)Ah keşke kuru kaysıdan öteye geçmeseydin :))
Odamda komodinin üstüne 1 elma koycam kıpkırmızı ödül diye. Sabah uyanınca yicemsabah uyanınca yemek doğru mu.
Heyecan yok ama beklentim de yok gibi.Heyecan var mı kızlarrr sabah tartılcazÇok korkuyorum hiç verememişsem çok üzülürüm. Bir haftadır her gün yürüyüş de yapıyorum. Zararlı hiçbir şey yemedim bakalım sonuç iyi olacak mı
Hm ben de öyle yapimkahvaltıyla beraber ye canım:) öncesinde problem olur mu bi bilgim yok ama ben meyve yiyeceğim zaman yumurtayı çıkarıyorum peynir zeytin bol yeşillik az biraz kuruyemişten sonra meyvemi de sonda yiyorum:)
Verdigine eminimm::)) sabah bakLim herkes eksi gorecek mi. Gerci topik cok sessiz nedense:/Heyecan var mı kızlarrr sabah tartılcazÇok korkuyorum hiç verememişsem çok üzülürüm. Bir haftadır her gün yürüyüş de yapıyorum. Zararlı hiçbir şey yemedim bakalım sonuç iyi olacak mı
Tabi ki:) kendini tanitir misin:)Ben de katilmak istiyorum!
Aktif olacaksan gel :))Ben de katilmak istiyorum!
aa iyimiş anlaşabiliyomusun:)Şuan iki ev arkadaşım var artık
tamam tatlım:))Eki Görüntüle 1437239
Tartimi bugün bildireym cnm yarin iste olucm
aa iyimiş anlaşabiliyomusun:)
Anlaşıyoruz ya sorun yok:) Zaten herkes işe gidiyor pek görmüyoruz birbirimizi onlar çok yiyor zayıflar ama bana yedirmiyorlar
zayıfların arasında kalmak kötü yaa insan uyuz oluyo. aay canım çekti diyip akşamın köründe pizza falan bile yiyolar ama ödem bile yapmıyo ya
deli olur insan yaa allahtan benim oda arkadaşım da kilo vermeye çalışıyo ihihihi:)Aynen ya pizzalar hamburgerler tatlılarrrr abur cuburlar sürekli yiyorlar ama 45 kilolarİlginç valla ben o kadar yesem bilmem kaç kilo olurum