sagol canim ama sanirim tuzu kestigim icin odemimide attiyorumoo tebrik ederimm:) çok güzel bi düşüş:)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)
- Konu Sahibi birsevgi
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kilo verme yaza fit girmek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?evet diyette ilk zamanlarınsa öyle oluyodur:))sagol canim ama sanirim tuzu kestigim icin odemimide attiyorum
sanırım ilk 3ü zorlıcaksın kapcaksın kaçamak ödülünü:)
Gunaydin canim harika bi sonuc almissin ilk haftadan tebrikler:)
Tebrik ederim canim cok guzel kg vermissinHooooooyt kizlar ben geldim cok mutlu geldim kilomu olcupte geldim Eki Görüntüle 1437512
evet tatlı diye kıvranmalarımın sonucu:)))Gunaydin canim harika bi sonuc almissin ilk haftadan tebrikler:)
sen kaçsın bakalımmmmm
evet diyette ilk zamanlarınsa öyle oluyodur:))
canim sende 2.6 vermissin bence cok iyi ve senin kilon benimkine gore dusuk keske senin agirliginda olsam bu arada spor yapiyor muydunevet diyette ilk zamanlarınsa öyle oluyodur:))
yürüyüş yapıyorum canım haftada 3 gün, 2-3 gün jillian, bazen de pilates:)canim sende 2.6 vermissin bence cok iyi ve senin kilon benimkine gore dusuk keske senin agirliginda olsam bu arada spor yapiyor muydun
sende düşeceksin merak etme:)
vaaayyyy:)))) bidaki hafta 60lara geçiyosun ay çok sevindimmm:)))))Eki Görüntüle 1437571
BU da benim yeni kilom kizlar:))
Canim tabloya baktim cok guzel ama tartinin yag ve kas oraninida olcmesi guzel nerden verdigini bilirsin cok begendimEki Görüntüle 1437571
BU da benim yeni kilom kizlar:))
Tesekkur ederim canim bende cok sevindim 69 u gormek icin sabirsizlaniyorum:))vaaayyyy:)))) bidaki hafta 60lara geçiyosun ay çok sevindimmm:)))))
Tesekkurler tatlim evet cok memnunum tartidan :)) ve sonucundan:))Canim tabloya baktim cok guzel ama tartinin yag ve kas oraninida olcmesi guzel nerden verdigini bilirsin cok begendim
akşam tartılma cnaım fazla çıkarsın yarın sabah bildirim yaparsın ama unutma olur muGünaydın kızlar
Ben sabah tartılmayı unuttum evden çok acil çıktım uyuya kalmışım akşam bildirim yapsam olur mu?
güzel canım sen de düşüş yaşamışsın:) canın neden sıkkın bakalımmSelam kızlar, listedeyim ama bir kaç gündür unutuyorum bildirim vermeyi, canım biraz sıkkın olduğundan dikkat de edemiyorum açıkçası.
Bugün bildirim günü diye hatırlıyorum :)
Eki Görüntüle 1437611
60.3'ten 59.5'e...
yüzde 1.32 ediyor sanırım. e buna da şükür :)
Hangi birini sayayım canım... Hem ailevi hem de gönül işleri... buna bi de dersler eklendi.. bu dönem pek iyi başlamadı benim için.güzel canım sen de düşüş yaşamışsın:) canın neden sıkkın bakalımm
Desene hepsi ust uste gelmis:/Hangi birini sayayım canım... Hem ailevi hem de gönül işleri... buna bi de dersler eklendi.. bu dönem pek iyi başlamadı benim için.