evet gece 3 lere kadar oturan ben 11 gibi yatıyorumÇook mantıklı evet acıktım hemen uyim ki yemim diye düşünüyorsun değil mi
Ben de senin yolundayım bekle geliyoruumevet gece 3 lere kadar oturan ben 11 gibi yatıyorum
en mantıklısı:) uykumu da almış oluyorum bak pazar günü bile 9.30-10.00 gibi kalktım:) normalde 12.30 da kahvaltıya zor yetişirdim.Ben de senin yolundayım bekle geliyoruum
az yemişsin amaaaEvet kizlar kahvaltimi yaptim midecigimi doyurdum sabah 6.30 daha uyandim ve evin kalan islerini tamamladim kahvaltim ise soyle
1 acik cay sekersiz 1 dilim ekmek yarim demet maydanio
Aynen öyle düşünüyorum ama evde olunca kolay dışarıda epey zorlanırdım. Evi sevdirdi nasıl bi diyetse :)))en mantıklısı:) uykumu da almış oluyorum bak pazar günü bile 9.30-10.00 gibi kalktım:) normalde 12.30 da kahvaltıya zor yetişirdim.
aslında bu karatay diyeti diyoruz ama tamamen hayatımızı değiştiriyo ve yaşam kalitemizi arttırıyo bence:)
Evet kizlar kahvaltimi yaptim midecigimi doyurdum sabah 6.30 daha uyandim ve evin kalan islerini tamamladim kahvaltim ise soyle
1 acik cay sekersiz 1 dilim ekmek yarim demet maydanio
Bi an ciddi ciddi korktumKizlar orda misiniz
yok dışardayken de zor olmuyo:) ev yemekleri yapan bi yere gitmen yeterli:)Aynen öyle düşünüyorum ama evde olunca kolay dışarıda epey zorlanırdım. Evi sevdirdi nasıl bi diyetse :)))
Aksam yemegim:)Eki Görüntüle 1436886
Merhaba kızlar, sabah 1 haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 fincan yeşil çay, 2 gün kurusu kayısı ve bol su içtim. Öğlen yarım muz ve yarım mandalina yedim. Şimdi de biraz yürüyüş yapıcam sonra da akşam yemeği yicem. Akşam yemeğinde fırında tavuk+bezelye+biberli bir yemek yaptım. Yanında da yoğurt. Akşam 9 gibi yine yürüyüş yapıcam. Bugün de böyle bitsin bakalım ama çok yiyorum gibime geliyor nedense şişkin hissediyorum. İnş 1 kilo da olsa vermiş olurum.
Bilmem altta grafikmi cikiyor kilo cetveli sanirim telden giriyorum oyuzden gorunmuyr suan.Merhaba canim alltaki grafigi nasıl yapoosun
Maksimum 3 öğün yiyorum. Aralarında 4 saat olmasına dikkat ediyorum. 6'dan sonra da yemiyorum. Ara yok bende.Bilmem altta grafikmi cikiyor kilo cetveli sanirim telden giriyorum oyuzden gorunmuyr suan.
Bayanlar iki öğünmü yiyorsunuz?bende öyle yapiyorum ama genelde herkez 6ara öğünlü yiyor yinede sik yiyince bende sik acikiyrum.nekadar az yersem okadr az acikiyorum açikcasi mideyi küçültmek için
canım sabah ve akşam yeterli besleniyosun çok değil ama şişkinlik hissediyosan arada yediğin şey sadece 1 bardak ayran ya da bi kase yoğurt olsun:)Merhaba kızlar, sabah 1 haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 fincan yeşil çay, 2 gün kurusu kayısı ve bol su içtim. Öğlen yarım muz ve yarım mandalina yedim. Şimdi de biraz yürüyüş yapıcam sonra da akşam yemeği yicem. Akşam yemeğinde fırında tavuk+bezelye+biberli bir yemek yaptım. Yanında da yoğurt. Akşam 9 gibi yine yürüyüş yapıcam. Bugün de böyle bitsin bakalım ama çok yiyorum gibime geliyor nedense şişkin hissediyorum. İnş 1 kilo da olsa vermiş olurum.
karatayın zorluğu da bu canım. yaklaşık 1-2 hafta bu tatlı isteğine direnebilirsen bir daha canın istemiyo:) özellikle akşam yemeğinden sonraki zaman çok zor geçiyoAfiyetler olsunn.
Ben de karnabahar yedim.
Açım sanki hala ya da tatlı istiyorum kocaman kestaneli pasta. Yummy.
Ama bende de şişkinlik var bu akşam odamda spor yapcam iki saat kadar.
Sabah bakalım napcaz tartıda.
ben 2 öğün yiyorum canım ve bana daha doğru geliyo. 6 öğün yaptığında çok çabuk acıkmanın sebebi insülinin nizami çalışmasını engellemek, birden fırlıyo birden iniyo acıkıyoruz:) o yüzden 2 öğün devam et senBilmem altta grafikmi cikiyor kilo cetveli sanirim telden giriyorum oyuzden gorunmuyr suan.
Bayanlar iki öğünmü yiyorsunuz?bende öyle yapiyorum ama genelde herkez 6ara öğünlü yiyor yinede sik yiyince bende sik acikiyrum.nekadar az yersem okadr az acikiyorum açikcasi mideyi küçültmek için
Evet akşam yemeğinden sonra hüzün çöküyo :))) neyse normal bir durumsa katlanırım ben. Çok teşekkürler bak iyi oldu bunu öğrendiğim.canım sabah ve akşam yeterli besleniyosun çok değil ama şişkinlik hissediyosan arada yediğin şey sadece 1 bardak ayran ya da bi kase yoğurt olsun:)
karatayın zorluğu da bu canım. yaklaşık 1-2 hafta bu tatlı isteğine direnebilirsen bir daha canın istemiyo:) özellikle akşam yemeğinden sonraki zaman çok zor geçiyo
ben 2 öğün yiyorum canım ve bana daha doğru geliyo. 6 öğün yaptığında çok çabuk acıkmanın sebebi insülinin nizami çalışmasını engellemek, birden fırlıyo birden iniyo acıkıyoruz:) o yüzden 2 öğün devam et sen
evet normal bi durum:) sabret, daha önce başarmıştım kendim bile isteye yiyene kadar canım hiç istememişti tatlıdır çikolatadır. neden yaptıysam bi daha bulaştım, şimdi yine direnci kırmaya çalışıyorumEvet akşam yemeğinden sonra hüzün çöküyo :))) neyse normal bir durumsa katlanırım ben. Çok teşekkürler bak iyi oldu bunu öğrendiğim.
Ah keşke kuru kaysıdan öteye geçmeseydin :))evet normal bi durum:) sabret, daha önce başarmıştım kendim bile isteye yiyene kadar canım hiç istememişti tatlıdır çikolatadır. neden yaptıysam bi daha bulaştım, şimdi yine direnci kırmaya çalışıyorum