hııımmmm. bak sana sölim, kısır ye kesin yaparlar. onu yapmazlarsa mutlaka mercimek köftesi olur ondan da yiyebilirsin. çok ısrar alırsan bir de ufak börek yersin o kadar. dahasını kaçırma. hatta pasta yiyeceksen börek yeme:) kendine sadece 1 tane alternatif koy kısır yada mercimek köftesi dışında.bugun doğum gününe davetlıyım saat 15.00 gıbı zor bı sınavım var yanı bende ıslak kek yapıyorum gıderken götürmek ıcın sımdı fırında pısıyornasıl dayanacam bılmıyorum herkes bısey yapıp götürecek menüde neler var neler ben bugun bozmazsam bı dahada bozmam ama komsularım bılıyo dıyette olduğumu ınsallah cok ısrar etmezler kalabalıkta kaynatmayı düşünüyorum enesı bahane ederım onun pesınde koştururken yemek faslı bıter ınsallah
menü soyle canımhııımmmm. bak sana sölim, kısır ye kesin yaparlar. onu yapmazlarsa mutlaka mercimek köftesi olur ondan da yiyebilirsin. çok ısrar alırsan bir de ufak börek yersin o kadar. dahasını kaçırma. hatta pasta yiyeceksen börek yeme:) kendine sadece 1 tane alternatif koy kısır yada mercimek köftesi dışında.
akşamda bir tek çorba salata yersin günü kapatırsın
menü soyle canım
mercımek koftesı ... 1 ad
kuru bıber patlıcan dolması... 1ad
un kurabıyesı
ıslak kek
yoğurtlu garnıturlu buğday salatası... 1 kasık
kıymalı börek ...yarım dılım
ıslak kek
ve pasta ... cok ınce dılım
nasıl ıyımı canım eve gelınce de pul bıberlı yoğurt yerım tamam
ıslak kek un kurabiyesi kıymalı börek. bunlardan sadece birini seçmelisin bence canm yoksa fazla oluyo. ödem yapar kilo yapmasa da moralin bozulur. yarın sabahı düşün:)menü soyle canım
un kurabıyesı
ıslak kek
ıslak kek
canım yanlarına yazmıştım ne kadar yıcegımımenü soyle canım
un kurabıyesı
ıslak kek
ıslak kek
canım bana yazdysan ben yanlarına yazdığın miktarlarla beraber çok dedim zaten:) yarım dilim börek tamam da, ıslak kek un kurabiyesi çok da masum değl:) ama yine de sen bilirsin tabikii
canım yanlarına yazmıştım ne kadar yıcegımı
bana fazla bıle onlar dıyetede yenı adapte olmuşken bozmak ıstemıyorum yarıştayız sonucta
yok canım ıslak kek un kurabıyesı yemıycem zaten sadece yanlarına mıktar belırttıklerımı yıcemcanım bana yazdysan ben yanlarına yazdığın miktarlarla beraber çok dedim zaten:) yarım dilim börek tamam da, ıslak kek un kurabiyesi çok da masum değl:) ama yine de sen bilirsin tabikii
ne pazarlık yaptım beecanım bana yazdysan ben yanlarına yazdığın miktarlarla beraber çok dedim zaten:) yarım dilim börek tamam da, ıslak kek un kurabiyesi çok da masum değl:) ama yine de sen bilirsin tabikii
haha en son saydığın listeyi ye tamam ama kalori düşünmeden ye bari. kilo almıcam diyerek ye bu da önemli:)
ne pazarlık yaptım bee
ızın varmı canım yoksa yemem soz
tamam canım ben odulumu erken almış oldum sayet ılk 3 e gırıp odul hak kazanırsam odul yok banahaha en son saydığın listeyi ye tamam ama kalori düşünmeden ye bari. kilo almıcam diyerek ye bu da önemli:)
ödül haricinde yarışma sürecinde kaçamak yapanlara da bişey bulmak lazım aslında canım:)tamam canım ben odulumu erken almış oldum sayet ılk 3 e gırıp odul hak kazanırsam odul yok bana
her kaçamağa 1 tl para cezası olurmu kıödül haricinde yarışma sürecinde kaçamak yapanlara da bişey bulmak lazım aslında canım:)
yerinde olsam 72 görmemek için elimden geleni yapardım canııımm:)))ben bu sabah tartıldım 71,7 çıktım aynıyım ama 2 gundur wc çıkmadım bakalım bugunu atlatıyım yarın yıne tartılcam ne halt etmısım dıye
elımden gelenı yapıcam canım soz yemegımı yıyıp oyle gıdıcem zaten kahvaltıda da az yemıstım saat 2 gıbı yemek yerım karnımda gözümde tok olur böylece:)))yerinde olsam 72 görmemek için elimden geleni yapardım canııımm:)))
başka ceza lazım 1 tl değil yayapmak isteyen 10 tl verir yine yapar
bilmem ki caydırıcı ne olabilir. listeden çıkarmak desek yüzlerce liste var ahaha
evet:) amacı gerçekten kilo vermek olan insan zaten en aza indirir kaçamağı:)elımden gelenı yapıcam canım soz yemegımı yıyıp oyle gıdıcem zaten kahvaltıda da az yemıstım saat 2 gıbı yemek yerım karnımda gözümde tok olur böylece:)))
pazartesı listeye 71,0 yazılıcak o kadar:)))
kaçamak konusunda da herkes kendı bılır canım netıcede sağlık ıcın kılo vermek sart abur cuburlar metabolızmayı yavaslatıyo ve cabuk acıktırıyoo
ınsallah canım bu yaz 59 kıloyu gorup cıtır anne olarak gezıp tozmak ıstıyorumevet:) amacı gerçekten kilo vermek olan insan zaten en aza indirir kaçamağı:)
tamam sana güveniyorum 71 olacaksınnn. sonra gelsin 60 lar:)))) senin 59 olduğunu bile görcem dur sen:)