Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Fistiklar sabah kahvaltim bir dilim peynirli borek bir bardak sut oglen salatalik yedim aksama haslanmis tavuk ve salata dusunuyorum tabi ki yaninda yogurt ile

Fistiklar sabah kahvaltim bir dilim peynirli borek bir bardak sut oglen salatalik yedim aksama haslanmis tavuk ve salata dusunuyorum tabi ki yaninda yogurt ile
ohh afiyet olsun:)
Çikolatalısı var çok güzel Arada ondan yiyorum bugünlerde canım çok tatlı istiyor. Şimdi de marketten bitter çikolata aldım ondan birazcık yiyim
bak bi de tadellenin light çikolatası çıkmış ondan da yiyebilirsin

Çikolatalısı var çok güzel Arada ondan yiyorum bugünlerde canım çok tatlı istiyor. Şimdi de marketten bitter çikolata aldım ondan birazcık yiyim
ohh afiyet olsun:)

bak bi de tadellenin light çikolatası çıkmış ondan da yiyebilirsin
hayırdır ya, bizi dövüp duruyosunuz... sonra da bol bol çikolata tavsiyesi veriyorsunuz
sonra canımız isteyecek, gene yiyecez, sonra gene dayak yiyecez

Merhabalar...
Bende diyete katılmak istiyorum. Boyum 170 cm kilom 88kg. 1 yaşında bebeğim var. Emziriyorum. Zayıflamak istiyorum. Ama nasıl yapcagimi bilmiyorum. Yardımlarını ihtiyacım var

Ofiste yine börekler kekler kurabiyeler havada uçuşuyor ama direndim yemedim. 2 kaşık bulgur pilavı+yoğurt+4 köfte yedim ve günü kapatıyorum bakalım. Bir de bitter çikolata yedim Eve yürüyerek gidicem erir gider diye düşünüyorum inşallah

çok açıııım.... canım pirinç pilavı istiyor belki 4 aydır yemedim.... yapsam mı acep yoksa gene mi lahana

hayırdır ya, bizi dövüp duruyosunuz... sonra da bol bol çikolata tavsiyesi veriyorsunuz
sonra canımız isteyecek, gene yiyecez, sonra gene dayak yiyecez
gunah kecisi mi oldum simdiiii

Merhabalar...
Bende diyete katılmak istiyorum. Boyum 170 cm kilom 88kg. 1 yaşında bebeğim var. Emziriyorum. Zayıflamak istiyorum. Ama nasıl yapcagimi bilmiyorum. Yardımlarını ihtiyacım var
merhaba canim emzirenler icin aslinda ozel bisey yapmayi onermiyolar sadece porsiyonlara dikkat edip suyu arttir diyolar

çok açıııım.... canım pirinç pilavı istiyor belki 4 aydır yemedim.... yapsam mı acep yoksa gene mi lahana
yapmaa bulgur pilaviyla o istegi dindirebilirsen dindir olmuyosa yapma bende aciktim ton balik alcam markete gitmeye useniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…