Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Bu arada ben denizi tebrik ediyorum ya
Hepimiz 1 ayda 2 civarı kilo vermişiz deniz 7 kg

Pazar günü kuzenimin nişanı var çok güzel oldu oradaki pasta,kurabiyelerden yiyemicem çünkü pazartesi tartı günü

Son düzenleme:
Selam kizlar dun misafirim gleckti giremedim dunku kahvaltim domates salatalik peynir birax helva 2 dilim ekmek oglen cubuk krakr aksam sebzeli tavuk ve cacik 1 dilim ekmek misafirlere ikram ettiklerimden yalniz cekirdek yedim bu sabah ise
1 bardak yesil cay domates salatalik peynir 1 haslanmis yumurta

Kizlar oglen 2 tavuk kofte yedim aksam pazi sarmasi ve cacik ama sonra cayla 1.5 tuzlu kurabiye yedim aslinda oyle agir yemek yemedim ama agirlastim ayy yarinda arkadasin gunu var kendimi tutarim insallah

Kızlar çok kötüyüm. Dün gece kustum birkaç kere sabaha kadar da uyuyamadım canımın acısından. Bir de ishal var 5-6 kere wc ye gittim ama hala aynı bişey kalmadı içimde ama hala bulanıyo nasıl geççek bu çok kötü hissediyorum

Çok geçmiş olsun cnm bennde sabah berbat bir mide ve karın ağrısıyla uyandım hâlâ çok kötüyüm yatıyorum

Gecmis olsun canim usuttunmu canim niye boyle oldunki acaba nane limon mide bulantisina iyi gelir bide toz zencefili balla karistirip ye oda ishale kabizliga mide bulantisina iyi geliyo gida zehirlenmesindede faydali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…