- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
Yazcaktim bugunde girmeseydincanim farkedilmez olur muYokluğum hiç farkedilmemiş...![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazcaktim bugunde girmeseydincanim farkedilmez olur muYokluğum hiç farkedilmemiş...![]()
Yokluğum hiç farkedilmemiş...![]()
Öyle miiiYazcaktim bugunde girmeseydincanim farkedilmez olur mu
merabalar,Günaydın kızlar, yine sessizleşmiş buralarrrr kesin kaçamaklar yapılıyorrrr hımmmm nerelerdesiniz![]()
merabalar,
kahvaltım biraz aceleye geldi, hiç yapamamaktan iyi oldu tabi.
1 su bardağı süt, 1 su bardağı müsli...
Ben yapıyorum vallahaTE="withoutlove, post: 40274777, member: 615721"]Günaydın kızlar, yine sessizleşmiş buralarrrr kesin kaçamaklar yapılıyorrrr hımmmm nerelerdesiniz![]()
withoutlove .!.:Ben yapıyorum vallaha![]()
İnşallaaaaaaaaaah[/QUOTE]Sessiz sessiz durmandan anlamıştım zatenBu hafta ilk başladığın kilona dönnnnnnnnnn sonra da 6lı rakamlara innnnnnnnnnn
![]()
İnşallaaaaaaaaaah
Olmaz ben bekleyemem yaz geliyor acelem varŞuan benim ilk hedeflediğim kilodasın :) Ben 75 olmak istiyorum bu ay sonunda bak gelir seni geçerimmmmmm ona göreYa da sen bekle beni sonra beraber 75ten 65e ineriz
![]()
Olmaz ben bekleyemem yaz geliyor acelem varahh ahh 69 u bile görmüştüm nasıl olduda 74 oldum
![]()
Merhabalar,bgunki kahvaltim yumurta,peynir,zeytin cok az kaymak ve kepek ekmegi
ara 2 yemek kasigi patates salatasi
ogle 1 kase yogurt ve corba