Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Kahvaltım:2 dilim k.ekmeğiyle tost
Domates, bi avuç kuru üzüm
Ara:portakal
Öğle:2 dilim k.ekmeği,1 k.k.peynir,sütlü kahve
Ara:2 havuç,Yulaflı kabak tatlısı(kendi tarifim)
Ara:neskafe,portakal
Akşam:balık,1 kase marul
3 litre su
Spor
400 ip atlama
100 mekik
30 dk yürüyüş

TE="withoutlove, post: 40274777, member: 615721"]Günaydın kızlar, yine sessizleşmiş buralarrrr kesin kaçamaklar yapılıyorrrr hımmmm nerelerdesiniz :KK11:[/QUOTE]
Ben yapıyorum vallaha :63:

TE="withoutlove, post: 40274777, member: 615721"]Günaydın kızlar, yine sessizleşmiş buralarrrr kesin kaçamaklar yapılıyorrrr hımmmm nerelerdesiniz :KK11:
Ben yapıyorum vallaha :63:[/QUOTE]

Sessiz sessiz durmandan anlamıştım zaten :KK33: Bu hafta ilk başladığın kilona dönnnnnnnnnn sonra da 6lı rakamlara innnnnnnnnnn:KK11:

Sessiz sessiz durmandan anlamıştım zaten :KK33: Bu hafta ilk başladığın kilona dönnnnnnnnnn sonra da 6lı rakamlara innnnnnnnnnn:KK11:
İnşallaaaaaaaaaah[/QUOTE]

Şuan benim ilk hedeflediğim kilodasın :) Ben 75 olmak istiyorum bu ay sonunda bak gelir seni geçerimmmmmm ona göre :KK70: Ya da sen bekle beni sonra beraber 75ten 65e ineriz :KK49:

Şuan benim ilk hedeflediğim kilodasın :) Ben 75 olmak istiyorum bu ay sonunda bak gelir seni geçerimmmmmm ona göre :KK70: Ya da sen bekle beni sonra beraber 75ten 65e ineriz :KK49:
Olmaz ben bekleyemem yaz geliyor acelem var :KK48: ahh ahh 69 u bile görmüştüm nasıl olduda 74 oldum :KK51:[/QUOTE]

Doğru söylüyorsun yaza çok az kaldı :cry: 69a inerken çok hızlı mı kilo verdin acaba? O yüzden de çabuk geri almış olabilirsin normalde kaçamak da yapsan o kadar artmazdı bir haftada ben haftada 2-3 kere baya kaçırıyorum ama almıyorum da vermiyorum da öyle kalıyo. Biraz sabret bırakma diyetini 2-3 hafta sıksan dişini yeniden inersin 69a. Ben de belki inerim artık 80nin altına :cry:

Olmaz ben bekleyemem yaz geliyor acelem var :KK48: ahh ahh 69 u bile görmüştüm nasıl olduda 74 oldum :KK51:

Doğru söylüyorsun yaza çok az kaldı :cry: 69a inerken çok hızlı mı kilo verdin acaba? O yüzden de çabuk geri almış olabilirsin normalde kaçamak da yapsan o kadar artmazdı bir haftada ben haftada 2-3 kere baya kaçırıyorum ama almıyorum da vermiyorum da öyle kalıyo. Biraz sabret bırakma diyetini 2-3 hafta sıksan dişini yeniden inersin 69a. Ben de belki inerim artık 80nin altına :cry:[/QUOTE]
İnşallah cnm istesemde bırakamam alıştım bu diyete

ara öğün;:kk77:
çeyrek çay bardağı beyaz leblebi
4 minik kuru erik

öğle yemeğim;:kk77:
2-2,5 kepçe kadar yeşil mercimek çorbası
haşlanmış tavuk (1 but)
3yk pirinç pilavı
salata

Günaydınnnn
Kahvaltım
1 dilim kızarmış ekmek (tereyaglı peynirli)
Burgu peynir
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Şekersiz çay

Ayyy cok gec kalktımm malak gibi yattım bugun beni bu havalar mahvetti

Bugun artık sporada baslıyorum
Önce biraz temizlik vs yapcam
Sonra koşu bandında yürücem biraz
Çıkarabilirsem bisikletimide cıkarcam

Yeter artık nisana girdik tam diyet modunu açıyorum beybisiler

Kızlar bu titreşimli kemerler nasıldır sizce?
Bende varda kullanamadım hiç düzenli.
Birde elektromanyetik dalga özelliği var kaslarımı zıplatıyor resmen
Hiç kullanıp işe yaradıgını düşünen varmı?

X