Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

günaydıııınnnnnn....
enerjik bir güne merhaba....
sevgili adminim harikasın, gene toparla, sen hep toparla bizi....
dün öğle ve sonrasını yazamadımmm, ama fena değilldi..
kahvaltım; 2dilim çavdar, 2karper, 1kkbeyaz peynir, yağsız sade omlet, 5zeytin, bol domates, salatalık, yeşillik, 8tane :KK68:çilek
ara öğün; 5badem, 2kayısı
:) yine guzel baslamissin gune bu sefer
bozma bakk
Hastayimmmm oy oy
Gecmis olsun canim

günaydın,

ben tekrar lahanama geri döndüm....

sabah düzgün kahvaltı öğlen galeta akşam 6:30 da lahana ve kapanış...
donup dolasip lahanana geri donuyosun he:KK70:

Günaydın kızlar bu 80lerden çok sıkıldım artık önümüzdeki hafta 79u görmek istiyorum elimden geleni yapıcamm havalar da ısındı akşam eve yürüyerek gidicem dün yürüdüm tam 1 saat sürdü. Yürüyüş yolum da çok güzel denizin kıyısındana kıyısından gidiyorum eve kadar :KK73: Her akşam yürümeyi düşünüyorum yürüyüşsüz 1 ayda anca 2-3 kilo verdim yürüsem belki 5-6 olurdu bir de böyle deniyeyim

Canim kilom 70.400 ama 3 gundur tartilmadim reglim yaklasti diye...Bugun yarin bekliyorum kendisini

bu arada az once bitane tulumba yedim cok pismanim cok ben ne yaptim yaa

bir haftada ancak 600 gram verebildim. o kadar canım sıkıldı ki, sabah sadece süt içebildim. midem almadı hiç bir sey. spora biraz daha fazla yuklenicem bu hafta. hedefim pazartesi 68.5 civarı bişi görmek. su an 70.4 üm :)

öğle yemeğim; 2 kepçe erişteli mercimek yemeği, 3köfte, çok az patates, 2yk pirinç pilavı
ara öğün; 2 grisini, 1 sb ayran, 10 çilek

sabah kahvaltım haşlanmış yumurta ve 2 dilim ekmek. dün sarabı biraz fazla kaçırdım bu arada :)))

bide nedense cok cnım cekti kahveme 2 seker attım. normalde sekerli kahveden iğrenirim ama bu sefer cok canım cekti atıverdim :) aksam poyraz karayel baslamadan önce bantta 1 saat kosucaktım 1 bucuk saat kosucam napıyım :)

Günaydın kızlar, kahvaltı yapmadım bugün zor uyandım da işe geç kaldım biraz. Koşturmaktan kahvaltı yalan oldu. Öğle yemeğine kadar bişey yiyemem sanırım işim çok :KK61:İki gündür de iş çıkışı eve yürüyerek gidiyorum 1 saat sürüyor ortalama. 1 ay boyunca böyle yürücem bakalım nasıl bir etkisi olucak

Günaydın kızlar, kahvaltı yapmadım bugün zor uyandım da işe geç kaldım biraz. Koşturmaktan kahvaltı yalan oldu. Öğle yemeğine kadar bişey yiyemem sanırım işim çok :KK61:İki gündür de iş çıkışı eve yürüyerek gidiyorum 1 saat sürüyor ortalama. 1 ay boyunca böyle yürücem bakalım nasıl bir etkisi olucak
Bi sut iceydin bari:/

X