Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Ah ah gönül neler istiyor ama buna talim işte :KK34:
Köpeğimin popişkosu için sorry:KK48:

20150329094520.jpg

Feraceli Feraceli canım ben tatlı isteği için bazen sabahları bir muz doğrayıp üzerine gün kurusunu küçük küçük doğrayıp koyuyorum biraz da ceviz kırıyorum. bide 2-3 ufak bitter karesini rendele ya da kakao serp. yanına da süt.
ooh hem tatlı isteği gidiyo hem mis gibi bi kahvaltı. ama her gün değil bak:KK70:

Patates kızartması baya bi sırıtsa da:-)
Ekmeğin yerine koydum diye kandırdım kendimi:-)
nasıl gidiyo canım diyet?
kızlaar ben öğleden sonra cııss yaptım gözüm döndü resmen :KK53:öyle abartılacak gibi değil ama yinede üzüldüm akşam yemeğinde balık ve salata yadim ama 3.5 gibi oooo ayvayı yedim resmen .Ya ben sevmiyorum hafta sonlarını cok zor oluyo:KK72:hemen en az 1 saat spor yapıcam yarın 1 kg gitmiş olur inşallah:KK6:
:KK70: neler yedin söyle bakimm

Hafta sonlarindan bende nefret ediyorum.

ben tartildim kizlar bugun cunku 2 gun var reglime...70.400 guncel kilom.

bu arada yarindan itibaren karataya basliycam...Insallah iki ogun yapabilirim...gozumde buyumuyor degil tek derdim aksam yemegibden sonra agza bisi atmamak.
canım kararlı olunca kolay oluyo 2 öğün hem alıştığın zaman 2. öğünde bile pek yiyesin gelmiyo. ama benim gibi gözünü abur cuburlardan ayıramazsan zor:KK43:

[QUOTEdenetim CNN sashCandy, post: 40216613, member: 489013"] Feraceli Feraceli canım ben tatlı isteği için bazen sabahları bir muz doğrayıp üzerine gün kurusunu küçük küçük doğrayıp koyuyorum biraz da ceviz kırıyorum. bide 2-3 ufak bitter karesini rendele ya da kakao serp. yanına da süt.
ooh hem tatlı isteği gidiyo hem mis gibi bi kahvaltı. ama her gün değil bak:KK70:[/QUOTE]
Tamam denerim sağol

withoutlove withoutlove sen topladın mı bakim dünkü cısslarından sonra kendini????:KK11:

Yok bugün de aynı :KK61: Hafta sonlarım genelde kötü geçiyor hafta içi işte olduğum için aklıma gelmiyor bişey akşam da yorgun geliyorum erken uyuyorum ama hafta sonu oturdukça dürtüyor şeytan aklıma olmadık şeyler geliyor :confused:

canım kararlı olunca kolay oluyo 2 öğün hem alıştığın zaman 2. öğünde bile pek yiyesin gelmiyo. ama benim gibi gözünü abur cuburlardan ayıramazsan zor:KK43:
söyle söyleyeyim yağsız patates salatası 2 sigara böreği ve bir ek yedim sence kaç kalori aldım

Yok bugün de aynı :KK61: Hafta sonlarım genelde kötü geçiyor hafta içi işte olduğum için aklıma gelmiyor bişey akşam da yorgun geliyorum erken uyuyorum ama hafta sonu oturdukça dürtüyor şeytan aklıma olmadık şeyler geliyor :confused:
benimde bu aralar toparlanmam gerek artık..:KK43:

Ben de tek bir şey yesem yine razıyım ama zararlı bişey yiyince arkası geliyo durduramıyorum kendimi ne güzel 10 gündür çok güzel gidiyordum verdiklerimi almışımdır kesin yarın sabah anlıcaz bakalım :KK43:
O zaman yarindan itibaren gercekten bozmak yok gerisigeliyo mademm

Canım Haftasonu uğraştım ama hiç uyamadım... Geçen hafta da böyle olmuştu. Sosyalleşeyim derken diyet yalan oluyo...
Neyse az maz veriyo muyuz veriyoruz...
O zaman sıkı bi hafta içine HAZIRIM...

günaydınlar....
benim güncel kilo 89,2...
sabah kahvaltım; 2 dilim çavdar ekmeği, 1haş. yumurta, 3 zeytin, 1er 2şer fındık badem, 2karper, 1kk beyaz peynir, 1tk erik marmelatı, yeşillik, domates-salatalık
ara öğün; leblebi-kuru erik

X